Ochranné sklo PanzerGlass Flat Glass AB pre Samsung Galaxy Watch 6 43 mm, priesvitné

Nové
CENA S DPH
19,99
Kód produktu: 468618

POPIS: Ochranné sklo PanzerGlass Flat Glass AB pre Samsung Galaxy Watch 6 43 mm, priesvitné


Poctivé japonské sklo

Ochranné sklo PanzerGlass Flat Glass je vyrobené z jedinečného japonského skla Asahi, ktoré je na rozdiel od mnohých iných skiel temperované v peci, nie chemicky, pri teplote 500 °C po dobu až 5 hodín. Získava tak mimoriadne vysokú tvrdosť a odolnosť. Sklo Asahi nemá žiadne zafarbenie a tak zachováva skutočné farby displeja.
Vďaka ochrannému sklu Flat Glass už pre vás náraz displeja hodiniek na hranu stola alebo roh kovových dverí nebude nočnou morou. Vaše Samsung Galaxy Watch 6 43 mm budú dokonale chránené pred poškriabaním alebo rozbitím displeja vplyvom pádov na zem či silných nárazov.

O produkte

  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Sklo PanzerGlass Flat Glass pre Samsung Galaxy Watch 6 43 mm, prekrýva celú prednú stranu hodiniek a má úroveň tvrdosti PLATINUM. To znamená, že pri výrobe je až 2x temperované a leštené. Displej hodiniek tak dokáže vynikajúco ochrániť aj pred pádom z väčšej výšky alebo škrabancami od predmetov s veľmi ostrými hranami. Ochranné sklo Flat Glass je skvelou voľbou pre aktívne žijúcich ľudí, ktorí svoje hodinky nosia aj pri rizikovej práci alebo adrenalínových dobrodružstvách v prírode a vystavujú ich rôznym nebezpečenstvám. Sklo je odolné voči vode, takže s hodinkami môžete bez obáv aj plávať a nehrozí jeho odlepenie.

  • Antibakteriálny povrch
    Na povrchu ochranného skla PanzerGlass Flat Glass pre Samsung Galaxy Watch 6 43 mm sa nachádza špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá je netoxická a dokáže eliminovať až 99,99 % baktérií či spór plesní. Poskytuje 12-mesačnú nepretržitú ochranu a jej vlastnosti sú testované podľa prísnej normy ISO 22196 / JIS Z 2801. PanzerGlass tak chráni nielen displej hodiniek, ale aj vaše zdravie. Pokiaľ chcete mať istotu, že vaše hodinky sú vždy dokonale čisté, bez vírusov či baktérií, odporúčame používať PanzerGlass Spray Twice A Day.

  • Už žiadne odtlačky prstov!
    Aj vás hnevajú nepekné odtlačky prstov, ktoré ostávajú na displeji hodiniek po každom dotyku a kazia ich elegantný vzhľad? Sklo Flat Glass od PanzerGlass sa postará o to, aby bol tento problém pre vás minulosťou! Povrch ochranného skla pokrýva špeciálna oleofóbna vrstva. Tá zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov a vzniku neestetických šmúh, vďaka čomu bude displej vašich hodiniek vždy dokonale čistý.

  • 100 % dotyková citlivosť
    Napriek vysokej odolnosti je ochranné sklo Flat Glass veľmi tenké a nenarúša štýlový dizajn Samsung Galaxy Watch 6. Zároveň zachováva 100 % dotykovú citlivosť displeja a nijako neskresľuje jeho prirodzenú farebnosť. Pri používaní vašich Samsung Galaxy Watch 6 si tak ani neuvedomíte, že na ich prednej časti máte nalepené ochranné sklo. Displej bude na dotyky reagovať ihneď, ako keby ste na ňom žiadnu ochranu nemali.

  • Jednoduchá aplikácia
    Nasadenie ochranného skla PanzerGlass Flat Glass pre Samsung Galaxy Watch 6 47 mm zvládnete v priebehu pár minút, aj bez predchádzajúcich skúseností. Pomocou handričky, ktorá je súčasťou balenia, vyčistíte displej, následne zarovnáte ochranné sklo s okrajmi displeja, pritlačíte a na koniec už len odstránite ochrannú fóliu. Ak sa vám ho náhodou nepodarí aplikovať na prvýkrát rovno, môžete ho bez problémov odlepiť a nalepiť znovu.

  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty dimenzuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov. Balenie ochranného skla Flat Glass pre Samsung Galaxy Watch 6 43 mm je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Obsah balenia:

  • Ochranné tvrdené sklo
  • Dokumentácia

Recenzia na Ochranné sklo PanzerGlass Flat Glass AB pre Samsung Galaxy Watch 6 43 mm, priesvitné

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky