Rýchlonabíjačka Swissten Qualcomm Charger 3.0 s 2 USB konektormi, 23 W, čierna

Nové
CENA S DPH
13,99
Kód produktu: 408091

POPIS: Rýchlonabíjačka Swissten Qualcomm Charger 3.0 s 2 USB konektormi, 23 W, čierna

Jedinečná SLIM nabíjačka s výkonom 23W, technológiou Qualcomm, stojanom pre umiestnenie smartfónu a dvoma USBportmi. Jedno USB je vybavené technológiou Qualcomm pre rýchle dobíjanie smartphonu s OS Android. a druhé má výstupný prúd 2,1 A pre pomalšie nabíjanie.
Tvar nabíjačky, ktorý navrhol český dizajnér skrýva hneď niekoľko predností. Jednak vďaka SLIM dizajnu a spodnému umiestnenie USB výstupov je vhodná aj pre nabíjanie zo zásuviek umiestnených za nábytkom či spotrebičmi. Ďalšou výraznou prednosťou je drážka na vrchnej hrane nabíjačky, ktorá slúži ako stojan na položenie smartfónu.

Prečo kúpiť nabíjačku SWISSTEN?

  • Rýchlo a bezpečne
    Potrebujete Váš smartfón alebo tablet nabiť rýchlo a zároveň bezpečne? V tom prípade je nabíjačka SWISSTEN určená práve pre Vás. Nabíjačka má vysoký výstupný výkon 23W.
  • Jednoduchý a účelný dizajn
    Vďaka minimálnej hrúbke a napájaniu kábla zo spodnej strany vám nabíjačka nebude zavadzať za nábytkom alebo vykúkať zo steny. Zároveň je navrhnutá tak, aby jej horná časť slúžila ako stojan. Mobiný telefón alebo iné zariadenie tak môžete bezpečne položiť priamo na adaptér.
  • Spoľahlivosť na prvom mieste
    SWISSTEN nabíjačky sú navrhnuté tak, aby chránili váš prístroj počas nabíjania. Inteligentné obvody automaticky upravujú výkon a zaistia tak, že Vaše zariadenie zostane v bezpečí v prípade neočakávaného prepätia.

Technická špecifikácia

Nabíjačka
Vstup: 100V-240V, 50-60Hz, 0,65A
Výstup: USB QC3.0: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
USB: 5V/2,1A

Obsah predajného balenia:

  • Rýchlonabíjačka SWISSTEN QC3.0

Recenzia na Rýchlonabíjačka Swissten Qualcomm Charger 3.0 s 2 USB konektormi, 23 W, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky