Sodastream Terra Black Ice Tea Peach Megapack

+ Darček: Poukážka Sodastream k výmene bombičky v hodnote 2 EUR
Nové
Cena s DPH
89.9 €
79
Cena bez DPH: 65,83
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24,00 €
Kód produktu: 463438

POPIS: Sodastream Terra Black Ice Tea Peach Megapack

Moderný a štýlový prístroj na výrobu domácej perlivej vody s ľadovým čajom broskyňa

Čistý dizajn nového výrobníka TERRA v čiernej farbe, kombinujúci matnú a lesklú povrchovú textúru v limitovanej edícii s tématikou ľadového čaju . V balení nájdete špeciálnu znovu použiteľnú fľašu Fuse s objemom 1 liter vhodnú do umývačky riadu, s farebnými motívmi čajových listov aj novú bombičku so systémom rýchleho uchytenia Quick Connect . A navyše zadarmo je sada doplnená o originálnu príchuť ľadového čaju broskyňa s objemom 500 ml. Limitovaná príchuť Ľadový čaj Broskyňa, vám postačí na výrobu až 12 veľkých fliaš hotového nápoja. Fľaše do výrobníka sa vložia jednoduchým zacvaknutím. Nemusí sa skrutkovať.

O produkte

  • Moderný a štýlový prístroj do každej kuchyne
    V SodaStream stále pracujeme na tom, aby sme ti dopriali čo najväčší užívateľský komfort. Preto vznikol nový, vylepšený rad prístrojov na výrobu perlivej vody SodaStream TERRA. Má pôsobivý dizajn, je k dispozícii v 3 farebných prevedeniach a má vylepšené funkcie pre ešte jednoduchšie použitie. Uži si jedinečný zážitok pri premene obyčajnej, pitnej vody z vodovodu na prvotriednu sódu. Nechaj sa očariť kompaktnými rozmermi prístroja a pútavým oblým tvarom, ktorý mu dodáva moderný elegantný vzhľad. Kvalitný perlivý nápoj v ňom jednoducho pripravíš stlačením okrúhleho tlačidla, a navyše bez spotreby elektrickej energie.

  • Nenáročná príprava perlivej vody, ktorú zvládne naozaj každý
    Prepadla ťa chuť na sódu ? Aké jednoduché. Vezmi si priloženú ľahkú, kompaktnú fľašu bez obsahu BPA a napusti si do nej pitnú vodu z vodovodu do úrovne vyznačenej rysky. Potom ju usadíš ľahko a bez skrutkovania do výklopnej opierky fľaše SodaStream TERRA a obohacovanie bublinkami môže začať. Všetka obsluha je intuitívna a jednoduchá. Po nasýtení vody je možné fľašu uzavrieť praktickým viečkom a vziať ju so sebou na cesty, do práce alebo uložiť chladiť do chladničky. Keď sódu spotrebuješ, môžeš fľašu opakovane použiť. Stačí ju predtým len nechať umyť v umývačke. Pokiaľ by si si nebol v rámci používania prístroja niečím istý, na internetovej stránke je dostupné video s návodom , ktoré je ti kedykoľvek k dispozícii.

  • Lepšie pre teba aj pre planétu
    V SodaStream myslíme ako na tvoje zdravie, tak na zdravie našej planéty. Preto bude tebou pripravená perlivá voda vždy čerstvá a ty vieš, čo piješ. Na rozdiel od kupovanej balenej vody, ktorá je v obchodoch skladovaná aj niekoľko mesiacov v rôznych podmienkach, kvalitu vlastnoručne nasýteného nápoja máš pod kontrolou. Používaním prístroja SodaStream TERRA sa správaš ekologicky, pretože významne znižuješ spotrebu jednorazových plastových fliaš. Počtom stlačení ergonomického tlačidla určuješ množstvo bubliniek a tým intenzitu sýtenia vody. Podľa počtu stlačení si vytvoríš jemne, stredne alebo silne perlivú sódu ihneď pripravenú na servírovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Nový výrobník radu TERRA v čiernej farbe
  • Fľaša FUSE 1L v špeciálnom dizajne Ice Tea
  • Sada je doplnená o Limitovanú príchuť Ľadový čaj Broskyňa
  • Systém rýchleho uchytenia bombičky QuickConnect bez skrutkovania

Technická špecifikácia
Fľaša vhodná do umývačky riadu Áno
Objem fľaše v balení 1 l
Typ výrobníka sódy Mechanický
Regulovanie intenzity perlivosti Áno, počtom stlačení

Obsah balenia:

  • 1x Výrobník TERRA Black
  • 1x QuickConnect bombička CO2 až pre 80 l
  • 1x Fľaša FUSE v dizajne ICE TEA s objemom 1 l v čiernej farbe
  • 1x Príchuť ľadový čaj broskyňa s objemom 500 ml
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Sodastream Terra Black Ice Tea Peach Megapack

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky