Ochranné sklo PanzerGlass Flat Glass AB pre Samsung Galaxy Watch 6 44 mm, priesvitné

Nové
CENA S DPH
19,99
Kód produktu: 468149

POPIS: Ochranné sklo PanzerGlass Flat Glass AB pre Samsung Galaxy Watch 6 44 mm, priesvitné

PanzerGlass Original - ochranné tvrdené sklo renomovanej dánskej značky PanzerGlass je ultimátna ochrana displeja. Je vyrobené z temperovaného Japonského skla Asahi tej najvyššej kvality, tvrdosti a priehľadnosti. Na rozdiel od bežných skiel, ktoré sú tvrdené chemicky, sú sklá PanzerGlass tvrdené poctivou temperáciou pri teplote 500 °C po dobu 5 hodín, čo zaručuje výnimočnú tvrdosť, odolnosť a nárazuvzdornosť. Tvrdené sklá PanzerGlass majú špeciálnu oleofóbnu vrstvu, ktorá zabraňuje zanechávaniu nežiaducich odtlačkov prstov, takže vždy zostáva čisté a priehľadné. Zadná strana skla je potiahnutá najlepšou silikónovou nano vrstvou, ktorá absorbuje nárazy a navyše je vďaka nej inštalácia veľmi rýchla a jednoduchá a umožňuje sklo opätovne prelepiť. Tvrdené sklo PanzerGlass má zaoblené hrany pre vyšší komfort pri dotyku. Táto patentovaná technológia, vďaka ktorej sa tvrdené sklá PanzerGlass stali víťazom prestížneho TÜV testu poskytuje najlepšiu ochranu Vášho displeja.

O produkte

  • Zaoblené okraje a žiadne odtlačky prstov
    PanzerGlass Smartwatch Flat je vyrobené z plochého tvrdeného skla, ktoré dokonale prekrýva celú prednú stranu hodiniek až po okraj. Edge-to-Edge technológia maximalizuje odolnosť voči rôznym vonkajším vplyvom. Špeciálny PET film zabraňuje triešteniu skla pri silnom náraze. Okraje ochranného skla sú starostlivo zaoblené a jeho povrch je potiahnutý špeciálnou oleofóbnou vrstvou. Tá zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov, vďaka čomu bude displej vašich hodiniek vždy dokonale čistý.

  • Antibakteriálny povrch
    Na povrchu ochranných skiel PanzerGlass sa nachádza špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá je netoxická a dokáže eliminovať až 99 % baktérií či spór plesní. Poskytuje 12-mesačnú nepretržitú ochranu a jej vlastnosti sú testované podľa prísnej normy ISO 22196 / JIS 22810. Chráni tak vaše zdravie pred nepríjemnými ochoreniami. Naviac, na povrchu skla sa nachádza oleofóbna vrstva, ktorá zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov. Pokiaľ chcete mať istotu, že vaše hodinky sú vždy dokonale čisté, bez vírusov či baktérií, odporúčame používať PanzerGlass Spray Twice A Day.

  • Platinum odolnosť
    Zvýšená odolnosť ochranných skiel PanzerGlass. Pri výrobe je sklo 2x temperované a leštené, čím získava vynikajúcu odolnosť. Displej hodiniek tak dokáže ochrániť aj pred väčšími nárazmi či škrabancami od ostrých predmetov. Sklá Platinum strength sú vhodné pre náročnejších používateľov, ktorí často svoje hodinky vystavujú rôznym nebezpečenstvám. Napríklad, pri športe alebo rizikovej práci.

  • 100 % funkčnosť a jednoduchá inštalácia
    Sklo PanzerGlass Smartwatch Flat je veľmi tenké – disponuje hrúbkou len 0,4 mm. Nijako tak nenarušuje vzhľad hodiniek, 100 % zachováva dotykové vlastnosti displeja, neskresľuje farebnosť a neovplyvňuje žiadne funkcie. Pri používaní si tak ani nevšimnete, že ho máte nalepené na obrazovke.. Zadná strana ochranného skla PanzerGlass je potiahnutá nano silikónovou vrstvou. Jej úlohou je efektívne pohlcovať nárazy, no zároveň zabezpečuje jednoduchú viacnásobnú inštaláciu bez rizika vzduchových bublín..

  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass dbá na znižovanie environmentálnej záťaže. A to nielen tým, že predlžuje životnosť hodiniek a zamedzuje ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov. Balenie je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Kľúčové vlastnosti

  • Tvrdosť 9H - až 9x tvrdšie ako klasické sklo
  • Vyrobené z kvalitného japonského skla Asahi
  • Chráni displej pred rozbitím a poškriabaním
  • Jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín
  • 100% priehľadnosť a zachovanie ovládateľnosti
  • PET film zabraňujúci triešteniu
  • Oleofóbna vrstva
  • Hrúbka 0,4 mm
  • Víťaz prestížneho testu TÜV

Obsah predajného balenia:

  • Tvrdené sklo PanzerGlass
  • Mokrá a suchá čistiaca handrička
  • Odstraňovač prachu

Recenzia na Ochranné sklo PanzerGlass Flat Glass AB pre Samsung Galaxy Watch 6 44 mm, priesvitné

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky