Samsung Galaxy SmartTag, čierny (EI-T5300BBEGEU)

Nové
CENA S DPH
34,90 €
24,99
Kód produktu: 418301

POPIS: Samsung Galaxy SmartTag, čierny (EI-T5300BBEGEU)

Bluetooth Galaxy SmartTag sa ľahko pripájajú ku kľúčom, taškám alebo dokonca k rodinnému miláčikovi. Ak si myslíte, že sa vaša stratená položka nachádza v blízkosti, ale neviete ju nájsť, klepnite na mobile na tlačidlo zvonenia a postupujte podľa známeho zvuku, ktorý vás volá pri vami zvolenej hlasitosti.

Ako to funguje ?

  • 1. Otagujte
    Potrebujete niečo postrážiť? Pripojte k Vašim vzácnostiam Galaxy SmartTag.
  • 2. Nájdite
    Ak ste svoje veci stratili, stačí spustiť aplikáciu a zistiť, kde boli naposledy. Opätovné sledovanie Vašich krokov je jednoduché.
  • 3. Buďte bez obáv
    Tu je to! Vďaka Galaxy SmartTag je hľadanie stratených vecí chytré a jednoduché.

Prečo kúpiť Galaxy SmartTag ?

  • Vyhľadanie vašich dôležitých vecí
    Bluetooth SmartTag sa ľahko pripája ku kľúčom, taškám alebo dokonca k rodinnému miláčikovi. Ak si myslíte, že sa Vaša stratená položka nachádza v blízkosti, ale neviete ju nájsť, klepnite na mobile na tlačidlo zvonenia a postupujte podľa známeho zvuku, ktorý Vás volá pri Vami zvolenej hlasitosti.
  • Vyhľadajte svoje veci z veľkej diaľky
    Vami označená položka je mimo dosahu? Žiaden problém! V prípade, že je offline, sieť Galaxy Find Network (dostupné iba pre zariadenia Samsung Galaxy) môže použiť naskenované údaje a vyhľadať ju súkromne. Môžete jednoducho prechádzať históriou miest, kde sa štítok nachádzal a položku tak nájsť. Na vyhľadanie svojich položiek môžete použiť aj iné zariadenia, ktoré vlastníte.
  • Nestratí sa ani v dave
    Galaxy SmartTag majú dosah Bluetooth bez prekážok až skvelých 120 metrov (skutočný výkon sa môže líšiť v závislosti od prostredia, v ktorom sa používajú).
  • Komfortná inteligentná domácnosť jedným kliknutím
    So SmartTag je vaša inteligentná domácnosť oveľa pohodlnejšia. SmartTag dokáže ovládať rôzne chytré zariadenia IoT jediným kliknutím, takže môžete napríklad rozsvietiť svetlá v domácnosti ešte predtým, ako vstúpite dnu.

Obsah predajného balenia:

  • Galaxy SmartTag
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Samsung Galaxy SmartTag, čierny (EI-T5300BBEGEU)

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky