PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Samsung Galaxy S23 Ultra

Nové
CENA S DPH
19,99
Kód produktu: 462226

POPIS: PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Samsung Galaxy S23 Ultra


Nekompromisná ochrana pred poškodením

Nosíte svoj Samsung Galaxy S23 vo vrecku spolu s kľúčmi, mincami alebo inými ostrými predmetmi? Potom sa vám môže ľahko stať, že dôjde k poškriabaniu objektívu fotoaparátu, v dôsledku čoho sa zhorší kvalita všetkých fotografií a videí. Ochranný kryt PicturePerfect zabezpečí dokonalú ochranu objektívu pred poškriabaním a rozbitím vplyvom silných nárazov. Vďaka nekompromisnej kvalite a tvrdosti perfektne odoláva rôznym druhom poškodenia.

O produkte

  • Špičková kvalita fotografií
    PanzerGlass PicturePerfect nijakým spôsobom neovplyvňuje kvalitu fotografií či videí. Je dokonale priehľadný, neskresľuje farby a pri používaní svojho smartfónu prakticky ani nespozorujete, že ho máte aplikovaný na objektíve. Predlžuje životnosť zariadenia a znižuje riziko drahých opráv v dôsledku poškodenia. Vďaka ochrannému krytu PicturePerfect môžete mať istotu, že váš telefón bude aj po niekoľkých rokoch fotiť ako nový a zábery nebudú rušené drobnými poškodeniami objektívu.

  • Dokonalá kompatibilita, jednoduchá aplikácia
    Keďže ochranný kryt objektívu PicturePerfect je mimoriadne tenký, dá sa používať aj v kombinácii s puzdrom. Nenarušuje dizajn smartfónu a dokonale sadne na krivky objektívu. Okraje krytu sú starostlivo zaoblené. Jeho aplikácia na objektív smartfónu je veľmi rýchla a jednoduchá. Zvládnete ju aj v prípade, že s ňou nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti. Benefitom je skutočnosť, že PicturePerfect viete viacnásobne odlepiť a opätovne nalepiť bez toho, aby stratil svoje špičkové vlastnosti.

  • 4 výnimočné vrstvy
    Oleofóbna vrstva sa nachádza na povrchu krytu PicturePerfect a zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov. Pred fotením alebo nahrávaním videa tak už nebudete musieť pretrieť objektív od nečistôt a máte istotu, že zábery budú mať bezchybnú kvalitu. Vrstva ochranného skla zabezpečuje špičkovú ochranu proti škrabancom, poškodeniam v dôsledku nárazov či iných vonkajších vplyvov. Pohlcuje aj silnejšie rázy, je mimoriadne tvrdá, no zároveň tenká.

  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Ochranné sklo PanzerGlass™ s odolnosťou PLATINUM je 2x temperované a 2x leštené, vďaka čomu získava ešte lepšiu tvrdosť a odolnosť voči rôznym druhom poškodenia. Bez problémov odolá aj pádom z väčšej výšky, silnejším nárazom či poškriabaniu ostrými predmetmi. Sklo rady PLATINUM je určené pre náročnejších používateľov, ktorí častokrát brávajú telefón so sebou na rôzne dobrodružstvá a vystavujú ho väčšiemu namáhaniu.

  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty dimenzuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov. Balenie krytu PicturePerfect pre Samsung Galaxy S23 je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Kľúčové vlastnosti

  • Polymetylmetakrylátová (PMMA) vrstva sa stará o špičkovú bezpečnosť
  • Silikónová vrstva umožňuje jednoduché viacnásobné nalepenie krytu bez straty pôvodných vlastností
  • Efektívne tlmenie nárazov
  • 2x temperované a 2x leštené sklo

Obsah predajného balenia:

  • PanzerGlass ochranný kryt
  • Handrička napustená alkoholom
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstránenie prachu

Recenzia na PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Samsung Galaxy S23 Ultra

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky