Microsoft Windows Home 11 64-bit elektronická licencia

Nové
CENA S DPH
129,99
Cena bez DPH: 108,33
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 453539

POPIS: Microsoft Windows Home 11 64-bit elektronická licencia

O produkte

  • Microsoft Windows 11 v modernom kabáte
    Predstavujeme úplne jedinečný systém v úplne unikátnom prevleku. Microsoft Windows 11 zaujmú modernejším dizajnom ako u ktoréhokoľvek svojho predchodcu. Prináša plno noviniek - intuitívnejšie prostredie, lepšiu prácu s oknami, svižnejší chod systému aj podporu aplikácií z operačného systému Android.

  • Úplne nová perspektíva
    Systém prináša kreatívny priestor na sledovanie a prácu s aplikáciami. Novinkou je určite prepracovaná ponuka Štart, respektíve jej umiestnenie. Windows 11 sú perfektným miestom, kde sa môžete vyjadriť, myslieť a tvoriť prirodzeným spôsobom. Nájdete nové spôsoby prepojenia s ľuďmi, novinkami, hrami a jedinečným obsahom.

  • Buďte maximálne produktívni
    Pomocou ľahko dostupných nástrojov môžete otvoriť všetky obľúbené aplikácie a preniknúť do multitaskingu. Vyskúšajte prichytávacie rozvrhnutie plochy a nové intuitívne prostredie pre opätovné uchytenie.

  • Spravujte svoj obsah
    S funkciou Microsoft Edge a celým radom dostupných widgetov budete mať novinky a informácie na dosah. V obchode Microsoft Store si budete môcť nájsť aplikácie, hry a ďalšiu zábavu, ktorá pre vás bude mať význam.

  • Predplatné s Game Pass
    Systém je teraz ešte lepšie pripravený na novú úroveň hrania. Pokiaľ si predplatíte Xbox Game Pass, získate prístup k viac ako 100 kvalitne spracovaným hrám. (Členstvo je nutné zakúpiť samostatne.)

  • Široká paleta kompatibilných zariadení pre každého
    Windows 11 sú teraz dostupné na najrôznejších zariadeniach, prinášajúcich inovácie v oblasti dotykového ovládania, ovládania hlasom a pomocou dotykového pera.


Produkt je predávaný vo forme elektronickej licencie. Po zakúpení Vám bude zaslaný digitálny kľúč na aktiváciu produktu.


Recenzia na Microsoft Windows Home 11 64-bit elektronická licencia

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky