SBS Tvrdené sklo pre Samsung Galaxy Tab S7 FE

Nové
CENA S DPH
18,99
Kód produktu: 438793

POPIS: SBS Tvrdené sklo pre Samsung Galaxy Tab S7 FE

Špeciálne ochranné tvrdené sklo Full Cover prémiovej značky SBS mobile je vyrobené zo špeciálne spracovaného skla, ktoré ochráni displej Vášho zariadenia pred poškodením pri páde, poškriabaním. Je vyrobené tak aby absorbovalo nárazy a zachovával dotykové vlastnosti displeju. Povrch tvrdeného skla zabraňuje zanechávaniu nežiaducich odtlačkov prstov, takže vždy zostáva krásne čisté a priehľadné. Čierne okraje a zaoblené rohy prispejú k dokonalému splynutiu skla s displejom. Inštalácia je veľmi rýchla a jednoduchá. Navyše pri hrúbke iba 0.3mm je na zariadení takmer neviditeľné.

Prečo kúpiť SBS flexibilné sklo ?

  • Flexibilné ochranné sklo je vybavené technológiou Nano, vďaka ktorej je ľahké, flexibilné a veľmi odolné voči nárazom a poškriabaniu. Aj počas dlhého obdobia zaručuje táto ochrana mimoriadne dlhú životnosť. Tenké čierne okraje dokonale pokrývajú povrch vášho zariadenia a zaručujú tak vysoký stupeň ochrany.
  • Špeciálne vlastnosti flexibilného skla garantujú absenciu nepríjemných bublín pri inštalácií, vďaka čomu ho môžete aplikovať rýchlo a jednoducho. Dve priložené utierky vám tiež pomôžu lepšie očistiť obrazovku zariadenia pred aplikáciou.
  • Ultrapriehľadný dizajn sa bez problémov prispôsobí vášmu zariadeniu, takže o ňom ani nebudete vedieť.

Recenzia na SBS Tvrdené sklo pre Samsung Galaxy Tab S7 FE

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky