Stylus S Pen Creator Edition (Pro2) pre Samsung Galaxy Tab S9, S9 Plus, S9 Ultra, biele

Nové
Cena s DPH
109.9 €
99,90
Cena bez DPH: 83,25
Kód produktu: 469793

POPIS: Stylus S Pen Creator Edition (Pro2) pre Samsung Galaxy Tab S9, S9 Plus, S9 Ultra, biele

Špeciálne pre tablety Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra prináša Samsung vylepšené S Pen Pro2, ktoré je ešte presnejšie a citlivejšie. Umožní vám tak ručne tvoriť poznámky, skicovať alebo napríklad anotovať dokumenty a mnoho ďalšieho.

O produkte

  • Nápaditosť v každom ťahu
    S dotykovým perom S Pen Creator Edition ľahko premeníte svoje kreatívne nápady na skutočnosť. Priveďte svoje kresby a maľby do dokonalých detailov na digitálnom plátne vďaka dômyselne vyladenému snímaniu dotyku a náklonu pera. Aj bez výmeny hrotu môžete vytvárať veľkolepé majstrovské diela alebo si pohodlne zapisovať poznámky zo stretnutia.
  • Ľahký úchop na dlhé hodiny bezstarostnej tvorby
    Tvorte bez námahy a únavy prstov pomocou praktickej veľkosti a odľahčeného dizajnu dotykového pera S Pen Creator Edition. Precízne vyvážený dizajn vám prirodzene padne do ruky a umožní vám nerušene a pohodlne tvoriť celé hodiny.
  • Vytvárajte majstrovské diela s eleganciou
    Užívajte si výnimočnú ľahkosť ťahu a príjemne hladký povrch pera S Pen Creator Edition zakaždým, keď k vám prehovorí hlas inšpirácie. Po dokončení práce stačí pero jednoducho magneticky pripevniť na zadnú stranu zariadenia Galaxy a prepojiť tak praktickosť so štýlovým prevedením.

Recenzia na Stylus S Pen Creator Edition (Pro2) pre Samsung Galaxy Tab S9, S9 Plus, S9 Ultra, biele

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky