Mibro Watch T1, čierna

Nové
Cena s DPH
79.9 €
57,90
Cena bez DPH: 48,25
Kód produktu: 464815

POPIS: Mibro Watch T1, čierna

Mibro je značka, do ktorej investovali spoločnosti na čele s Xiaomi a ktorá je zároveň jedným z hlavných členov ekologického reťazca spoločnosti Xiaomi. Spoločnosť je známa svojimi cenovo dostupnými inteligentnými hodinkami či TWS slúchadlami, ktoré ponúkajú rôzne funkcie a ich kvalita je na vysokej úrovni.

O produkte

  • HD Bluetooth hovory a inteligentné upozornenia
    Stačí pripojiť inteligentné hodinky k telefónu cez Bluetooth a môžete prijímať prichádzajúce hovory na zápästí a prezerať si históriu hovorov na stránke inteligentných hodiniek. Môžete tiež dostávať pripomienky správ (hovor, SMS, Gmail, Skype, Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram, VK, Snapchat atď.) a neuniknú vám žiadne dôležité informácie.
  • 1,6-palcový dotykový displej Amoled HD
    Inteligentné hodinky pre mužov a ženy, 1,6-palcový farebný dotykový displej Amoled HD s rozlíšením 301 ppi a širším farebným priestorom, ktorý vám vďaka lepšej kvalite obrazu prináša mimoriadnu vizuálnu hostinu. Špičkové kovové telo spracované desiatkami umeleckých procesov dobre ladí s trblietavým mikro-cambered krycím sklom. Môžete zmeniť rôzne ciferníky. Miernym otočením hlavy hodiniek rýchlo prepnete ciferník, aby ste ukázali svoju osobnosť.
  • Celodenný manažment zdravia
    Fitness hodinky zaznamenávajú denné kroky, vzdialenosť a spotrebu kalórií. Dokáže sledovať a analyzovať čas spánku a srdcovú frekvenciu, ako aj monitorovať kyslík v krvi. Po spárovaní s GPS telefónu sa pre každé cvičenie vygeneruje graf trajektórie. Všetky údaje je možné synchronizovať s aplikáciou APP (Mibro Fit) vo vašom mobilnom telefóne na analýzu, ktorá poskytuje lepší prehľad o vašom vlastnom zdraví a pomáha vám vytvárať plánované rutiny na dosiahnutie vašich zdravotných cieľov.
  • Asistent viacerých športových režimov
    Fitness hodinky vám pomôžu sledovať vaše každodenné aktivity a poskytujú vám štatistiky v reálnom čase a dobré výsledky v oblasti fitness. Podporuje bedminton, stolný tenis, aerobik, skákanie cez švihadlo, brušáky, chôdzu, plávanie, tenis, jogu, kliky, indoor cycling, kolieskové korčuľovanie, indoor running, basketbal, horolezectvo, outdoorovú cyklistiku, futbal, voľný tréning, vonkajší bežecký a eliptický stroj a na hodinkách môžete intuitívne čítať svoje športové údaje.
  • Kompatibilita a dlhá výdrž batérie
    Vodotesné inteligentné hodinky 2 ATM s 350 mAh batériou sú kompatibilné so smartfónmi so systémom Android 5.0 a vyšším, ios10.0 a vyšším. Vďaka vylepšenému čipu s nízkou spotrebou energie a optimalizovanému algoritmu je batéria odolnejšia – jedno nabitie na 7 dní v dennom režime. Má ďalšie funkcie: ovládanie hudby, prehrávanie hudby, zatrasenie pri fotografovaní, nájdenie hodiniek, upozornenie na prichádzajúci hovor, nerušiť, alarm na správy aplikácie, počasie, časovač, stopky, uzamknutie obrazovky.

Technická špecifikácia

Displej: AMOLED HD
Veľkosť displeja: 1,6"
Rozlíšenie displeja: 320 x 360 mm
Pripojenie: Bluetooth 5.0
Materiál: telo - kov a plast
remienok - silikón
Remienok: šírka 20 mm
dĺžka 248 mm
Kapacita batérie: 350 mAh
Nabíjanie: Magnetický kábel
Výdrž batérie: na jedno nabitie až 7 dní
v úspornom režime až 45 dní
Vodotesnosť: 2ATM
Vlastnosti: 20 režimov
aplikácia Mibro Fit
reproduktor
mikrofón
Senzory: Optický snímač srdcovej frekvencie
Snímač SpO2
Akcelerometerr
Kompatibilita: Android 5.0 a novší
iOS 10.0 a novší (funkcie sa môžu líšiť v závislosti od modelu mobilu a krajiny)
Podporované jazyky: Zjednodušená čínština
tradičná čínština
angličtina
francúzština
španielčina
portugalčina
ruština
thajčina
arabčina
indonézština
vietnamčina
turečtina
nemčina
taliančina
poľština
perzština
Rozmery: 43,5 x 35 x 11,3 mm
Hmotnosť: 51 g

Obsah predajného balenia:

  • Hodinky
  • Nabíjací kábel s magnetickým konektorom
  • Dokumentácia

Recenzia na Mibro Watch T1, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky