SBS Slúchadlá Studio Mix 100C s mikrofónom a konektorom USB-C, čierne

Nové
CENA S DPH
23,99
Kód produktu: 442771

POPIS: SBS Slúchadlá Studio Mix 100C s mikrofónom a konektorom USB-C, čierne

Slúchadlá in-ear s káblom spoločnosti SBS, vybavené kovovým konektorom s kovovým dizajnom, integrovaným mikrofónom a multifunkčnými tlačidlami.

Prečo kúpiť slúchadlá SBS Studio ?

  • USB-C napájanie
    Slúchadlá Studio Mix 100c sú ideálnym riešením pre majiteľov smartfónov s portom USB-C. S týmto príslušenstvom bude jednoduché a rýchle počúvať hudbu alebo odpovedať na telefonické hovory.
  • Nie len pre smartfóny
    Vďaka konektoru USB-C je slúchadlá Studio Mix 100c možné pripojiť k modelom ako Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Huawei P40, P40 Pro a One Plus 7/8 alebo 7 Pro / 8 Pro. Slúchadlá sú ale rovnako kompatibilné s akýmkoľvek iným smartfónom, ktorý je vybavený konektorom USB-C.
  • Šarm a štýl
    Slúchadlá sa môžu pochváliť nepopierateľnou príťažlivosťou vďaka svojmu rafinovanému kovovému dizajnu. Vynikajúca kvalita zvuku dokáže zaujať aj toho najnáročnejšieho poslucháča. Slúchadlá sú vybavené multifunkčným tlačidlom na ovládanie hudby alebo vybavovanie telefonických hovorov. Vďaka tomu môžete bez problémov prehrávať a pozastaviť skladbu, zmeniť jej hlasitosť alebo prijať, respektíve odmietnuť telefonický hovor.
  • Na mieru vašim potrebám
    Slúchadlá Studio Mix 100c sú veľmi ľahké a majú ergonomický in-ear dizajn, ktorý zaručuje vynikajúce prispôsobenie. Okrem toho môžete nájsť v balení tri pári vymeniteľných nástavcov s veľkosťou S, M a L, čo ešte viac zvyšuje ich komfort. Vďaka týmto vlastnostiam sú veľmi príjemné a pohodlné aj počas celodenného používania.

Technická špecifikácia

Typ konektoru: USB-C
Mikrofón: Integrovaný mikrofón
Ovládanie: Ovládač s multifunkčnými tlačidlami
Dĺžka kábla: 1,2m
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Senzitivita: 100 dB

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá SBS
  • 3 páry silikónových koncoviek do uší (veľkosti S, M a L)

Recenzia na SBS Slúchadlá Studio Mix 100C s mikrofónom a konektorom USB-C, čierne

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky