SanDisk Ultra Secure Digital SDXC UHS-I 128 GB | Class 10, rýchlosť 100MB/s (SDSDUNR-128G-GN3IN)

predĺžená záruka na tento produkt je 8.25 mesiacov
8.25
Nové
CENA S DPH
27,99 €
17,99
Kód produktu: 414184

POPIS: SanDisk Ultra Secure Digital SDXC UHS-I 128 GB | Class 10, rýchlosť 100MB/s (SDSDUNR-128G-GN3IN)

Moderná a rýchla pamäťová karta formátu Secure Digital High Capacity, ktorá vyniká nízkou spotrebou a dosahuje vysoké prenosové rýchlosti s minimálnou garantovanou rýchlosťou prenosu dát 100 MB/s. Kartu možno použiť do prístrojov podporujúcich karty typu SDXC ako sú napríklad digitálne fotoaparáty, PDA zariadenia, tablety, video kamery a pod... Kapacita pamäte poskytuje užívateľovi nadštandardný priestor pre uloženie veľkého množstva fotografií, videa, hudby a ďalších súborov.

Prečo kúpiť SanDisk Ultra Secure Digital?

  • Extrémna rýchlosť prenosu dát
    Ukladajte veľa fotografií a videí vo formáte Full HD a rýchlo ich preneste do počítača pomocou pamäťových kariet SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I. Tieto pamäťové karty ponúkajú rýchlosť čítania až 80 MB/s a sú dvakrát rýchlejšie ako obyčajné karty SDHC.
  • Pripravená uložiť FullHD video
    Pamäťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I majú klasifikáciu rýchlosti triedy 10 na nahrávanie videí vo formáte Full HD (1080p). Vychutnajte si hladký výkon pri nahrávaní videa, či už ste nahrávať rodinné stretnutia, športové udalosti alebo školskú hru.
  • Vysoká kapacita
    Pamäťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I sa dodávajú s pamäťovou kapacitou až 128 GB, čo vám umožní urobiť veľa fotografií a videí skôr, ako budete musieť zmeniť kartu alebo preniesť súbory do počítača.
  • Odolné vyhotovenie
    Pamäťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I sú odolné voči nárazom, odolné voči teplotám, nepremokavé, odolné voči röntgenu, takže si môžete vychutnať svoje dobrodružstvo bez obáv o trvanlivosť pamäťovej karty.

Technická špecifikácia

Typ pamäťovej karty: Micro SDXC
Trieda: Class 10
Kapacita: 128GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 100 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Záruka: 40 rokov

Obsah predajného balenia:

  • SanDisk Ultra Secure Digital SDXC 128GB

Recenzia na SanDisk Ultra Secure Digital SDXC UHS-I 128 GB | Class 10, rýchlosť 100MB/s (SDSDUNR-128G-GN3IN)

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky