Samsung SDXC 256GB PRO ULTIMATE

predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
Nové
CENA S DPH
39,90
Kód produktu: 475007

POPIS: Samsung SDXC 256GB PRO ULTIMATE


Pamäťové karty PRO Ultimate spoločnosti Samsung boli navrhnuté pre profesionálne nasadenie vo fotoaparátoch a kamerách. Poskytujú vysokú rýchlosť potrebnú pre zhotovovanie 4K videí a fotografií. Ich vysoká odolnosť vám navyše umožní nasadenie v prakticky akýchkoľvek podmienkach.

O produkte

  • Extrémna rýchlosť
    Pamäťové karty PRO Ultimate poskytujú rýchlosť čítania až 200 MB/s a rýchlosť zápisu až 130 MB/s . Je tak ideálny pre profesionálne nasadenie s podporou záznamu videí v rozlíšení až 4K a zhotovovanie dynamických sériových snímok.

  • Dostatok miesta
    Karta vychádza v niekoľkých kapacitách a môžete si tak zvoliť tú, ktorá najviac zodpovedá vašim potrebám. Na pamäťovú kartu s touto kapacitou budete schopní uložiť až 44 439 fotografií a 8,5 hodiny videí v rozlíšení 4K alebo až 56 841 fotografií a až 22,5 hodiny videí vo FullHD.

  • Vysoká odolnosť
    Karty Samsung boli vytvorené pre vysokú odolnosť pri používaní a prenášaní. Od vodeodolnosti pri ponorení do 2 metrov po odbu 72 hodín a odolnosti proti pádom, nárazom a opotrebovaniu, cez prevádzkovú teplotu od -25 °C do až 85 °C a od -40 °C mimo prevádzky, po odolnosť proti magnetom a röntgenovým lúčom na letiskách.

  • Nad dátami drží ochrannú ruku
    Vyrazte bez obáv kamkoľvek. Na všetkých vašich dobrodružstvách sa budete môcť spoľahnúť na šesťstupňovú ochranu karty PRO Ultimate, ktorá zahŕňa odolnosť voči vode, teplote, rontgenovému žiareniu, náhodným pádom, odreniu a každodennému opotrebeniu. Vaše uložené spomienky tak získajú ochranu, ktorú si zaslúžia. A pre pokoj v duši zariadenie navyše kryje 10-ročná obmedzená záruka.

Technická špecifikácia

Parametre
Typ pamäťovej karty SDXC
Trieda U3, V30
Kapacita 256 GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania 200 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Rýchlosť zápisu 130 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Záruka 10 rokov

Obsah predajného balenia:

  • Samsung PRO Ultimate SDXC
  • Dokumentácia

Recenzia na Samsung SDXC 256GB PRO ULTIMATE

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky