Marantz SACD 30n SACD a CD prehrávač a sieťový audio streamer, strieborná - zlatá

Nové
Cena s DPH
3250 €
2 699
Cena bez DPH: 2 249,17
Kód produktu: 448288

POPIS: Marantz SACD 30n SACD a CD prehrávač a sieťový audio streamer, strieborná - zlatá



Streamovací SACD prehrávač

Najmuzikálnejší hudobný prehrávač digitálnych zdrojov pre disky CD, SACD a súbory s vysokým rozlíšením a služby viacerých streamov. Dosahuje to prostredníctvom spracovania Marantz Musical Mastering a krištáľovo čistého predzosilňovača. Najhudobnejší zvuk pre všetku vašu digitálnu hudbu: vaše disky CD a SACD, vaše digitálne súbory a zabudované služby viacerých streamov.

O produkte

  • Vynikajúce ladenie zvuku
    SACD 30n pokračuje v preslávenom dedičstve vynikajúcich zosilňovačov Marantz. Vyladili ho majstri zvuku Marantz, ktorí nasmerovali svoju vášeň, skúsenosti a neobyčajné ucho do návrhu zosilňovača.

  • Kompletný digitálny hudobný prehrávač
    SACD 30n je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým požiadavkám moderného audiofila, ktorý chce kombinovať veľkú zbierku digitálnej hudby s poprednými hudobnými službami online. Marantz SACD 30n sa snúbi s klasickým prémiovým prehrávačom SA-CD / CD s rozbočovačom / predzosilňovačom moderných digitálnych zdrojov. Prehráva súbory s vysokým rozlíšením vrátane FLAC HD a DSD z vašej domácej siete, miestneho úložiska USB a online zdrojov, ako sú napríklad streamingové služby a internetové rádiá. Vyznačuje sa podporou streamovania HEOS, hlasu a multi-room prehrávania a funkciou DAC, ako aj integráciou Apple AirPlay 2 a Bluetooth. SACD 30n je odolný voči budúcnosti a akceptuje formáty súborov až do 11,2 MHz Quad-DSD a 384 kHz / 32-bit PCM cez USB-B / USD-DAC.

  • Najmuzikálnejší, presný a detailný zvuk
    SACD 30n je postavený na samostatnej doske plošných spojov, s použitím Hyper-Dynamic Amplifier Module alebo HDAM. Tým, že na mieru prispôsobí stovky jednotlivých častí, HDAM v SACD 30n namiesto prijatia riešenia „off-the-shelf“ výrazne prevyšuje štandardné integrované obvody a vytvára jedinečnú muzikálnosť, ktorú od Marantzu očakávate.

  • Transportný mechanizmus: história excelentnosti
    Srdcom SACD 30n je nový, inovatívny transportný mechanizmus SACDM-3L, navrhnutý výlučne pre najlepší možný výkon pri prehrávaní SA-CD, CD a hudby uloženej na dátových diskoch. Tento nový mechanizmus sľubuje výnimočnú kvalitu zvuku z konvenčných diskov CD a SACD a umožňuje poslucháčom vytvoriť si vlastné kompilačné disky s vysokým rozlíšením pomocou počítačovej DVD napaľovačky. Pokiaľ sa zdroj SACD / CD nepoužíva, napájanie diskovej jednotky sa vypne, aby sa zabránilo šumu alebo rušeniu.

  • Ovládanie hudby Marantz (Marantz Musical Mastering)
    DSD je srdcom reprodukcie hudobného zvuku Marantz pre digitálne zdroje v SACD 30n. Vstupy PCM a DXD sú konvertované na DSD pri 11,2 MHz s použitím proprietárneho prevodníka MMM-Stream v prehrávači. Vytvorený vysokofrekvenčný signál je spracovávaný jedinečným stupňom konverzie MMM, ktorý sa používa namiesto konvenčného DAC, na generovanie analógového výstupu. Časť MMM-Stream procesu nahrádza filtre preberania, ktoré sa bežne používajú pri digitálne-analógovej konverzii, a umožňuje implementáciu filtrovania Marantz Musical Mastering. Dvoje systémové hodiny zabezpečujú najpresnejšiu konverziu prichádzajúceho signálu, či už z disku alebo z digitálnych vstupov, v rozsahu od 44,1 kHz do 384 kHz. Táto jedinečná konfigurácia je vyladená pre dokonalú reprodukciu kvality zvuku s vysoko presným signálom pomocou duálneho 32-bitového DSP s pohyblivou čiarkou pre MMM-Stream. Sigma Delta modulácia umožňuje, aby čistý DSD-štandard signálu prešiel do MMM-konverznej sekcie vo forme vysokofrekvenčného toku impulzov. Dizajn analógového filtra DSD sa privádza do výstupného stupňa Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules) pre optimálnu kvalitu zvuku.

  • Vysokokvalitný slúchadlový zosilňovač
    Vychutnajte si hudbu priamo zo svojich slúchadiel pomocou úplne prepracovaného vysokokvalitného stupňa pre slúchadlá, ktorý je vybavený špeciálnym zosilňovacím modulom využívajúcim exkluzívne obvody Marantz HDAM-SA2 s výnimočným pomerom SNR (Signal-Noise-Ratio / pomer signal/šum). Ak chcete pracovať so širšou škálou slúchadiel, faktor zosilnenia možno upraviť na tri zavedené predvoľby (nízka / stredná / vysoká), čo umožňuje hladkú prevádzku slúchadiel s nízkou, aj vysokou impedanciou. Ak k jednotke nie sú pripojené žiadne slúchadlá, zosilňovač slúchadiel je vypnutý, aby sa zabránilo šumu alebo rušeniu.

  • Postavený pre najnovšie štandardy a výkonnosť
    Rovnako ako integrovaný zosilňovač MODEL 30, aj SACD 30n je skonštruovaný podľa najvyšších štandardov. Masívne oceľové šasi je doplnené o robustné bočné panely vyrobené z masívneho, ťažkého nemagnetického hliníka a pevný oceľový vrchný kryt eliminuje rušenie. Robustné, mosadzné opracované nezávislé analógové výstupné svorky pre fixné a variabilné pripojenie zaisťujú najlepší možný signál.




Kľúčové parametre

  • Špičkový SACD CD prehrávač
  • Zabudovaný HEOS
  • Možnosť spárovania s Marantz MODEL 30
  • Vysokokvalitný slúchadlový zosilňovač

Obsah balenia

  • Marantz SACD 30n
  • Ďiaľkové ovládanie
  • Napájací kábel
  • Dokumentácia

Technická špecifikácia

ZÁKLADNÉ VLASTNOSTI
Typ zariadenia: SACD a CD prehrávač a streamer
Podporované formáty: FLAC, WAV, DSD, DSD2.8 / DSD5.6 / DSD11.2
ZVUKOVÉ CHARAKTERISTIKY
Frekvenčná odozva: 2 Hz - 20 kHz
Odstup signál - šum: 104 dB
Celkové harmonické skreslenie: 0,000015 %
VSTUPY
Digitálny optický: 1x
Digitálny koaxiálny: 1x
USB: 1x USB B DSD 11.2
VÝSTUPY
Digitálny optický: 1x
Digitálny koaxiálny: 1x
SIEŤ
Wi-Fi: Áno 2,4 GHz, 5 GHz
ROZMERY
Výška: 130 mm
Šírka: 443 mm
Hĺbka: 424 mm
Váha: 13,5 kg
OSTATNÉ
Maximálna spotreba: 48 W

Recenzia na Marantz SACD 30n SACD a CD prehrávač a sieťový audio streamer, strieborná - zlatá

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky