Razer BlackShark V2 Pro (2023), čierne

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
244.99 €
239,99
Cena bez DPH: 199,99
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 461892

POPIS: Razer BlackShark V2 Pro (2023), čierne

Slúchadla pre profesionálov

Ak voláte po športe, odpovedzte na ne dokonalou bezdrôtovou náhlavnou súpravou pre súťaživé hranie, navrhnutú v spolupráci so špičkovými profesionálmi v oblasti športu. Navrhnuté pre čistý výkon, získajte kompletný balíček krištáľovo čistého zvuku, pokročilé izolácie hluku a celodenného pohodlia s mnohými cenami ovenčeným Razer BlackShark V2 Pro. Kvalita hlasu s vysokým rozlíšením a profesionálnou úrovňou: Tým, že pokrýva širší frekvenčný rozsah zvuku, tento odnímateľný mikrofón novej generácie zachytí a prenesie obrovské množstvo detailov vo vašom hlase, takže každý výstrel pre váš tím znie čisto, bohato a prirodzene. Jasný, výkonný zvuk: Náš špičkový patentovaný dizajn s membránami potiahnutými titánom pre väčšiu čistotu rozdeľuje menič na 3 časti na individuálne ladenie výšok, stredov a basov – privádza váš herný zvuk na neuveriteľnú úroveň čistoty.





Kvalita hlasu na profesionálnej úrovni s vysokým rozlíšením

Pokrytím širšieho frekvenčného rozsahu zvuku tento odnímateľný mikrofón novej generácie zachytáva a prenáša obrovské množstvo detailov vo vašom hlase, takže každý hovor pre váš tím znie jasne, bohato a prirodzene.
S membránami potiahnutými titánom pre väčšiu čistotu, náš špičkový patentovaný dizajn rozdeľuje menič na 3 časti pre individuálne ladenie výšok, stredov a hĺbok – prináša vášmu hernému zvuku neuveriteľnú úroveň čistoty.


Ľahké. Pohodlné. Trvanlivé.

Presne také su slúchadlá Razer BlackShark V2 Pro! Priedušná tkanina ultra mäkkých vankúšikov z pamäťovej peny vám pomôže zostať v pohode a pohodlí.
Oceľou vystužená čelenka a posúvač dodávajú pocit robustnosti a flexibility.
Optimalizovaný profil a upínacia sila zabezpečujú vylepšené tesnenie a izoláciu hluku pre absolútne zaostrenie.




Presný polohový zvuk schválený profesionálmi

Vyladené s niektorými z najlepších e-športovcov na svete, počúvajte ako profesionáli vďaka zvukovým profilom, ktoré poskytujú maximum informácií pre maximálnu konkurenčnú výhodu. Ľahko si prispôsobte svoje profily prostredníctvom Razer Synapse, ktoré potom môžete uložiť priamo do slúchadiel a používať ich, nech už idete kamkoľvek - bez nutnosti ďalšieho softvéru.




Rýchlejšie ako ktokoľvek iný

Hrajte v rýchlom pruhu s bezdrôtovou technológiou Razer HyperSpeed Wireless, ktorá je 3x rýchlejšia ako akákoľvek iná bezdrôtová herná technológia podľa testov TUV SUD PSB – celosvetovo uznávaného certifikačného inštitútu. Aby bolo dosiahnuté tejto rýchlosti, bolo nutné optimalizovať jej dátový protokol, čím bola skrátená doba potrebná na odoslanie dát medzi myšou a počítačom. Navyše využíva ultrarýchlu rádiovú frekvenciu, ktorá tento proces ešte viac urýchľuje. Vďaka menšiemu oneskoreniu to znamená najnižšiu latenciu medzi kliknutím a zvukovou odozvou.


THX priestorový zvuk
Žiaden problém!


Dobrý zvuk sa od fenomenálneho líši schopnosťou preniesť vás priamo do deja. Či už ide o znalosť presnej polohy nepriateľskej streľby, alebo o prežitie okamihu, keď stojíte uprostred arény, aplikácia THX Spatial Audio prináša pokročilý priestorový zvuk 7.1 s presnosťou určenia polohy, vďaka ktorému vaša hra ožije.


Vylepšenia ktoré priniesla PRO verzia slúchadiel

Nový Razer BlackShark V2 Pro prichádza so superširokopásmovým mikrofónom novej generácie pre bezkonkurenčnú čistotu hlasu, integrovanými zvukovými profilmi pre konkurenčné FPS tituly, aktualizáciami nabíjania typu C a viac ako trojnásobnou výdržou batérie na 70 hodín. Je navrhnutý tak, aby bol dokonalým bezdrôtovým headsetom s mikrofónom pre e-športy.

Čím vás ešte zaujme

  • Razer Hyperspeed Wireless
    S hmotnosťou iba 608 gramov sa ROG Ally cíti pohodlne aj počas dlhších herných sedení a nikdy nebude záťažou vo vašom batohu.

  • Výnimočná výdrž
    Získajte až 70 hodín počúvania na jedno nabitie s nabíjaním typu C. Pokiaľ nemáte čas na plné nabitie slúchadiel nevadí! Získajte až 6 hodín hrania iba za 15 minút nabíjania.

  • 2 farebné prevedenia
    Slúchadlá Razer BlackShark V2 Pro prichádzajú na trh v dvoch farebných prevedeniach - čiernej a bielej. Už sa len rozhodnúť či budete porážať svojich súperov v drsnej čiernej alebo jemnej bielej farbe slúchadiel.

Technická špecifikácia
Všeobecné
Frekvenčná odozva: 12 Hz – 28 kHz
Impedancia: 32 ohmov
Počet jadier procesora: 8
Citlivosť: 100 dBSPL / mW @ 1 kHz od HATS
Typ ovládača: Razer TriForce Titanium
Náušníky: Oválne náušníky
Materiál náušníkov: Pamäťová pena uvoľňujúca tlak
Vnútorný priemer náušníkov: 62 mm x 42 mm
Potlačenie hluku: Pokročilá pasívna izolácia hluku
Typ pripojenia: Bezdrôtové pripojenie typu A (2,4 GHz)
Bluetooth 5.2
Mikrofón: Odnímateľný Super Wideband
Frekvenčná odozva mikrofónu: 100 Hz – 10 kHz
Citlivosť mikrofónu -42 ± 3 dBV / PA, 1 kHz
Iné ovládacie prvky: 2,4 GHz bezdrôtový a Bluetooth prepínač (SmartSwitch)
Zvýšenie a zníženie hlasitosti
Zapnutie/vypnutie stlmenia mikrofónu
Prepínač zvukových profilov
Životnosť batérie Až 70 hodín
Kompatibilita PC (Typ A 2,4 GHz, Bluetooth 5.2)
PlayStation (Typ A 2,4 GHz)
Mobilné zariadenia (podporujúce typ A alebo Bluetooth 5.2), Android a iOS
Hmotnosť cca 320 g

Obsah balenia:

  • 1 x Slúchadlá Razer
  • 1 x Príslušenstvo
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Razer BlackShark V2 Pro (2023), čierne

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky