PanzerGlass Ochranný kryt objektívu fotoaparátu Hoops pre Samsung Galaxy S23 FE

Nové
CENA S DPH
19,99
Kód produktu: 470910

POPIS: PanzerGlass Ochranný kryt objektívu fotoaparátu Hoops pre Samsung Galaxy S23 FE

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Elegantná ochrana objektívov
    Nedovoľte, aby sa objektívy fotoaparátov vášho iPhone15 ľahko poškriabali pri pádoch, nárazoch alebo kontakte s ostrými predmetmi vo vreckách. Ochranné kryty PanzerGlass™ „Hoops“ pre smartphone sú vyrobené z jedinečného japonského skla Asahi, ktoré je temperované v peci, nie chemicky. Vďaka tomu získava výnimočnú tvrdosť a odolnosť voči rôznym vonkajším vplyvom.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Sklenené ochranné krúžky „Hoops“ majú zvýšenú odolnosť PLATINUM - to znamená, že pri výrobe sú až 2x temperované a leštené, vďaka čomu získavajú výnimočnú tvrdosť. Objektívy tak dokážu chrániť aj pred silnejšími nárazmi na tvrdé predmety a škrabancami od kľúčov, mincí alebo iných ostrých hrán.
  • Kvalitné zábery bez kompromisov
    Ochranné krúžky „Hoops“ zabezpečia, že každá vaša fotografia a každé vaše video bude dokonale kvalitné, bez šmúh a svetelných odleskov spôsobených škrabancami alebo inými nedostatkami na objektívoch. Možnosti a technológie špičkového fotoaparátu tak využijete na maximum, bez akýchkoľvek kompromisov.
  • Jednoduchá aplikácia
    Súčasťou balenia ochranných krúžkov PanzerGlass™ „Hoops“ je aplikátor pre ľahkú aplikáciu. Prostredníctvom neho ich viete nasadiť hneď na prvýkrát, veľmi jednoducho, aj v pohodlí domova. Kvôli ich aplikácii tak nemusíte navštevovať špecializovanú predajňu.
  • Kompatibilita s puzdrami
    Keďže sklenené krúžky PanzerGlass™ „Hoops“ sú mimoriadne tenké a kompaktné, dajú sa používať aj v spojení s rôznymi druhmi ochranných puzdier.
  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

Obsah predajného balenia:

  • PanzerGlass ochranný kryt
  • Handrička napustená alkoholom
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstránenie prachu

Recenzia na PanzerGlass Ochranný kryt objektívu fotoaparátu Hoops pre Samsung Galaxy S23 FE

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky