Senzor AirThings House Kit

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
306.39 €
267,90
Cena bez DPH: 223,25
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 432233

POPIS: Senzor AirThings House Kit

Súprava AirThings House Kit vám zaistí bezpečnú domácnosť. V balení sa nachádza detektor radónu Wave, malý detektor s indikátorom vzniku plesní Wave mini a hub, ktorý vám zariadenia v rámci Airthings domácnosti prepojí a umožní ľahko spravovať a ovládať z jedného miesta. Všetky zariadenia pracujú bezdrôtovo. Senzory využívajú na pripojenie Bluetooth či Airthings SmartLink, hub je potreba pripojiť k sieti pomocou ethernetového kábla. Údaje o meraných hodnotách budete mať k dispozícii, nech už ste kdekoľvek, aby ste ich mohli vždy ľahko skontrolovať.

Kľúčové vlastnosti Senzor AirThings House Kit:

  • Bohatá súprava bezpečnostných senzorov
  • Detektor radónu, vzniku plesní a hub v balení
  • Jednoduché ovládanie prostredníctvom aplikácie
  • Bezdrôtové pripojenie senzorov, ethernet pripojenie hubu
  • Zasielanie upozornení pri riziku nebezpečia

Prečo kúpiť Senzor AirThings House Kit?

  • Detektor radónu
    S multifunkčným senzorom AirThings Wave 2nd GEN si zachováte povedomie o aktuálnych podmienkach v dome. Prístroj dokáže merať úroveň radónu, teplotu a vlhkosť vzduchu. Namerané hodnoty si môžete ihneď zobraziť v aplikácii, aby ste doma odpočívali s pokojným vedomím, že vám nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Senzor funguje bezdrôtovo, stačí ho pripojiť cez Bluetooth alebo Airthings SmartLink a získať k nemu prístup cez aplikáciu alebo online riadiaci panel. Poháňajú ho dve AA batérie, ktoré mu zaistia až 1,5 roka prevádzky bez nutnosti výmeny.
  • Indikátor vzniku plesní
    Kompaktný a ľahký senzor AirThings Wave mini na prvý pohľad zaujme malými rozmermi. Nenechajte sa však mýliť, aj napriek tomu sa stane veľmi užitočným pomocníkom v každej domácnosti. Dokáže merať výskyt chemikálií v ovzduší, ale aj teplotu a vlhkosť. Nechýba mu ani špeciálny merač plesní a indikátor, ktorý vás na vznik a šírenie plesne upozorní. Tri batérie typu AAA zaistia senzoru až tri roky bezdrôtovej prevádzky. Prístroj môžete upevniť na stenu či na strop, aby vám neprekážal a nekazil dojem z miestnosti. Na ľahké nastavenie a následnú správu je možné využiť aplikáciu v telefóne aj webový softvér.
  • Hub
    K šikovným senzorom získate prístup na diaľku, nech už sa nachádzate kdekoľvek. Prepojte ich s hubom, ktorý pomocou ethernetu pripojíte k domácej sieti. Hub vám zaistí pohodlnú správu a dohľad nad senzormi aj stavom ovzdušia vo vašej domácnosti. Hub podporuje ovládanie pomocou hlasových asistentov. Môžete si nastaviť ukladanie dát online na cloud. O správnom chode vás bude informovať svetelný indikátor.

Technická špecifikácia

Typ zariadenia: Senzor
Funkcia: Senzor

Recenzia na Senzor AirThings House Kit

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky