Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, black

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
379 €
304
Cena bez DPH: 253,33
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
48,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
35,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
51,00 €
Kód produktu: 463297

POPIS: Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, black

Zážitok z inteligentnej televízie

Monitor Samsung Smart 7 zvládne množstvo vecí sám! Môže vám zrkadliť obraz z telefónu, pustíte si na ňom televíziu, spracujete dokument v Exceli. A to všetko bez pripojenia k počítaču, stačí do USB zapojiť myš a klávesnicu a fungujete!

O produkte

  • Sledujte, hrajte a žite štýlovo
    Všetko, čo potrebujete, máte priamo na obrazovke. Sledujte obsah, pracujte a chatujte na Smart Monitore – a to všetko bez pripojenia samostatného počítača. Vaše obľúbené aplikácie na sledovanie obsahu, zvýšenie produktivity a na videohovory sú vstavané. Vďaka tomu si môžete jednoduchšie a štýlovejšie usporiadať pracovný stôl, takže je radosť ho používať.
  • Vaše obľúbené programy vo vašom priestore
    Zábava bez námahy. Užívajte si Netflix, YouTube a ďalšie streamovacie služby jednoduchým pripojením monitora k Wi-Fi. Služba Samsung TV Plus tiež ponúka bezplatný živý obsah a obsah na vyžiadanie, a to bez nutnosti akýchkoľvek sťahovaní alebo registrácie. Sprievodca Universal Guide poskytuje personalizované odporúčania obsahu.
  • Hrajte na svojom Smart monitore aj bez konzoly
    Získajte prístup k stovkám hier pre Xbox na svojom Samsung Smart Monitore. S Xbox Game Pass na hranie svojich obľúbených hier už nepotrebujete samostatnú konzolu.
  • Produktivita bez počítača
    Využitie je možné aj bez počítača. Prechádzajte webové stránky, upravujte dokumenty a pracujte na projektoch – to všetko bez nutnosti používať samostatný počítač. S novým pracovným režimom Workmode tiež môžete vzdialene pristupovať k inému počítaču, používať programy Microsoft 365 a dokonca sa pripojiť k mobilným zariadeniam Samsung pomocou Samsung DeX. To všetko zaisťuje bezproblémovú prácu.
  • Pozdravte svojich kamarátov
    Zapojte sa do akejkoľvek konverzácie. Kamera SlimFit s funkciou naklápania vám umožní nastaviť dokonalý uhol a zároveň používať obľúbené aplikácie podporujúce videohovory, ako je Google Duo, ku ktorým je možné pristupovať priamo cez monitor. Kryt kamery a možnosť úplného odpojenia navyše vždy chránia vaše súkromie.
  • Rozbočovač pre váš domov, do ktorejkoľvek miestnosti
    Keď Smart Monitor pripojíte prostredníctvom SmartThings k domácim spotrebičom a zariadeniam IoT, urobíte z neho riadiace centrum domácnosti. Oddýchnite si tak, že zhasnete svetlá, stiahnete žalúzie a nastavíte termostat na ideálnu teplotu – to všetko pomocou zariadenia Smart Monitor, ktoré zaistí dokonale uvoľnený večer.
  • Jednoducho povedzte, čo potrebujete
    Vďaka funkcii Far Field Voice aktivujete hlasového asistenta jednoducho tak, že prehovoríte. Priamo monitoru prikážte, čo potrebujete – a to aj na diaľku. Je to také jednoduché. Inteligentný monitor podporuje asistentky Bixby aj Amazon Alexa.
  • Jednoduché zobrazenie obsahu na veľkej obrazovke
    Pohodlné pripojenie. Vďaka integrácii AirPlay môžete ku Smart Monitoru bezdrôtovo pripojiť zariadenie Apple a sledovať obsah na väčšej obrazovke. Smart Monitor vám umožní vychutnať si svoj obľúbený obsah z iPhonu, iPadu, Macu a dokonca zrkadliť aplikácie, dokumenty a webové stránky.
  • Vychutnajte si obsah v žiarivých detailoch
    Úžasná kvalita obrazu pre prácu aj zábavu. S 4-násobným počtom pixelov oproti rozlíšeniu Full HD, Smart Monitor prináša viac priestoru a krásne detailný obraz v rozlíšení UHD. Cez deň si budete môcť prezerať viac pracovných dokumentov naraz. Večer zase pozriete filmy v úchvatnej kvalite 4K.
  • Optimálny jas, optimálna zábava
    Špičkový obraz vo dne v noci. Okolité svetlo je detegované senzorom, ktorý automaticky upravuje jas pomocou funkcie Adaptive Picture. Aj za denného svetla môžete sledovať tmavé, drsné drámy bez toho, aby ste museli žmúriť oči a namáhať ich pre lepší obraz.
  • Bohatší zvuk, reálnejšie zážitky
    Vďaka vstavaným reproduktorom ponúka M7 bohatší a realistickejší zvuk, ktorý vás absolútne pohltí. Funkcia Adaptive Sound upravuje audio podľa typu obsahu a poskytuje tak vycibrený zvuk upravený na mieru všetkým používateľom, ktorí sa vyskytnú v blízkosti monitora.
  • Pripájajte sa pohodlne
    Port USB Typ-C umožňuje napájanie, prenos dát a dokonca aj prenos signálu displeja medzi zariadeniami – a to všetko pomocou jediného pripojenia. Jeho architektúra jediného pripojenia prináša príjemné pracovné prostredie bez neporiadku a stresu.
  • Odhaľte skryté tajomstvo hry
    Zamerajte sa na víťazstvo. Nastavte si obrazovku na pomer strán 21 : 9 a objavte skryté oblasti v herných scénach pomocou zobrazenia Ultrawide Game View. Pri hraní futbalových zápasov teraz uvidíte väčšiu časť ihriska, až k gólom. A v závodných hrách zase získate prirodzený a rozsiahly pohľad na vozovku pred sebou.
  • Obraz hneď po zapojení
    Už žiadne prepínanie. Vďaka funkcii automatického prepínania zdroja Automatic Source Switch Plus rozpozná monitor novo pripojené zariadenia ihneď po ich zapojení a zobrazí správny zdroj signálu. Už žiadne hľadanie správneho vstupu v ponuke.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 32"
Rozlíšenie: 3840 x 2160 (UHD)
Pomer strán: 16:9
Zakrivenie: nie
Uhol sledovania: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: VA
Jas: 300 cd/m2
Kontrast: 3 000:1 (typ.)
Čas odozvy: 4 ms (GTG)
Obnovovacia frekvencia: 60 Hz
Podpora farieb 1 mld
Výbava
Bezdrôtový displej: áno
Bezdrôtové pripojenie: WiFi5
Bluetooth 5.2
Konektory: 1x USB-C
2 x HDMI 2.0
3 x USB HUB 2.0
Funkcie, technológie: Režim šetrenia zraku
Technológia Flicker-free
Herný režim
Certifikácia pre systém Windows
Game Bar 2.0
HDMI-CEC
Auto Source Switch+
Adaptive Picture
Ultrawide Game View
Operačný systém Tizen
Bixby
Far-Field Voice Interaction
TV Plus
Alexa Built-in
Google Duo
Podpora aplikácie SmartThings
Mobile to Screen - Mirroring, DLNA
Tap View
Remote Access
Sound Mirroring
ConnectShare
Adaptívny zvuk
Reproduktor: áno
Typ stojana: SIMPLE
Nastavenie výšky: nie
Nastavenie náklonu: -2,0°(-2,0° ~ +2,0°)~+22,0°(±2,0°)
Otáčanie: neuvedené
Pivot: neuvedené
Pripevnenie na stenu: 100 x 100
Napájanie
Zdroj napájania: AC 100~240 V
Typ: Interné napájanie
Spotreba energie: 33,2 W
Energetická trieda: G
Ostatné
Dĺžka napájacieho kábla 1,5 m
Rozmery 716,1 × 517,0 × 193,5 mm so stojanom
716,1 × 424,5 × 41,8 mm bez stojana
Hmotnosť: 6,5 kg s podstavcom
5,4 kg bez podstavca

Obsah predajného balenia:

  • Monitor
  • Napájací kábel
  • HDMI kábel
  • Diaľkové ovládanie
  • Dokumentácia

Recenzia na Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, black

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky