Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K

Nové
Cena s DPH
173.04 €
169,90
Cena bez DPH: 141,58
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30,00 €
Kód produktu: 470653

POPIS: Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K

Niceboy PILOT S10 Radar 4K

Niceboy PILOT S10 Radar 4K je špičková autokamera, ktorá ponúka vysoké natívne rozlíšenie 4K na detailné zaznamenávanie vašich ciest. S pokročilými bezpečnostnými funkciami na ochranu údajov a databázou rýchlostných radarov poskytuje kamera kompletný balík pre jazdu bez obáv. Vďaka modulu GPS, mobilnej aplikácii a podpore 5 GHz WiFi si môžete rýchlo a jednoducho prezerať podrobnosti o svojich jazdách. Túto kameru možno ďalej rozšíriť o zadnú kameru s rozlíšením 4K, ktorá poskytuje ešte komplexnejšie zábery.

O produkte

  • Zaznamenávajte svoje cesty vo vynikajúcom natívnom rozlíšení 4K
    Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K so špičkovým natívnym rozlíšením 4K pri 30 snímkach za sekundu uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Kamera poskytuje neuveriteľne ostrý obraz s realistickými farbami, vďaka čomu môžete zachytiť aj tie najmenšie detaily vašich ciest. Môžete si vybrať z ďalších režimov nahrávania podľa svojich potrieb. Pre mimoriadne plynulé nahrávanie využite nahrávanie v rozlíšení 2K a FullHD pri vynikajúcich 60 snímkach za sekundu. S touto autokamerou si môžete byť vždy istí, že vaše cesty sú zachytené skutočne detailne.

  • Databáza rýchlostných radarov pre zodpovednú a bezpečnú jazdu bez komplikácií
    Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K vyniká nielen skvelým obrazom, ale aj pokročilými bezpečnostnými funkciami. Vďaka integrovanej databáze vás upozorní na blížiace sa rýchlostné radary, úsekové kamery a kamery na červenú. Vďaka tomu môžete vždy dodržiavať predpisy a chrániť sa pred nechcenými pokutami. Niceboy PILOT S10 Radar 4K vám tak poskytuje dôležitý nástroj pre bezpečnú a zodpovednú jazdu a prispieva k vašej ochrane pred nepríjemnými situáciami na cestách.

  • Automatické nahrávanie
    V okamihu, keď kamera zistí nabíjanie, automaticky sa zapne a začne nahrávať. Keď sa kamera odpojí od napájania, prestane nahrávať video a vypne sa.

  • Špičková optika zabezpečuje detailný záznam bez ohľadu na svetelné podmienky
    Vďaka špičkovej technológii vo vnútri poskytuje kamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K jasný obraz za akýchkoľvek podmienok. Vďaka 7G objektívu dosahuje kamera maximálnu optickú čistotu pre ostrý záznam bez skreslenia a s vysokým kontrastom. Funkcia Wide Dynamic Range (WDR) sa postará o vyváženie expozície aj pri slabom osvetlení a zachytí detaily v extrémne svetlých aj tmavých oblastiach. A vďaka širokému uhlu záberu 140° bude kamera schopná zachytiť viac z toho, čo sa deje okolo vozidla, čo pomôže komplexnejšie monitorovať vašu jazdu.

  • Pokročilé bezpečnostné funkcie chránia vaše údaje
    Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K má množstvo bezpečnostných funkcií, ktoré starostlivo strážia vaše záznamy. Kamera je vybavená pokročilým superkondenzátorom pre väčšiu odolnosť voči extrémnym teplotám a iným nepriaznivým podmienkam. Kľúčovou funkciou je inteligentný G-senzor, ktorý okamžite rozpozná nárazy alebo prudké brzdenie a uzamkne prebiehajúce zábery proti prepísaniu. Vďaka cyklickému nahrávaniu sa nemusíte obávať zaplnenia pamäťovej karty, kamera automaticky nahradí najstaršie záznamy a zostane v prevádzke.

  • S modulom GPS máte k dispozícii podrobný záznam svojich trás
    S palubnou kamerou Niceboy PILOT S10 Radar 4K je sledovanie vašich ciest mimoriadne jednoduché. Vďaka modulu GPS môžete jednoducho zaznamenávať svoje cesty spolu s údajmi o polohe a rýchlosti. Získate tak komplexný prehľad o prejdených trasách a navyše si môžete prostredníctvom mobilnej aplikácie prezerať podrobné záznamy a aktuálne trasy v reálnom čase. Aplikácia navyše využíva na zobrazenie vašich ciest obľúbené Mapy Google.

  • Možnosť zakúpenia zadnej kamery na komplexné nahrávanie
    Svoju autokameru Niceboy PILOT S10 Radar 4K môžete ďalej vylepšiť zakúpením zadnej kamery, ktorá nahráva vo vysokom FullHD rozlíšení pri 24 snímkach za sekundu. Toto rozšírenie vám umožní zaznamenávať dianie nielen pred vaším vozidlom, ale aj za ním pomocou kamery, čím získate ešte komplexnejší záznam vašich ciest, keď ho budete potrebovať.

  • Ovládajte kameru a prezerajte si záznamy bez problémov pomocou mobilnej aplikácie
    Ovládanie autokamery Niceboy PILOT S10 Radar 4K je jednoduché vďaka mobilnej aplikácii, ktorá umožňuje pohodlné nastavenie kamery, zobrazenie prejdených trás a živý náhľad záznamov. Pomocou aplikácie máte tiež rýchly prístup k videám uloženým na pamäťovej karte kamery. Kamera navyše podporuje 5 GHz WiFi, čo znamená, že môžete sťahovať zábery do mobilného telefónu ešte rýchlejšie, čím získate okamžitý prístup k dôkazom kedykoľvek a kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Kamera je vybavená pokročilým superkondenzátorom pre vyššiu bezpečnosť a odolnosť pri extrémnych teplotných a iných výkyvoch
  • Pre autokameru Niceboy PILOT S10 Radar 4K môžete používať aj vysokokapacitné pamäťové karty s kapacitou až 256 GB
  • Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K sa napája pomocou priloženého kábla USB-C
  • Vďaka funkcii zvukového záznamu máte k dispozícii okrem videa aj zvukový záznam diania na ceste, ktorý poskytuje komplexnejšie informácie o vašej jazde
  • Inštalácia kamery na sklo vášho vozidla je jednoduchá a pohodlná. Stačí kameru prilepiť na sklo a nastaviť sklon pomocou otočného držiaka
  • Do videozáznamu z autokamery môžete jednoducho pridať aktuálny čas a súradnice, čo vám pomôže lepšie zdokumentovať a zaznamenať zachytené udalosti
  • Vďaka funkcii nahrávania v slučke je autokamera vždy v prevádzke, pretože prepíše najstaršie záznamy, čím sa zabráni zaplneniu pamäťovej karty
  • Zistí náhlu zmenu pohybu a zablokuje sekvenciu nahrávania. Chráni tak záznam nehody pred náhodným prepísaním

Technická špecifikácia
Rozlíšenie videa 4K 30fps, 2K 60fps, 1080p 60fps
Rozlíšenie so zadnou kamerou 4K 24fps. 2K 24fps. 1080p 24fps
Objektív 7G, 140°
Formát videa MP4
Kodek H.264
WiFi áno, 5GHz
GPS Áno
Superkondenzátor Áno
Podpora kariet SD microSD, UHS- U3, max. 256 GB, formát FAT32 (karta nie je súčasťou dodávky
Podpora zadnej kamery áno (zadná kamera nie je súčasťou dodávky)
Prevádzková teplota 0 °C až +50 °C
Nabíjací adaptér výstupné napätie 5 V, vstupné napätie 12-24 V, výstupný prúd 2 A
Rozmery 103 x 48 x 34 mm
Hmotnosť 90 g

Obsah balenia:

  • Kamera do auta Niceboy PILOT Q9 RADAR
  • Prísavný držiak na sklo
  • Napájací kábel s integrovaným GPS modulom
  • Dokumentácia

Recenzia na Autokamera Niceboy PILOT S10 Radar 4K

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky