Samsung Galaxy A55 5G, 8/256GB, Awesome Navy

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
CENA S DPH
529
Cena bez DPH: 440,83
Vykúpené
CENA S DPH
od
369,99
Osobitný režim 0% DPH
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
97,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
156,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
66,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
100,00 €
Kód produktu: 473478
Cena s DPH:
369.99 €
Osobitný režim 0% DPH

POPIS: Samsung Galaxy A55 5G, 8/256GB, Awesome Navy

Slovenská oficiálna distribúcia:

  • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
  • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
  • mobilný telefón je odblokovaný na všetky siete : Orange, Telekom, O2, 4ka...
  • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu


Ikonický technologický zázrak


Nový Samsung Galaxy A55 prináša nový level technologického zázraku.

S 5G technológiou sa môžete tešiť na rýchlosť ako blesk, takže súbory stiahnete za pár sekúnd, streamujte videá vo vysokom rozlíšení, preskúmavajte internet a mnoho ďalšieho.

AMOLED displej prináša živé farby,úžasné kontrasty a hlboké čierne farby, ktoré oživia každý obrázok. Pri jasných a slnečných dňoch sa nemusíte obávať, AMOLED displej zabezpečuje, že budete jasne a pekne vidieť všetko na vašom dipleji.

S 50 MP fotoaparátom so širokouhlým objektívom a makro fotoaparátom môžete zachytiť každý detail okolo seba s úžasnou ostrosťou. Tieto špičkové objektívy vám prinášajú fotky plné života, farieb a kontrastov. Tento telefón ponúka aj úchvatné nočné fotografie s režimom Nightography, ktorý aj pri slabom večernom osvetlení vykreslí jasné a ostré farby s nízkym šumom.

Chipset Exynos 1480 v telefónoch prináša vynikajúci výkon a efektívne spracovanie úloh. Vďaka tejto pokročilej technológii môžete očakávať rýchlejšie spustenie aplikácií, plynulejšie prechádzanie medzi nimi a dokonca aj lepšiu životnosť batérie. S Exynos 1480 si môžete byť istí, že váš telefón bude pripravený na všetky vaše nároky, či už ide o hranie hier, sledovanie videí alebo prácu s viacerými aplikáciami naraz.

Ikonický a dizajnový doplnok, inak sa tento telefón nazvať nedá. Prichádza v štyroch farebných prevedeniach, ktoré sú zabalené v plochom kovovom ráme, ktorý je prispôsobený na jednoduchý a prirodzený úchop.

Vďaka kombinácii najnovších technológii, tento telefón ponúka úžasný zážitok, ktorý sa postará o všetky vaše potreby bez kompromisov.


O produkte

  • Displej
    Pustite sa do sledovania na 6,6-palcovom Super AMOLED displeji s FHD+ rozlíšením. Funkcia Vision Booster automaticky prispôsobuje farby a kontrast na slnku, čo znamená, že viditeľnosť bude vždy optimálna. Zažite skutočne živé farby na displeji s jasom 1 000 nitov, ktorý poskytuje aj rýchlu odozvu pri adaptívnej obnovovacej frekvencii až 120 Hz. Super AMOLED displej je tiež známy pre svoje hlboké čierne farby a vynikajúci kontrast, čo zaručuje pôsobivý vizuálny zážitok.

  • Procesor
    S vylepšeným osemjadrovým procesorom môžete jednoducho rozdeliť zložité úlohy do viacerých okien, vychutnať si graficky náročné hry alebo plynule streamovať s úžasným výkonom. Vďaka podpore 5G funkcií a internému úložisku s kapacitou 128 GB alebo 256 GB, ktoré môžeš rozšíriť až o 1 TB pomocou karty microSD, máte dostatok priestoru pre všetky svoje súbory. Navyše, vylepšený GPU a NPU spolu s integrovaným systémom chladenia zabezpečia ešte plynulejší zážitok z každodenného používania tohto telefónu.

  • Odolnosť a ochrana
    S odolnosťou voči vode a prachu IP67 sa otvára celý rad výhod. Tento štandardný rating zaručuje efektívnu ochranu vášho zariadenia pred nepriaznivými podmienkami, čo vám umožňuje s istotou zachytávať spomienky a objavovať svet okolo seba. S týmto telefónom nemusíte mať obavy ani pri náhodnom kontakte s vodou alebo prachom, pretože je navrhnutý tak, aby do neho nemohli ľahko preniknúť. Takže sa môžete sústrediť len na to, čo je pre vás dôležité, bez obáv o bezpečnosť vášho zariadenia.

  • Batéria
    Silný výkon získate s vysokokapacitnou batériou s výdržou 5 000 mAh a superrýchlym nabíjaním. S touto batériou zostanete dlhšie v spojení s priateľmi a keď sa vám vybije, rýchlo ju vrátite späť do hry. Takže si môžete užívať život podľa vašich predstáv, bez obáv o výdrž vášho telefónu.

  • Samsung Knox Vault
    Digitálny trezor Samsung Knox Vault je bezpečné úložisko pre vaše citlivé údaje, ako sú PIN kódy, heslá a vzory. Tieto dôležité informácie sú zašifrované a uložené v izolovanom úložisku oddelenom od hlavného operačného systému. To znamená, že aj keby sa niekto dostal k vášmu zariadeniu, prístup k týmto dátam by bol obmedzený a chránený. Samsung Knox Vault zabezpečuje, že vaše osobné informácie sú v bezpečí a neohrozujete ich zneužitím alebo krádeži.

  • Fotoaparát
    Fotoaparát využíva veľké pixely, aby zachytil viac svetla a s režimom Nightography je schopný pri slabom večernom osvetlení vykresliť jasné a ostré farby s minimálnym šumom. Tento režim je navrhnutý tak, aby optimalizoval výsledné fotografie v náročných nočných podmienkach, čo znamená, že aj pri nedostatku svetla môžete očakávať výnimočné a detailné snímky plné živých farieb. Nightography je teda skvelým nástrojom pre tých, ktorí radi fotia aj za tmy a chcú dosiahnuť profesionálne výsledky bez nutnosti použitia blesku.
    Čaro ostrých a detailných záberov objav´te so širokouhlým fotoaparátom s vysokým 50 Mpx rozlíšením. Tento fotoaparát dokáže vykresliť aj najmenšie detaily a pestré farby, ktoré prírodným spôsobom obohacujú vizuálny zážitok.
    Vytváarajte selfies nielen vo vynikajúcej kvalite, ale aj v dvoch farebných tónoch - prirodzenom a teplom. Využite režim Portrét s úžasným efektom bokeh, ktorý rozmazáva pozadie a zvýrazňuje fotografovaný objekt pre pôsobivé zábery.
    Vydajte sa do sveta a vytvárajte videá, z ktorých vám bude zastávať dych. Režim Super HDR optimalizuje farby a kontrast aj v náročných svetelných podmienkach, a vďaka stabilizácii OIS a VDIS zachytíte plynulý a hladký pohyb vo vysokokvalitnom 4K.

  • Dizajn
    Intuítívne rozloženie troch fotoaparátov v plochom kovovom ráme, ktorý je prispôsobený na prirodzený úchop a ikonické farebné prevedenia robia z tohto telefónu nielen špičkové technologické zariadenie ale aj štýlový a dizajnový doplnok. Zariadenie navyše chráni sklo Corning Gorilla Glass Victus+, vďaka čomu je odolnejšie a menej náchylné na poškodenie.

Technická špecifikácia

Siete/SIM
2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (len dual-SIM model)
3G HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 20, 25, 26, 28, 32, 38, 40, 41, 66
5G 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 66, 77, 78 SA/NSA/Sub6
SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Veľkosť/Prevedenie
Rozmer 161,1 x 77,4 x 8,2 mm
Hmotnosť 213 g
Prevedenie Gorilla Glass Victus vpredu, Gorilla Glass vzadu, hliníkový rám
Stupeň ochrany IP67 prach/vodo vzdorná (až 1 m na 30 min)
Displej
Veľkosť 6,6"
Pomer strán 19,5:9
Frekvenčná odozva 120 Hz
Rozlíšenie 1080 x 2340 px
Hustota px 390 ppi
Kontrast neuvedené
Svietivosť 1000 nit (HBM)
Technológia Super AMOLED
Ochrana Corning Gorilla Glass Victus+, Always-On displej (Vždy-aktívny displej)
Systém/Procesor
Operačný systém Android 14
Nadstavba One UI 6
Chipset Exynos 1480
CPU Octa-core (4x2,75 GHz Cortex-A78 & 4x2,0 GHz Cortex-A55)
GPU neuvedené
Pamäť
Vnútorná pamäť 256 GB
Operačná pamäť (RAM) 8 GB
Slot pre pamäťovú kartu microSDXC (používa zdieľaný SIM slot)
Fotoaparát/Kamera
Zadný 50 MP, f/1.8, (širokouhlý), 1/1,56", 1.0 µm, PDAF, OIS
12 MP, f/2.2, 123° (ultraširokouhlý), 1/3,06", 1.12 µm
5 MP, f/2.4, (makro)
LED flash, panoráma, HDR, Nightography a iné
Video 4 K @ 30 fps, 1080 p @ 30/60 fps, gyro-EIS
Predný 32 MP, f/2.2, 26mm (širokouhlý), 1/2,74", 0.8 µm
4 K @ 30 fps, 1080 p @ 30/60 fps
Zvuk
Upozornenia vibrácie, zvonenia MP3, AAC, WAV, FLAC...
Reproduktor áno
Mikrofón áno
3,5 mm audio jack nie
Komunikácia
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct
Bluetooth 5.3, A2DP, LE, aptX
NFC áno
GPS áno, GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
Infraport nie
FM rádio nie
Konektory USB Type-C 2.0, OTG
Senzory
Akcelerometer áno
Gyroskop áno
Kompas áno
Virtual Proximity Sensing áno
Svetelný neuvedené
Odtlačok prsta áno, pod displejom, optické
Batéria
Kapacita 5000 mAh
Typ článkov neuvedené
Prevedenie vstavaná
Rýchlonabíjanie áno, 25 W
Bezdrôtové nabíjanie nie
Reverzné bezdrôtové nabíjanie nie

Obsah balenia:

  • Telefón Samsung
  • Nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Samsung Galaxy A55 5G, 8/256GB, Awesome Navy

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky