Samsung SDXC karta 256 GB PRO PLUS

predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
Nové
CENA S DPH
39,99 €
30,99
Kód produktu: 475011

POPIS: Samsung SDXC karta 256 GB PRO PLUS


Stavte na dlhotrvajúci výkon. Pamäťová karta Samsung PRO Plus predstavuje solídneho partnera v niekoľkých rôznych kapacitách, čo z nej robí ideálnu voľbu pre fotografov, tvorcov obsahu a profesionálov v oblasti digitálnych médií, ktorí ju môžu využiť vo svojich fotoaparátoch alebo počítačoch. Spoľahnite sa na jednotku v oblasti flash pamätí.

O produkte

  • Extrémna rýchlosť
    Vynikajúca voľba pre profesionálov. Rýchlosť čítania a zápisu 180 MB/s, respektíve 130 MB/s podporuje zachytenie dynamických sériových snímok a natáčanie plynulých videí v rozlíšení 4K pre všetok profesionálny obsah, ktorým svoje publikum zaručene zaujmete.

  • Prispôsobí sa vašim požiadavkám
    Majte všetky spomienky na jednom mieste. Prispôsobte si úložisko podľa svojich potrieb a vybavte sa výkonnou 512 GB, 256 GB, 128 GB či 64 GB SD kartou. Vďaka tejto veľkorysej ponuke máte vždy k dispozícii dostatok priestoru pre uloženie všetkého obsahu.

  • Nad dátami drží ochrannú ruku
    Zverte sa do starostlivosti komplexnej 7-násobnej ochrany. Nech už ste doma, na cestách či snáď na dobrodružnej výprave v horách, karta je pripravená čeliť nepriaznivým podmienkam rovnako ako intenzívnemu používaniu. O dlhodobý pokoj na duši sa potom postará desaťročná záruka.

Technická špecifikácia

Parametre
Typ pamäťovej karty SDXC
Trieda U3, V30
Kapacita 256 GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania 180 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Rýchlosť zápisu 130 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Záruka 10 rokov

Obsah predajného balenia:

  • Samsung PRO Plus SDXC
  • Dokumentácia

Recenzia na Samsung SDXC karta 256 GB PRO PLUS

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky