Marantz AV7706 11.2 kanálový 8K Ultra HD Surround AV predzosilňovač, čierny

Nové
Cena s DPH
2799 €
2 599
Cena bez DPH: 2 165,83
Kód produktu: 448299

POPIS: Marantz AV7706 11.2 kanálový 8K Ultra HD Surround AV predzosilňovač, čierny



Ultra HD AV priestorový predzosilňovač s integrovaným HEOS

AV7706 je vyrobený pre nadšencov domáceho kina, ktorí chcú všetko, všestrannosť, flexibilitu a muzikálnosť. Predzosilňovač odborne zvládne akýkoľvek druh stereofónneho, alebo viackanálového zvukového formátu s vysokým rozlíšením. Vychutnajte si vynikajúcu kvalitu zvuku priestorového zvuku z najnovších formátov vrátane Dolby Atmos, DTS: X, IMAX Enhanced a Auro-3D. AV7706 zvyšuje kvalitu zvuku jemným spracovaním všetkých signálov prostredníctvom vlastných zosilňovacích modulov Marantz HDAM, predtým ako ich odovzdá vysoko kvalitným 11.2-kanálovým XLR alebo RCA výstupom a samostatným výkonovým zosilňovačom. Vychutnajte si vynikajúci obrazový výkon vďaka najnovším technológiám HDMI, ako je prenos 8K / 60Hz alebo upscaling, podpora rôznych formátov HDR vrátane HDR10, HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) a Dynamic HDR, ako aj najnovšie herné technológie ako priechod 4K / 120Hz, variabilná obnovovacia frekvencia (VRR) a automatický režim nízkej latencie (ALLM).

O produkte

  • Pokročilý 11.2-kanálový predzosilňovač
    Zažite všestranné zostavu domáceho kina s novým procesorom / predzosilňovačom Marantz AV7706. Vďaka 11.2-kanálovým výstupom XLR a RCA, je AV7706 vyrobený s externým zosilnením výkonu špičkovej kvality pre najnáročnejšie aktívne reproduktory. Vychutnajte si audiofilský zvuk, ktorý od Marantzu očakávate, v kombinácii s najnovším dekódovaním videa a zvuku, ako aj hlasové ovládanie so svojimi obľúbenými hlasovými asistentmi.

  • Sofistikovaná technika
    Vďaka 11.2-kanálovým predzosilňovačom na oboch bežných typoch výstupov – bežných RCA a vyvážených XLR je AV7706 navrhnutý tak, aby fungoval spolu s vysoko kvalitnými externými výkonovými zosilňovačmi, ako sú Marantz MM7025, MM7055 a MM8077. AV7706 je nielen vynikajúcim AV procesorom, ale aj mimoriadnym analógovým predzosilňovačom s obvodmi HDAM. Použitím proprietárnych HDAM od spoločnosti Marantz poskytuje predzosilňovacia časť AV7706 optimálne oddelenie kanálov, minimálny presluch a vylepšený pomer signálu k šumu pre presné rozlíšenie detailov a stereofónne zobrazovanie, zatiaľ čo kondenzátory ELNA analógovej sekcie zaisťujú mimoriadnu čistotu, rozlíšenie a dynamické schopnosti . Všetko zostavené v správnom pomere zaručuje neopakovateľný zvuk Marantz.

  • Pokročilá konektivita 8K HDMIs podporou eARC
    Marantz AV7706 obsahuje 8 HDMI vstupov a 3 výstupy pre všetky vaše obľúbené zdroje. Jeden vyhradený 8K vstup podporuje priechod 8K/ 60Hz alebo 4K/120Hz, sub-vzorkovanie Pure Color 4: 4: 4, Dolby Vision, HLG, HDR10, video 21: 9, 3D a BT.2020 a najnovší štandard ochrany proti kopírovaniu HDCP 2.3 je podporovaný na všetkých vstupoch HDMI. AV7706, ktorý predstavuje všetky najnovšie technológie a špecifikácie HDMI, vám umožní posunúť domácu zábavu na ďalšiu úroveň s podporou HDR10 +, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS a QFT. Videoprocesor tiež dokáže zvýšiť úroveň vášho natívneho zdroja videa na kvalitu 8K. AV7706 je navyše vybavený rozhraním HDMI eARC, ktoré podporuje 3D zvukové formáty ako Dolby Atmos® a DTS: X® v majstrovskej kvalite z vášho televízneho zdroja. Pre vaše pohodlie sa vaše vstupy HDMI automaticky premenujú na názvy poskytované zdrojom, ak sú k dispozícii.

  • Plná podpora 3D audia
    Ponorte sa do multidimenzionálneho audia s najnovšími formátmi priestorového zvuku, vrátane Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS: X®, DTS Virtual: X™, IMAX® Enhanced a Auro- 3D®.

  • Ďalšia kapitola vo filmovej zábave
    AV7706 ponúka najkvalitnejší, krištáľovo čistý zážitok zo sledovania. Vychutnajte si svoje filmy s prenosom 8K/ 60Hz alebo upscalingom, ako aj s najnovšou technológiou HDMI, ako je Dynamic HDR a Quick Media Switching (QMS), ktorá sa používa vo filmoch na elimináciu oneskorenia videa.

  • Marantz HDAM a topológia prúdovej spätnej väzby
    AV7706 je vybavený exkluzívnou technológiou Marantz Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM), ktorá poskytuje ultrarýchlu rýchlosť sledovania, skutočný širokopásmový výkon a maximálny dynamický rozsah pre optimálnu kvalitu zvuku. Technológia prúdovej spätnej väzby, ktorú spoločnosť Marantz prvýkrát predstavila pred takmer 70 rokmi, nahrádza konfiguráciu napäťovej spätnej väzby, ktorá je typická pre AV prijímače, a poskytuje širokú šírku pásma s uzavretým cyklom a strmú rýchlosť sledovania pre vynikajúcu vernosť so širokopásmovými zdrojmi zvuku.

  • Majstrovská 8K HDMI konektivita
    Marantz AV7706 obsahuje osem HDMI vstupov a tri výstupy pre všetky vaše obľúbené zdroje. S jedným vyhradeným 8K HDMI vstupom na podporu priechodu 8K/ 60Hz alebo 4K/120Hz so sub- vzorkovaním Pure Color 4: 4: 4. 4K/120Hz (4: 2: 0 - 8-bit) Dolby Vision, HLG, HDR10, video 21: 9, 3D a BT.2020 pass-through a HDCP 2.3, najnovšie štandardy ochrany proti kopírovaniu, sú podporované na všetkých HDMI vstupoch. AV7706, ktorý predstavuje najnovšiu technológiu HDMI a technické parametre, vám umožní pozdvihnúť domácu zábavu s podporou HDR10 +, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS a QFT. Video procesor je tiež schopný zvýšiť úroveň vášho natívneho zdroja videa až do kvality 8K.

  • DTS:X® a DTS Virtual:X™
    Pohlcujúci zvukový obsah DTS: X® umiestňuje zvuk tam, kde by sa prirodzene vyskytoval v priestore, a vytvára tak realistický multidimenzionálny zvuk. Zahrnutý modul priestorového premapovania DTS Neural: X™ ponúka vylepšené ponorenie a zvýšenú realitu vo všetkých vašich obľúbených filmoch. DTS Virtual: X™ poskytuje pohlcujúci zvuk bez výškových kanálov a vytvára efekty virtuálnej výšky v usporiadaní reproduktorov 7.1, 5.1 alebo 2.1.

  • Dolby Atmos® a Dolby Atmos Height Virtualization Technology
    V Dolby Atmos® cítite každý rozmer. Vychutnajte si reproduktorový systém priestorového zvuku 5.1 alebo 7.1 a štyri ďalšie stropné reproduktory alebo štyri výškové reproduktory Dolby Atmos pre dokonalý zážitok z domáceho kina - vrátane upmixéra Dolby Surround pre starší obsah. Pre tých, ktorí nemajú stropné reproduktory, využíva technológia Dolby Atmos Height Virtualization hlboké porozumenie ľudského vnímania zvuku spoločnosťou Dolby a vytvára tak pocit horného zvuku z reproduktorov na úrovni poslucháča.

  • IMAX® Enhanced
    Získajte najprémiovejší zážitok z domácej zábavy s technológiou IMAX® Enhanced - najnovšou technológiou od DTS, ktorá stanovuje nový štandard pre zobrazovanie, zvuk, mierku a čistotu domáceho kina. Sledujte jasnejšie a čistejšie obrázky. Cíťte pohlcujúci, srdcervúci zvuk a zažite prémiový obsah digitálne remastrovaný IMAX.

  • Skúsenosť Auro-3D®
    Technológia Auro-3D®, ktorá vás dostane do kokónu živého zvuku, posúva zážitok z domáceho kina na úžasné nové úrovne tým, že dodáva vzrušenie z trojrozmerného zvuku pre hudbu, hry, vysielanie a filmy. Zmiešavací modul Auromatic obohatí vašu existujúcu audiovizuálnu zbierku.

  • Obsahuje vstavanú prednastavenú pamäť pre dva reproduktory
    AV7706 vám umožní uložiť dva profily Audyssey a ďalšie konfigurácie zosilňovača. Počas práce môžete prepínať medzi týmito dvoma nastaveniami, čo vám dáva slobodu doladiť váš zážitok z počúvania pre váš obsah alebo prostredie posluchu.

  • Hlasové ovládanie Amazon Alexa
    Užite si handsfree ovládanie pomocou Amazon Alexa a vášho hlasu. Upravte hlasitosť, preskočte na ďalšiu skladbu, prepnite vstupy pre rôzne prehrávače médií a ďalšie - „Len sa opýtajte“. Stiahnite si HEOS Home Entertainment Skill a povoľte hlasové príkazy Amazon Alexa pre AV7706, zariadenia HEOS a ďalšie vybrané produkty Marantz.

  • Hlasové ovládanie Google Assistant
    Požiadajte svoje zariadenie Google Home, aplikáciu Google alebo iné zariadenia so zabudovaným Asistentom Google, aby ovládali obsah vo vašom prostredí počúvania. Spustite hudbu v aplikácii HEOS a potom požiadajte Asistenta Google o ovládanie hlasitosti, prehrávanie, pozastavenie, preskočenie skladieb a ďalšie. Funkcia “Works with the Google Assistant” sa neustále vyvíja.

  • Hlasové ovládanie AirPlay 2 and Apple Siri
    Streamujte zvuk z vašich obľúbených hudobných služieb, ako sú Apple Music a Spotify, alebo sledujte videá zo služieb, ako sú YouTube a Netflix, z ľubovoľného zariadenia iPhone, iPad, Mac alebo Apple TV. Vypočujte si zvuk dokonale synchronizovaný s reproduktormi zo zdrojov AirPlay 2. AirPlay 2 podporuje aj zvuk z viacerých miestností - bezdrôtové streamovanie obsahu do viacerých zariadení kompatibilných s AirPlay 2 súčasne s vylepšeným vyrovnávaním zvuku pre plynulé prehrávanie zvuku. AirPlay 2 poskytuje kontrolu a zoskupovanie kompatibilných zvukových zariadení v rámci aplikácie Apple Music alebo Home. Použite AirPlay 2 v aplikácii alebo ovládajte hlasom cez Siri.

  • Podpora Bluetooth, Wi-Fi a AirPlay 2
    Systém s duálnou anténou vám umožňuje streamovať najobľúbenejšie hudobné služby cez Bluetooth, Wi-Fi a AirPlay 2. Počúvajte svoje zoznamy skladieb na Spotify, TuneIn, Deezer a ďalších. Pomocou AirPlay 2 si môžete hudbu Apple vychutnať s ľahkosťou.

  • Zabudovaný multi-room streaming HEOS®
    Vstavaná technológia HEOS® vám umožní vychutnať si obľúbenú hudbu v ktorejkoľvek miestnosti vášho domova a získať tak bezdrôtový zvuk v celom dome. Prehrajte rovnakú skladbu v každej miestnosti alebo vyberte inú skladbu pre každú prepojenú miestnosť - výber je na vás. Vychutnajte si hudbu zo služieb Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Napster, Deezer alebo z miestnych knižníc hudobných súborov. S ďalšími komponentmi HEOS, ako sú reproduktory podporujúce HEOS, prehrávajte všetku hudbu v jednej miestnosti alebo vo viacerých.

  • Podpora Hi-Res audia
    Objavte neuveriteľnú vernosť zvukových stôp Hi-Res s možnosťou dekódovania bezstratových súborov až 24-bit / 192-kHz ALAC, FLAC a WAV, ako aj záznamov DSD 2,8 MHz a 5,6 MHz (audiofilský formát SACD) prostredníctvom portu USB na prednom paneli a sieťových zdrojov. Môžete tiež počúvať iné populárne typy súborov, napríklad MP3.

  • Bluetooth Audio Transmission
    Vychutnajte si svoj obľúbený zvuk bez toho, aby ste prebudili celý svoj domov, a to tak, že prenesiete zvuk prichádzajúci z predzosilňovača AV do vašich slúchadiel Bluetooth. AV7706 vám dokonca umožňuje prehrávať zvuk na slúchadlách Bluetooth aj na pripojených reproduktoroch súčasne. Ak máte člena rodiny alebo priateľa, ktorý je sluchovo postihnutý, odporúčame toto nastavenie.

  • “Roon Tested” certifikácia
    Vyťažte viac zo svojej digitálnej hudobnej knižnice pomocou prehľadávateľných a surfovateľných informácií o svojich obľúbených interpretoch a skladbách. Nájdete texty, dátumy koncertov, fotografie, životopisy, recenzie a ďalšie. Vyžaduje sa predplatné.

  • Multi-zdrojový, multi- room
    Pozerajte film v jednej miestnosti, zatiaľ čo iný člen rodiny bez prerušenia prehráva skladbu zo Spotify v inej zóne. Vychutnajte si až 11.2-kanálový priestorový zvuk v hlavnej miestnosti a samostatný zdroj alebo hudobný prúd až v dvoch ďalších zónach. Pripojte samostatný stereofónny zosilňovač a reproduktory k výstupu pre druhú a tretiu zónu.

  • TV audio vo všetkých zónach
    Zdieľajte zvuk z hlavnej televízie so všetkými svojimi zónami bez toho, aby ste stratili úplne diskrétne viackanálové prehrávanie v hlavnej zóne. Vyberte možnosť „Zdroj“ pre druhú alebo tretiu zónu z aplikácie AVR remote, aby sa zvuk hlavnej zóny neprepínal na stereo PCM.

  • Smart TV konektivita
    Marantz AV7706 je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača Smart TV pomocou funkcie HDMI CEC priradenej k vášmu televízoru. Jednoducho nastavte na vašom prijímači „HDMI Control“ na ON, potom nastavte „Smart Menu“ na ON a začnite ovládať AV7706 pomocou diaľkového ovládača k televízoru. Domovská obrazovka ponuky Smart Menu ponúka rýchly prístup k výberom režimu zdroja a priestorového zvuku, ponuke nastavenia AVR a štyroch funkcií Smart Select.

  • Aplikácia Marantz AVR Remote
    Aplikácia Marantz AVR Remote pre iOS a Android poskytuje úplnú kontrolu nad najnovšími sieťovými AV prijímačmi a predzosilňovačmi Marantz. Použite ju na zapnutie / vypnutie, úpravu hlasitosti, vstup a nastavenia, alebo na okamžité prepnutie na vstavanú aplikáciu HEOS®.

  • Pohodlné funkcie inteligentného výberu
    Priložený diaľkový ovládač má štyri funkčné tlačidlá Smart Select, takže môžete uložiť svoje preferované alebo často používané nastavenia a ľahko ich vyvolať za behu - vrátane vstupného zdroja, úrovne hlasitosti, zvukového režimu, konfigurácie Audyssey a dokonca aj nastavenia „All Zone Stereo“ pre párty režim. Stlačením tlačidla AV7706 okamžite nakonfiguruje prijímač na požadované nastavenie kedykoľvek.

  • Skúsenosť ľahkého nastavenia
    Sprievodca rýchlym spustením AV7706 poskytuje jednoduché a priame pokyny na začiatok. Po pripojení televízora k AV7706 cez HDMI sa na obrazovke televízora zobrazí sprievodca nastavením Marantz, ktorý vás prevedie nastavením. Asistent nastavenia vám pomôže vykonať zásadné nastavenia pre najlepšiu možnú kvalitu zvuku bez ohľadu na vašu konfiguráciu. AV7706 tiež premenuje vstupy HDMI automaticky po pripojení, alebo ich môžete pre väčšie pohodlie premenovať manuálne.

  • Pokročilé Audyssey MultEQ XT32
    AV7706 je vybavený úplnou sadou pokročilých DSP algoritmov Audyssey Platinum a obsahuje automatickú akustickú korekciu miestnosti Audyssey MultEQ XT32. Pomocou dodávaného meracieho mikrofónu analyzuje MultEQ XT32 výstup každého reproduktora (vrátane subwooferov) až na 8 miestach merania a generuje presné digitálne filtre, ktoré optimalizujú každý kanál pre správnu odozvu frekvenčnej a časovej oblasti. Funkcia Audyssey Dynamic Volume vyhladzuje rušivé skoky v hlasitosti (napríklad televízne reklamy) a umožňuje vám počúvať na nižších úrovniach a pritom si stále vychutnať jasný dialóg, hudbu a zvuk. Audyssey Dynamic EQ poskytuje čistotu v plnom rozsahu na akejkoľvek úrovni počúvania a Audyssey Low Frequency Containment využíva pokročilé psychoakustické algoritmy na zabezpečenie vyváženia v plnom rozsahu, vrátane hlbokých basov, bez rušenia susedov alebo ľudí v iných miestnostiach vášho domu. Audyssey Sub EQ HT poskytuje individuálne DSP prispôsobenie každého subwoofera v nastavení duálneho subwoofera pre hlbšie basy s vylepšeným rozlíšením. Aplikácia Audyssey MultEQ Editor dostupná za poplatok v obchode s aplikáciami vám navyše umožňuje prezerať a upravovať nastavenia pre podrobné ladenie a presnejšie prispôsobiť zvuk podľa vašej miestnosti a vkusu.

  • Možnosti externého ovládania
    Zahŕňa funkcie externého ovládania RS232 a IP pre ľahké prispôsobenie a kompatibilitu s integračnými riešeniami tretích strán. Marantz AV7706 ponúka možnosti riadenia IP pre hlavné ovládacie zariadenia tretích strán, ako aj certifikáciu Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) pre plynulú integráciu so zariadeniami domácej automatizácie Control4. Na zadnom paneli sú zahrnuté vstupy a výstupy IR (infračerveného) diaľkového ovládania pre kompatibilitu diaľkového ovládania s ostatnými komponentmi systému domáceho kina.




Kľúčové parametre

  • Špičkový AV predzosilňovač s 11.2-kanálovým XLR výstupom
  • Pokročilá 32-bitová konverzia na všetkých kanáloch
  • Podpora prenosu 8K / 60Hz a 4K / 120Hz
  • Podpora objektového zvuku s HDMI eARC
  • Integrovaný HEOS
  • Automatické nastavenie Audyssey MultEQ XT32
  • Podpora hlasových asistentov

Obsah balenia

  • Marantz AV7706
  • Ďiaľkové ovládanie
  • Napájací kábel
  • Dokumentácia

Technická špecifikácia

ZÁKLADNÉ VLASTNOSTI
Typ zariadenia: AV predzosilňovač
Počet kanálov: 11.2
Podporované formáty: DTS HD Master / DTS:X / DTS Neural:X / DTS Virtual:X / Dolby TrueHD / Dolby Atmos /
Dolby Atmos Height Virtualization / Dolby Surround / Auro 3D / IMAX Enhanced
Hlasoví asistenti: Alexa / Siri / Google Assistant
ZVUKOVÉ CHARAKTERISTIKY
D/A prevodník: 32-bitové D/A prevodníky AKM AK4458
Audyssey: MultEQ XT32 / Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume / Audyssey LFC / Audyssey APP support
VSTUPY
Phono MM: Áno
Komponent video: 3x
Kompozit video: 4x
Audio RCA: 6x
HDMI: 7+1x
Digitálny optický: 2x
Digitálny koaxiálny: 2x
USB: 1x Type A
VÝSTUPY
Slúchadlá: Áno 6,3 mm jack
Výstup: 11.2 RCA (linkové)
11.2 XLR (symetrické)
Zone 2 RCA
Zone 3 RCA
Komponent video: 1x
Kompozit video: 2x
HDMI: 3x
SIEŤ
Ethernet: Áno
Wi-Fi: Áno
Bluetooth: Áno
Sieťové funkcie: HEOS Multiroom & Streaming / Spotify Connect / Tidal / Deezer / TuneIn
ROZMERY
Výška: 185 mm
Šírka: 440 mm
Hĺbka: 410 mm
Váha: 10,4 kg
OSTATNÉ
Maximálna spotreba: 60 W

Recenzia na Marantz AV7706 11.2 kanálový 8K Ultra HD Surround AV predzosilňovač, čierny

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky