SBS Bezdrôtové slúchadlá TWS Beat Free s nabíjacím puzdrom 200 mAh, biela

Nové
CENA S DPH
24,99
Kód produktu: 462983

POPIS: SBS Bezdrôtové slúchadlá TWS Beat Free s nabíjacím puzdrom 200 mAh, biela

Bezdrôtové slúchadlá TWS Beat Free spoločnosti SBS s dotykovým ovládaním.

O produkte:

  • Univerzálne bezdrôtové slúchadlá
    So slúchadlami Beat Free True Wireless Stereo môžete okrem počúvania hudby a prijímania alebo uskutočňovania hovorov aktivovať aj hlasového asistenta. Sú kompatibilné s telefónmi iPhone aj Android, napríklad Samsung, Oppo, Xiaomi a mnohými ďalšími značkami. Môžete ich nabíjať pomocou praktického nabíjacieho puzdra, ktoré je súčasťou balenia.
  • Jednoduché ovládanie hudby a hovorov
    Bezdrôtové stereo slúchadlá Beat Free sú kompatibilné so smartfónmi, počítačmi a tabletmi, ktoré podporujú bezdrôtové pripojenie. Ich prevádzkový dosah je 10 m od zdroja zvuku. Ovládanie hudby a hovorov je veľmi jednoduché vďaka dotykovému ovládaniu. Môžete prijať alebo odmietnuť hovor, znovu vytočiť posledné číslo, spustiť alebo pozastaviť hudbu a prepínať z jednej skladby na druhú. Slúchadlá tiež umožňujú aktivovať hlasového asistenta niekoľkými ťuknutiami na dotykové ovládanie.
  • Jednoduché používanie a nabíjanie
    Slúchadlá sú vybavené technológiou True Wireless Stereo. Po vložení do nabíjacieho puzdra sa vypnú a po vybratí automaticky zapnú a navzájom spárujú. Nabíjacie puzdro má kapacitu 200 mAh. Na jedno nabitie dokáže zabezpečiť slúchadlám až 3,5 hodiny nepretržitého používania. Keď sa nabíjacie puzdro vybije, pripojte ho k powerbanke alebo do elektrickej siete pomocou kábla USB/USB-C, ktorý je súčasťou balenia.
  • Pohodlné nosenie
    Beat Free sa dodávajú s tromi pármi vymeniteľných nadstavcov v rôznych veľkostiach (L,M,S), takže si môžete vybrať veľkosť, ktorá vám budem najviac vyhovovať. Okrem zvýšenia priľnavosti a pohodlia tieto gumové nadstavce znižujú vonkajší hluk, aby ste mohli jasne počuť hudbu alebo hovory.

Technická špecifikácia

Kompatibilita: Bluetooth
Technológia: True Wireless Stereo
Senzitivita: 110 dB
Kapacita: 200 mAh
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32 Ohm
Vlastnosti: Integrovaný mikrofón

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá SBS s nabíjacím puzdrom
  • nabíjací kábel USB-C
  • 1 pár nástavcov do uší s čelenkou

Recenzia na SBS Bezdrôtové slúchadlá TWS Beat Free s nabíjacím puzdrom 200 mAh, biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky