Ochranná fólia na mieru pre smart hodinky Invisible Shield priesvitné Protect

Nové
CENA S DPH
14,99
Kód produktu: 447171

POPIS: Ochranná fólia na mieru pre smart hodinky Invisible Shield priesvitné Protect

Chcete ochrániť svoje úplne nové zariadenie či telefón a na trhu ešte nie je k dispozícii žiadna adekvátna ochrana? Žiadne sklo? Žiadna fólia? Pre nás žiadny problém! Na našich špecializovaných strojoch od firmy ZAGG dokážeme vyrezať ochrannú fóliu pre takmer akékoľvek zariadenie na trhu. Či už sa jedná o úplnú novinku alebo o Vaše obľúbené zariadenie, ktorého ste sa nedokázali dodnes zbaviť a na trhu už k nemu nie je ponúkané žiadne príslušenstvo v podobe ochrany displeja.

Prečo si nechať vyzerať fóliu na mieru ?

  • Nikdy nekončiace možnosti
    Aktuálna databáza od firmy ZAGG pre špecializované rezanie na mieru obsahuje už niekoľko 10-tisíc záznamov, na základe ktorých dokážeme vyrezať fóliu na takmer akékoľvek zariadenie či telefón.
  • Okamžitá dostupnosť
    Fólie na mieru vyrezávame na všetkých našich predajniach, takže celý proces rezania uvidíte sami. Navyše pri osobnom odbere Vám túto fóliu naši predajcovia nalepia, takže sa nemusíte trápiť, že by ste to doma sami nezvládli.
  • Jedinečná kvalita
    Pri vyrezávaní používame rokmi overené fólie InvisibleShield od spoločnosti ZAGG. Tieto fólie sú jednotkou čo sa týka kvality a prevedenia. Dokonca im nerobia problém ani malé škrabančeky, ktoré sa v priebehu pár dní od vzniknutia úplne vytratia.
  • Doživotná záruka
    Na všetky fólie InvisibleShield vyrezané na mieru poskytujeme možnosť výmeny za nový kus (rovnaký typ fólie na rovnaké zariadenie) za manipulačný poplatok 6.99€. Nárok na výmenu vzniká v prípade, že sa fólia odlepuje, je poškriabaná alebo zašpinená. Výmena je podmienená odovzdaním pôvodnej fólie ešte nainštalovanej na zariadení na pobočku, kde bola vyrezaná a doložením pôvodného dokladu o kúpe.
  • Obsah predajného balenia:

    • ochranná fólia vyrezaná na mieru

    Produktové video

Recenzia na Ochranná fólia na mieru pre smart hodinky Invisible Shield priesvitné Protect

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky