Svetlo na bicykel Sigma Aura 30

Nové
CENA S DPH
17,99 €
13,99
Kód produktu: 421048

POPIS: Svetlo na bicykel Sigma Aura 30

Odolné a cenovo dostupné predné svetlo pre každého.

Batériové predné svetlo Aura 30 ponúka svietivosť 30 luxov a dostatočnú viditeľnosť za veľmi priaznivú cenu. Osvetľuje až do vzdialenosti 40 metrov v širokom uhle osvetlenia, čo zaistí väčšiu bezpečnosť v cestnej premávke. Dva svetelné režimy, ľahká manipulácia, dlhá doba svietenia a jednoduchá výmena batérií.

  • Aura 30 má intenzitu osvetlenia 30 luxov a poskytuje vynikajúcu viditeľnosť, v 3 zónach, stredové, bočné a diaľkové bez oslepovanie ostatných účastníkov cestnej premávky. Zaisťuje preto maximálnu bezpečnosť v cestnej premávke.
  • S dvoma režimami môže byť intenzita osvetlenia optimálne prispôsobená: štandardná 25 luxov / ekonomický 15luxů. Dokonale tým prispôsobíte intenzitu svetla svetelným podmienkam okolia.
  • Bočné prelisy na oboch stranách zaisťujú dobrú bočnú viditeľnosť jazdca.
  • V štandardnom režime 30 luxov môže Aura 30 svietiť päť hodín. Za súmraku alebo na osvetlených uliciach môžete použiť režim Eco, ktorý poskytuje dostatočné osvetlenie kolesá až 15 hodín.
  • Svetlo je napájané dvoma štandardnými batériami AA(súčasťou balenia). Batérie možno ľahko vymeniť na cestách aj bez náradia.
  • Aktuálny stav batérií zobrazuje indikátor integrovaný v tlačidle ON / OFF. Farba LED diódy indikuje zostávajúcu kapacitu batérie. Ak je zostávajúca kapacita 10% alebo menej, tlačidlo svieti na červeno.
  • Svetlo sa zapne dvojitým stlačením a vypne sa dlhým stlačením tlačidla. Táto funkcia bráni neúmyselnému zapnutiu (napríklad vo vrecku používateľa).
  • Aura 30 sa pripevní k riadidlám pomocou integrovaného silikónového nastaviteľného držiaku. Konštrukcia umožňuje rýchle upevnenie alebo odstránenie bez použitia náradia. Svetlo bez problému pripevníte na akýkoľvek tvar a priemer riadidiel.
  • Technická špecifikácia

    Funkcie svetla
    Intenzita osvetlenia:30 lux
    Dosvit:40 m
    Doba svietenia:5 h štandardné / 15 h ekonomický
    Typ batérií:2x AA batérie
    Držiak:horizontálne nastaviteľný
    Indikátor:stavu batérie
    Montáž:bez náradia
    Vodeodolnosť:IPX4
    Hmotnosť:68 g (vrátane držiaku)

    Obsah predajného balenia:

    Recenzia na Svetlo na bicykel Sigma Aura 30

    Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
    možnosti platby - podporované platobné metódy a banky