Samsung Galaxy S23 Ultra, 12/512GB, Phantom Black, nový tovar, neotvorené balenie

Nové
Cena s DPH
1579 €
1 099,99
Osobitný režim 0% DPH
Kód produktu: 460450
NOVÝ PRODUKT Z VÝKUPU

Všetky takto ponúkané produkty sú 100% funkčné a odskúšané

• tovar je z výkupu

• úplne nový, nerozbalený

• zmluvná záruka 24 mesiacov

• v pôvodnom originálnom balení

• neblokovaný na operátorov

• osobitný režim DPH, podľa §66 zákona č.222/2004 Z.z (0% DPH)

POPIS: Samsung Galaxy S23 Ultra, 12/512GB, Phantom Black, nový tovar, neotvorené balenie

Slovenská oficiálna distribúcia:

  • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
  • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
  • mobilný telefón je odblokovaný na všetky siete : Telekom, Orange, O2, 4ka a iné
  • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
Zdieľajte epické momenty

O produkte

  • Ultramoderný smartfón s dôrazom na udržateľnú budúcnosť
    Len sa na neho pozrite – symetricky vyladené tvary s vylepšeným zakrivením, čistejší dizajn „plávajúcich“ objektívov na zadnej strane a krásne kompaktné telo vsadené do luxusného kovového rámu. Nechajte sa očariť ďalším prémiovým prírastkom do rodiny série S – Galaxy S23 Ultra od spoločnosti Samsung. Brilantný a odolný 6,8” QHD Dynamic Amoled 2X displej sa pýši nielen fantastickou paletou sýtych a krásne intenzívnych farieb, ktoré nestrácajú na svojej živosti ani na svetle vďaka adaptívnej technológii Vision Booster, ale i nádherne plynulou 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Už žiadne otravné zasekávanie, či spomaľovanie – streamovanie, hranie hier či prehliadanie multimediálneho obsahu pôjde hladko a rýchlo ako po masle. To všetko podporené najvýkonnejším procesorom, aký sa kedy na zariadeniach Galaxy objavil a dlhotrvajúcou batériou, ktorá nikdy nestráca dych. Ak k tomu ešte pridáte špičkový systém fotoaparátov s hlavným 200 Mpx snímačom, dvoma teleobjektívmi a jedinečné technológie pre nočné fotografovanie, dostanete moderný smartfón, ktorý si zamilujete hneď na prvý pohľad.
  • Jedinečné farebné tóny prírody
    Upokojujúca zelená, pripomínajúca les v rannej hmle, krémová, inšpirovaná farbou nebielenej bavlny, nežne levanduľová alebo klasický odtieň čiernej – vychutnajte si eleganciu v decentných prevedeniach, ktoré sa zladia s akýmkoľvek osobným štýlom. Krásne jemné odtiene boli vytvorené pomocou organických zložiek v podobe listov z gardénií či kakaových šupiek v súlade s ekologickým programom spoločnosti Samsung.
  • Vaša ekologická voľba
    V boji s klimatickou krízou a kľúčovými environmentálnymi otázkami sa spoločnosť Samsung rozhodla zredukovať škodlivé dopady výroby mobilných technológií na absolútne minimum. Preto boli pri vývoji Galaxy S23 Ultra vo veľkej miere použité recyklované materiály: sklo, papier, hliník či PET fólie. Všetky uvedené zdroje sú súčasťou jednotlivých komponentov a tvoria tak udržateľnejšiu formu výroby do budúcnosti. Dokonca sú použité i vylovené odpadové plasty z oceánov, ktorých ďalšie spracovanie šetrí čistotu vodných plôch. Ekologické koncepty sú viditeľné aj na balení, ktoré je vyrobené zo 100 % recyklovaného papiera a použitých farbivách striktne organického pôvodu. Takto budete mať pri kúpe nového smartfónu dobrý pocit, že ste prispeli svojou troškou k zlepšeniu životného prostredia na Zemi.
  • Integrovaný S Pen ako skvelá pomôcka
    Zabudnite na neprehľadné papierové diáre a vytiahnite z priehradky obľúbený stylus S Pen. Jeho funkcie prešli aktualizáciou a vylepšený sa v plnej sile vracia opäť na scénu, aby vám uľahčil nielen v pracovných aktivitách, ale osviežil i chvíle zábavy. Písanie na displej nebolo nikdy príjemnejšie – najmä keď sám dokáže váš rukopis premeniť na čitateľný strojový text. Rovnako vám pomôže s prekladmi cudzojazyčných textov, poslúži ako spúšť fotoaparátu alebo ako ovládač pri pozeraní videí. Píšte, skicujte, hrajte sa s dotykovým perom, ktoré budete mať vždy spoľahlivo poruke.
  • Nová dimenzia mobilnej fotografie
    Objavte ohromujúce detaily v každom zábere. Systém pokročilých fotoaparátov bezkonkurenčne vedie hlavný 200 Mpx snímač s až 16× vyšším rozlíšením ako ponúkajú štandardné objektívy. V spolupráci so svetlo pohlcujúcimi pixelmi a vylepšenou optickou stabilizáciou pre minimalizáciu pohybu a chvenia rúk bude každá vaša momentka jednoducho dokonalá. A keby ste náhodou predsa len na záberoch našli nejaké chybičky, pokojne si ich môžete upraviť priamo v Galérii pomocou umelej inteligencie a jej automatických vylepšení. Telefón je pripravený i na fotografovanie pri problematickom protisvetle – v tomto prípade používa pokročilú technológiu Super HDR, ktorá prináša až štvornásobne vyšší dynamický rozsah pre bohaté detaily v jasných i tmavých častiach záberu. K tomu si môžete ešte pričítať dva praktické teleobjektívy, jeden dokonca s až 10-násobným priblížením, predný selfie fotoaparát, či 12 Mpx širokouhlý objektív pre parádne panoramatické snímky.
  • Zachyťte krásu hviezdnych nocí
    Fotografovanie v noci má svoje špecifiká. Avšak s Galaxy S23 Ultra, ktorý dokonale „vidí“ aj v tme, máte o fantastické nočné selfies či portréty v prirodzených odtieňoch postarané. Duálne pixely vám pomôžu s rýchlym a presným zaostrením, zatiaľ čo umelá inteligencia vtisne záberu dostatočnú umeleckú hĺbku prostredníctvom obľúbeného bokeh efektu. A tí, ktorí radi natáčajú v noci, budú určite nadšení z krásne zreteľných a čistých videí bez šumu a nežiaduceho rozmazania pri pohybe či zmenách jasu. A keď si na pomoc zoberiete statív, svojím smartfónom môžete dokonca vytvárať impozantné časozberné videá hviezdnej oblohy alebo astrofotografie.
  • Všestranný asistent S Pen
    Okrem štandardných funkcií prináša dotykové pero S Pen množstvo nových vylepšení – keď si napríklad urobíte snímku obrazovky s nejakou udalosťou, umelá inteligencia po analýze sama zhodnotí, kam ju uloží – či poputuje do vášho kalendára, alebo galérie s obrázkami. Nebudete si tak musieť zapisovať každú jednu vec do papierového diára a všetko budete mať pekne úhľadne zaznamenané vo vašom telefóne. Najnovšie si poznámky dokonca môžete upravovať aj počas videohovorov Google Meet, alebo priamo ručne vpisovať text do vyhľadávača Google. S Pen vám uľahčí každodenné pracovné aktivity a celkovo zvýši vašu produktivitu.
  • Pre život vo vysokom tempe
    Samsung Galaxy S23 Ultra bol priam stvorený pre náročné používanie. Je posilnený nielen doposiaľ najvýkonnejším procesorom Galaxy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 pre maximálny herný zážitok či nerušené streamovanie, ale do vienka dostal aj dlhotrvajúcu 5 000 mAh batériu, ktorá sa len tak rýchlo nevyčerpá, takže máte zaručenú nerušenú zábavu bez otravného spomaľovania či prestávok pre nabíjanie. Spoľahnite sa na nespútaný výkon a výdrž zariadenia, ktoré s vami vždy udrží krok.
  • Ďalšia hviezda v Galaxii možností
    Jedna aplikácia, rôzne možnosti. Dômyselný ekosystém Galaxy vám umožní ľahko ovládať napríklad práčku, sušičku, digestor alebo vysávač Samsung pomocou vášho telefónu, tabletu Galaxy Tab či hodiniek Galaxy Watch. Bezplatná aplikácia nielenže zariadenia efektívne prepojí, ale rovnako prinesie i rýchle zobrazenie prehľadov spotreby energie či notifikácie, informujúce o ich stave. Vy si tak budete môcť jednoducho vytvoriť smart domácnosť a ušetriť čas pri nastavovaní alebo starosti, či ste pred vaším odchodom z domácnosti spotrebič skutočne vypli.
  • Na mieru všetkým vašim potrebám
    Upraviť si jednotlivé funkcie telefónu presne podľa vašich predstáv nebolo ešte nikdy jednoduchšie. O dokonalé zážitky z použitia zariadenia sa postará vylepšené používateľské rozhranie One UI, poskytujúce prístup k rozličným možnostiam prispôsobenia – od zamykania obrazovky cez vizuálne témy až po nástrojovú lištu či notifikácie. S Galaxy S23 Ultra získate verného spoločníka, ktorý bude dokonalo odrážať vašu osobnosť.

Technická špecifikácia

Siete/SIM
2GGSM 850, 900, 1800, 1900
3GHSDPA 850, 900, 1900, 2100
4GLTE 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 38, 40, 41
5G1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78
InéGPRS, EDGE
SIMDual SIM (nano-SIM)
Veľkosť/Prevedenie
Rozmer163.4 x 78.1 x 8.9 mm
Hmotnosť233 g
Prevedeniehliníkový rám, sklenený kryt
Stupeň ochranyIP68
Displej
Veľkosť6.8"
Pomer stránneuvedené
Frekvenčná odozva1 - 120 Hz
Dotyková vzorkovacia frekvencianeuvedené
Rozlíšenie3088 x 1440 px
Hustota px500 ppi
Kontrastneuvedené
Svietivosť1750 nits (peak)
TechnológiaDynamic AMOLED 2X
OchranaGorilla Glass Victus 2
InéHDR10+, multidotykový, kapacitný
Systém/Procesor
Operačný systémAndroid 13
NadstavbaOne UI 5.1
ChipsetSnapdragon 8 Gen2 pre Galaxy (4nm)
CPUOcta-core (1x3.36 GHz Cortex-X3 & 2x2.8 GHz Cortex-A715 & 2x2.8 GHz Cortex-A710 & 3x2.0 GHz Cortex-A510)
GPUAdreno 740
Pamäť
Vnútorná pamäť512 GB, UFS 4.0
Operačná pamäť (RAM)12 GB
Slot pre pamäťovú kartunie
Fotoaparát/Kamera
Zadný 200 Mpx, f/1.7, 23mm (wide), 1/1.3", 0.6µm, Super Quad PDAF, Laser AF, OIS
12 Mpx, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, DualPixel AF
10 Mpx, f/2.4, 70mm (telephoto), 1/3.52", 1.12µm, 3x zoom, DualPixel AF, OIS
10 Mpx, f/4.9, 230mm (periscope telephoto), 1/3.52", 1.12µm, 10x zoom, DualPixel AF, OIS
LED blesk, Panorama, HDR a iné
Video 8K@24/30fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+, stereo sound rec., gyro-EIS
Predný 12 Mpx, f/2.2, 25mm (wide), 1/3.2" 1.12µm, DualPixel AF, HDR10+
4K@30/60fps, 1080p@30fps
Zvuk
Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
Reproduktoráno
Mikrofónáno
3.5 mm audio jackáno
OstatnéDolby Atmos, stereo reproduktory
Komunikácia
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, tri-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth5.3, A2DP, LE
Ultra Widebandáno
NFCáno
GPSáno, s A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
Infraportneuvedené
FM rádioáno
KonektoryUSB-C (USB 3.2)
S Penáno
Senzory
Akcelerometeráno
Gyroskopáno
Proximityáno
Svetelnýáno
Kompasáno
Odtlačok prstaáno
Batéria
Kapacita5000 mAh
Typ článkovLi-Po
Prevedenievstavaná
Rýchlonabíjanieáno, 45W
Bezdrôtové nabíjanieáno, 10W
Reverzné bezdrôtové nabíjanieáno, 4.5W

Obsah predajného balenia:

  • mobilný telefón
  • S Pen
  • dátový kábel
  • spinka na vyberanie SIM
  • dokumentácia

Produktové video

  • tovar je z výkupu
  • úplne nový, nerozbalený
  • zmluvná záruka 24 mesiacov
  • v pôvodnom originálnom balení
  • neblokovaný na operátorov
  • Recenzia na Samsung Galaxy S23 Ultra, 12/512GB, Phantom Black, nový tovar, neotvorené balenie

    Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
    možnosti platby - podporované platobné metódy a banky