Marantz PM7000N integrovaný zosilňovač, čierny

Nové
Cena s DPH
1399 €
779
Cena bez DPH: 649,17
Kód produktu: 448268

POPIS: Marantz PM7000N integrovaný zosilňovač, čierny



Integrovaný stereo zosilňovač so zabudovaným HEOS

Objavte PM7000N, prvý integrovaný Hi-Fi zosilňovač Marantz s prúdovou spätnou väzbou so vstavanou technológiou HEOS. PM7000N je ideálnou voľbou pre znalcov zvuku. Obsahuje vysokokvalitné zvukové komponenty, firemné moduly HDAM Marantz, toroidný transformátor a vysokorýchlostný okamžitý zdroj prúdu. Streamujte svoju obľúbenú hudbu a vychutnajte si digitálne zvukové súbory s vysokým rozlíšením až 192 kHz / 24bit, alebo DSD5.6. Prepnite na vysoko kvalitný vstup gramofónu MM a počúvajte svoje milované vinyly ako nikdy predtým. Digitálne vstupy podporujú PCM audio a dekódujú - popri MP3 - bezstratové digitálne súbory ako ALAC, FLAC a WAV až 24-bit / 192 kHz pre počúvanie vo vysokom rozlíšení. Vstavané USB-A a HEOS navyše podporujú prehrávanie DSD 2,8 MHz a 5,6 MHz. Streamujte svoju obľúbenú hudbu bezdrôtovo cez AirPlay2 a Bluetooth a ovládajte zosilňovač pomocou aplikácie HEOS, alebo pomocou popredných hlasových agentov Apple Siri, Google Assistant a Amazon Alexa, keď sú podporované.

O produkte

  • Moderný integrovaný zosilňovač
    PM7000N je prvý plne diskrétny integrovaný Hi-Fi zosilňovač s prúdovou spätnou väzbou s vstavanou technológiou HEOS pre prístup k sieťovej hudbe od spoločnosti Marantz. Je to ideálna voľba pre znalcov zvuku, ktorí vyžadujú zvuk Marantz Musical s flexibilnou prevádzkou a prístupom k digitálnej streamovanej hudbe. Zosilňovač dodáva plný výkon 2x 60 W do 8 ohmov alebo 2x 80 W do 4 ohmov (20 Hz - 20 kHz).

  • Najmuzikálnejší zvuk
    PM7000N, navrhnutý a dôkladne vyladený tímom, ktorý čerpá z viac ako 65 rokov odborných znalostí v oblasti Hi-Fi, poskytuje výnimočný výkon pre vašu zvukovú zbierku. Či už ide o digitálny alebo analógový zvuk, vychutnajte si najhudobnejší zvuk z akéhokoľvek zdroja.

  • Plne diskrétny výkonový zosilňovač s prúdovou spätnou väzbou s HDAM-S3
    Zosilnenie s prúdovou spätnou väzbou, známou technológiou proprietárnych obvodov Marantz, je premyslene navrhnuté tak, aby vyhovovalo požiadavkám hudby s vysokým rozlíšením pre širokopásmovú a vysokorýchlostnú reprodukciu zvuku. Impedancia v bode spätnej väzby prúdu je minimalizovaná, čo vytvára veľmi nízky potenciál zeme. Zosilňovače Marantz s prúdovou spätnou väzbou znižujú potrebu fázovej kompenzácie minimalizovaním negatívnej spätnej väzby (NFB). To zjednodušuje dráhu signálu a vedie k vysokej priepustnosti, vynikajúcej prechodovej odozve a vynikajúcej zvukovej priehľadnosti v celej šírke pásma. Na rozdiel od konvenčnej topológie s napäťovou spätnou väzbou, prúdová spätná väzba robí výkonový zosilňovač takmer imúnným voči náročným zaťaženiam reproduktorov.

  • Technológia Marantz HDAM-SA3
    Marantz vyvinul vlastné dosky s oddelenými obvodmi nazývané Hyper-Dynamic Amplifier Modules (HDAM), ktoré nahradzujú čipové zosilňovače používané inde. Použitím diskrétnych súčastí na povrchovú montáž s krátkymi ľavými a pravými signálnymi dráhami zrkadlového obrazu, HDAM výrazne prevyšujú bežné integrované operačné zosilňovače, pokiaľ ide o rýchlosť a úroveň šumu. Výsledkom je oveľa dynamickejší, presnejší a podrobnejší zvuk. V priebehu rokov vyvinula spoločnosť Marantz rôzne HDAM, aby vyhovovali konkrétnym požiadavkám každého prehrávača a zosilňovača. PM7000N používa prvotriednu verziu SA3.

  • Vysoko kvalitné zvukové súčiastky
    Marantz má trvalú reputáciu pri výbere najlepších možných komponentov pre svoje produkty Hi-Fi a model PM7000N je postavený na rovnakom výkonnom prístupe Hi-Fi. Inžinieri spoločnosti Marantz vybrali a optimalizovali PM7000N prostredníctvom rozsiahleho počúvania v špecializovaných zariadeniach Marantz v Európe a v Japonsku použijúc vyladené zvukové Hi-Fi súčiastky.

  • Rozsiahla konektivita
    PM7000N je vybavený 4 analógovými vstupmi a jedným analógovým výstupom, kvalitným ekvalizérom MM prenosky a jedným koaxiálnym a dvoma optickými digitálnymi vstupmi spolu so vstupom USB-A pre zvukové súbory s vysokým rozlíšením.

  • Podpora Hi-Res Audio
    Dekóduje Hi-res audio bezstratové súbory ALAC, FLAC a WAV až do 24-bit / 192-kHz, rovnako ako záznamy DSD 2.8MHz a 5.6MHz (audiofilský formát SACD), čo vám umožní vychutnať si hudbu presne tak, ako mal umelec v úmysle. Počúvajte svoju hudbu cez port USB na prednom paneli, alebo cez sieťové zdroje.

  • Vylepšený integrovaný vstup gramofónu
    Integrované zosilňovače Marantz sú už dlho vybavené kvalitnými gramo stupňami. PM7000N zostáva verný tomuto dedičstvu a zároveň predstavuje nový dizajn - ten, ktorý integruje tranzistory FET (field-effect tranzistors) na vstupe. To poskytuje vysokú vstupnú impedanciu, eliminuje potrebu väzobných kondenzátorov striedavého prúdu a zjednodušuje cestu signálu, čím sa znižuje skreslenie a šum, čo zas celkovo výrazne zvyšuje čistotu signálu.

  • Výstup pre subwoofer
    Podporuje voliteľný externý subwoofer s nastaviteľnou výhybkou dolnej priepuste pre nízkofrekvenčnú basovú odozvu vo vašom prostredí posluchu. Vychutnajte si presné basy bez počuteľných špičiek alebo poklesov bez ohľadu na to, kam umiestnite subwoofer.

  • Vysokokvalitné originálne repro terminály Marantz SPKT-1+
    Svorky reproduktorov PM7000N sú vyrobené z masívnej mosadze so silnou striebornou vrstvou, aby sa zabezpečil čo najlepší kontakt s reproduktorovými káblami.

  • Tienený digitálny obvod
    Na ochranu analógového obvodu pred digitálnymi rušeniami alebo šumom je digitálny obvod nainštalovaný s tienením, čím sa zabráni rušeniu. Bezdrôtové digitálne dosky sa dajú úplne vypnúť aj samostatne pomocou „čistých režimov“, aby nedošlo k rušeniu.

  • Funkcia priameho zdroja
    Aby bola zaistená najkratšia signálna cesta a najvyššia vernosť, PM7000N je vybavený funkciou Marantz Source Direct, ktorá obchádza obvody riadenia tónov a vyváženia pre priamu cestu, čím poskytuje zvýšenú čistotu zvuku.

  • Toroidný transformátor
    Toroidný transformátor ponúka niekoľko výhod, ktoré vyplývajú z jeho účinnosti a výkonovej schopnosti. Jeho tvar poskytuje nízku úroveň elektromagnetického žiarenia a mechanických vibrácií, čo vedie k zlepšeniu kvality zvuku oproti tomu, s čím sa môžete stretnúť pri modeloch so staršími transformátormi.



  • Oddelené napájanie pre pohotovostný režim
    Aby sa znížila spotreba energie v pohotovostnom režime, obsahuje PM7000N duálne samostatné obvody napájania. V pohotovostnom režime je aktívne napájanie digitálnym SMPS, aby sieť mohla prebudiť PM7000N. Pri prepnutí do prevádzkového režimu sa vypne napájanie SMPS a aktivuje sa toroidný transformátor, ktorý dodáva potrebný vysoký prúd na reprodukciu zvuku so signatúrou Marantz.

  • Redizajnovaný obvod predzosilňovača s HDAM
    Novo vyvinuté elektrické ovládanie hlasitosti využíva najnovšie integrované obvody regulácie hlasitosti s Marantz HDAM na dosiahnutie lepšieho oddelenia kanálov, dynamického rozsahu, zlepšeného pomeru S/Š a redukcie skreslenia pri zachovaní prevádzkového pocitu analógového zariadenia na reguláciu hlasitosti. Zosilňovač využíva nové elektrické ovládanie hlasitosti navrhnuté spoločnosťou Marantz pre vysokú linearitu a najlepšie oddelenie kanálov vo svojej triede.

  • Čisté módy
    PM7000N je vybavený tromi „čistými režimami“, ktoré vám umožňujú deaktivovať celé vysielacie zvukové bloky a zabrániť rušeniu pri počúvaní analógových zdrojov. Čisté režimy možno jednotlivo vypnúť medzi sieťou a USB-A, Wi-Fi a / alebo Bluetooth, aby poskytovali najlepší hudobný zážitok.

  • OLED displej s vysokým rozlíšením
    Veľký OLED displej poskytuje podrobné informácie o streamovanej hudbe a uľahčuje prehliadanie obsahu z online zdrojov, alebo z USB.

  • Zabudovaný HEOS
    Vďaka vstavanej technológii HEOS si môžete vychutnať svoju obľúbenú hudbu v ktorejkoľvek miestnosti svojho domova, čím získate bezdrôtový zvukový zážitok pre celú domácnosť. Prehrajte tú istú skladbu v každej miestnosti, alebo vyberte inú skladbu pre každú prepojenú miestnosť - výber je na vás. Vychutnajte si hudbu zo služieb Spotify Free alebo Premium, Amazon Music, Deezer, Tidal a ďalších, alebo z miestnych knižníc hudobných súborov. S ďalšími zabudovanými komponentmi HEOS, ako sú reproduktory s podporou HEOS, môžete prehrávať všetku svoju hudbu v jednej alebo vo viacerých miestnostiach.

  • Podpora hlavných agentov hlasového ovládania
    Vychutnajte si bez námahy hlasové ovládanie a úplnú flexibilitu s poprednými hlasovými agentmi a zabudovaným HEOS. Hovorte príkazy pre Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri. Požiadajte o prehrávanie obľúbenej hudby, zvýšenie hlasitosti, preskočenie na nasledujúcu skladbu, prepnutie vstupov a ďalšie možnosti. Prepínanie medzi hlasovými agentmi, alebo výberom obľúbenej položky – máte to pod kontrolou. Funkčnosť sa mení podľa hlasového agenta.

  • AirPlay 2 + Apple Siri hlasové ovládanie
    Prenášajte zvuk zo svojich obľúbených hudobných služieb, ako je Apple Music a Spotify, alebo sledujte videá zo služieb ako YouTube a Netflix z ľubovoľného zariadenia iPhone, iPad, Mac alebo Apple TV. Vypočujte si zvuk dokonale synchronizovaný s reproduktormi zo zdrojov AirPlay 2.

  • Amazon Alexa hlasové ovládanie
    Použite svoj hlas na prenos vašich obľúbených hudobných služieb do tohto zariadenia vybaveného HEOS. Požiadajte Alexu hrať hudbu zo Spotify, Amazon Music a ďalších. Prepínajte medzi vstupmi, zvyšujte alebo znižujte hlasitosť, zapnite pauzu, stlmenie a prehrávanie nasledujúcej skladby - to všetko s vaším hlasom.

  • Hlasové ovládanie Google Assistant
    Oslovte svoj Google Home, Google app, alebo iné zariadenia so zabudovaným Google Assistantom pre ovládanie obsahu vo vašom posluchovom prostredí. Spustite hudbu s HEOS app, potom požiadajte váš Google Assistant o ovládanie hlasitosti, prehrávanie, pauzu, preskočenie záznamov a ďalšie.

  • Pripojte váš TV, Blu-ray, DVD prehrávač a iné
    Pripojte svoj digitálny televízny prijímač alebo káblový / satelitný set-top-box a prehrávač Blu-ray alebo DVD k jednému z troch digitálnych zvukových vstupov (optický 1 a 2, koaxiálny 1) a vychutnajte si úplné a dynamické prehrávanie digitálneho zvuku svojho obľúbeného filmu a televíznych programov. Všetky digitálne vstupy PM7000N sa môžu automaticky prebudiť, keď detekujú zvukový signál z televízora, a vaše televízne diaľkové ovládanie môže byť naprogramované tak, aby priamo ovládalo hlavný ovládač hlasitosti, stlmenie, zapnutie / vypnutie a výber zdroja PM7000N.



Kľúčové parametre

  • Integrovaný zosilňovač prúdovej spätnej väzby
  • Patentované obvody HDAM-SA3 spoločnosti Marantz
  • Tienený toroidný transformátor
  • Široký rozsah konektivity
  • Vysoko výkonné prehrávanie zvuku s vysokým rozlíšením
  • Plne tienená digitálna a sieťová sekcia s možnosťou deaktivácie

Obsah balenia

  • Marantz PM7000N
  • Ďiaľkové ovládanie
  • Napájací kábel
  • Dokumentácia

Technická špecifikácia

ZÁKLADNÉ VLASTNOSTI
Typ zariadenia: Integrovaný stereo zosilňovač
Počet kanálov: 2
Podporované formáty: mp3 / wma / aac / flac / alac / wav / flac HD 192/24 / wav 192/24 / alac 192/24
Hlasoví asistenti: Alexa / Siri / Google Assistant
ZVUKOVÉ CHARAKTERISTIKY
Senzitivita: 200 mV / 20 kOhm
2 mV / 47 k Ohm / MM
Výkon na kanál: 60 W (8 Ohm) / 80 W (4 Ohm)
Frekvenčná odozva: 5 Hz - 100 kHz ±3 dB
Celkové harmonické skreslenie: 0,02 %
Odstup signálu od šumu: 115 dB (2V input)
87 dB (5 mV input, 1 W output) MM
VSTUPY
Phono MM: Áno
Audio RCA: 3x
Digitálny optický: 2x
Digitálny koaxiálny: 1x
USB: 1x Type A
VÝSTUPY
Slúchadlá: Áno 6,3 mm jack
Výstup: Recorder RCA
Subwoofer RCA
SIEŤ
Ethernet: Áno
Wi-Fi: Áno
Bluetooth: Áno
Sieťové funkcie: Airplay 2 / TuneIn / Spotify / Connect / Deezer / TIDAL / Napster / Soundcloud
ROZMERY
Výška: 125 mm
Šírka: 440 mm
Hĺbka: 379 mm
Váha: 10,8 kg
OSTATNÉ
Maximálna spotreba: 220 W

Recenzia na Marantz PM7000N integrovaný zosilňovač, čierny

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky