SBS Adaptér USB samica/USB-C samec, čierna

Nové
CENA S DPH
7,99
Kód produktu: 462864

POPIS: SBS Adaptér USB samica/USB-C samec, čierna

USB adaptér spoločnosti SBS. Adaptér umožňuje pripojiť flash disky, pevné disky, klávesnice alebo nabíjacie káble, ktoré používajú konektor USB, priamo k smartfónu, tabletu alebo notebooku vybavenému portom USB-C. Súčasne nabíja telefón a prenáša údaje medzi zariadeniami. Konektor USB-C samec je obojstranný, čo znamená, že ho môžete zasunúť ľubovoľnou stranou nahor. Zadná strana je vybavená konektorom USB samica. Vďaka mimoriadne kompaktným rozmerom je adaptér ideálny na prepravu a pripravený na použitie v každej situácii.

O produkte

  • Pre vaše zariadenia USB
    Tento adaptér umožňuje pripojiť flash disky, pevné disky, klávesnice alebo nabíjacie káble, ktoré využívajú USB konektor, priamo k smartfónu, tabletu alebo notebooku vybavenému USB-C portom. Súčasne nabíja váš telefón a prenáša dáta medzi vašimi zariadeniami .

  • Praktické a intuitívne
    Zástrčkový konektor USB-C je obojstranný , čo znamená, že ho môžete zasunúť akoukoľvek stranou nahor. Zásuvka USB na zadnej strane adaptéra sa tiež veľmi ľahko používa. Používajte s úplnou dôverou. Vďaka extrémne kompaktným rozmerom je adaptér USB-C na USB ideálny na prepravu a pripravený na použitie v každej situácii. Noste ho so sebou vo vrecku, taške alebo batohu.

Kľúčové vlastnosti

  • Konektor USB-C samec na konektor USB samica
  • Simultánny prenos dát a nabíjanie
  • Kompaktné rozmery

Technická špecifikácia
Kompatibilita USB, USB-C
Hmotnosť 3 g

Obsah balenia:

  • SBS adaptér
  • Dokumentácia

Recenzia na SBS Adaptér USB samica/USB-C samec, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky