Samsung PRO Plus Micro SDXC 512 GB, USB adaptér

predĺžená záruka na tento produkt je 10 mesiacov
10
Nové
CENA S DPH
64,90
Cena bez DPH: 54,08
Kód produktu: 466361

POPIS: Samsung PRO Plus Micro SDXC 512 GB, USB adaptér

Pamäťová karta, ktorá rozšíri kapacitu vášho zariadenia až o 512GB a zároveň vylepší celkovú integritu dát a spoľahlivosť karty pri čítaní a zápise.

O produkte

  • Karta pripravená na všetko
    Pre život plný vzrušujúcich zážitkov. Superrýchle čítanie a výkon, na ktorý sa môžete spoľahnúť, vám umožní ľahko ukladať zábery v rozlíšení 4K UHD vytvorené fotoaparátom vášho telefónu alebo dronu. Rovnako s ňou získate možnosť rozšíriť vnútorné úložisko vášho herného zariadenia či tabletu a hrať na výkon náročné hry. Majte k dispozícii rýchlosť a kapacitu, nech sa už vydáte kamkoľvek – bez ohľadu na zariadenie.
  • Zachyťte každú scénu vášho života
    Fotografujte a majte možnosť vyberať si zo série snímok vždy tú najlepšiu. Rozhranie Class10 prinesie rýchlosti čítania/zápisu až 180/130 MB/s a zaistí rýchly prenos i veľkého množstva fotografií, zatiaľ čo o 4K zábery sa postará štandard UHS-I V30. A s ratingom A2 budete môcť uložiť ešte viac aplikácií a na úložisko náročné hry.
  • Miesto pre všetky drahocenné spomienky
    Už nebudete musieť mazať, čo nechcete. Úložisko s veľkými kapacitami 128 GB, 256 GB a 512 GB vám poskytne množstvo miesta pre vaše výtvory i dôležité dáta. Vytvárajte toľko sérií fotografií či dlhých video záberov vo vysokom rozlíšení, koľko len chcete. Skúšajte nové aplikácie. Uložte si obľúbenú hudbu, videá, filmy či nové diely seriálu. Odteraz máte miesto na čokoľvek vám len napadne.
  • Nad dátami drží ochrannú ruku
    Vyrazte bez obáv kamkoľvek. Na všetkých vašich dobrodružstvách sa budete môcť spoľahnúť na šesťstupňovú ochranu karty PRO Plus, ktorá zahŕňa odolnosť voči vode, teplote, r?ntgenovému žiareniu, náhodným pádom, odreniu a každodennému opotrebeniu. Vaše uložené spomienky tak získajú ochranu, ktorú si zaslúžia. A pre pokoj v duši zariadenie navyše kryje 10-ročná obmedzená záruka.
samsung_SDX_odolnost

Technická špecifikácia

Parametre
Typ pamäťovej karty: Micro SDXC
Trieda: Class 10, UHS-I U3, A2, V30
Kapacita: 512GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 180 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Rýchlosť zápisu: 130 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Záruka: 10 rokov

Obsah predajného balenia:

  • Samsung PRO Plus Micro SDXC
  • USB adaptér

Recenzia na Samsung PRO Plus Micro SDXC 512 GB, USB adaptér

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky