Swissten sieťový adaptér GaN 2 x USB-C a 1x USB 70 W pre UK zásuvku, biela

Nové
CENA S DPH
37,99
Kód produktu: 464858

POPIS: Swissten sieťový adaptér GaN 2 x USB-C a 1x USB 70 W pre UK zásuvku, biela

Nabíjačka z nového radu nabíjačiek SWISSTEN s revolučnou technológiou GaN. Nabíjačka je vybavená vidličkou pre UK zásuvky, dvoma výstupmi USB-C s technológiou rýchleho nabíjania Power Delivery a jedným výstupom USB 5W s celkovým výkonom 70W. Balené v blistri SWISSTEN Nabíjačka je určená pre krajiny so zásuvkami s UK štandardom.

O produkte

  • Inteligentné dobíjanie
    Oba porty USB-C sú vybavené maximálnym výkonom 65W a šikovným nabíjaním, kedy pri pripojení dvoch zariadení sa optimalizuje ich dobíjanie a výkon sa medzi ne rozdelí.

  • Technológia GaN
    GaN je skratka pre zlúčeninu Nitrid Galitý, ktorá je alternatívou za kremíkové polovodiče. Celé kúzlo GaN technológie je v tom, že polovodiče z tohto materiálu, oproti kremíkovým, zvládnu oveľa vyššiu frekvenciu a majú neporovnateľne vyššiu efektivitu, vďaka ktorej sa eliminuje prehrievanie a preto sa môžu výrazne zmenšiť rozmery produktov.

  • Technológia rýchleho nabíjania Powerdelivery
    Táto nabíjačka disponuje technológiou rýchleho nabíjania Power Delivery pre smartfóny Apple aj pre smartfóny Samsung, kde je nazvaná Super Fast Charging. Disponuje nabíjacími formátmi Power Delivery PDO, ale aj novým Power Delivery PPS, ktorý je výrazne šetrnejší k batérii a tým predĺži jej životnosť.

Technická špecifikácia

Vstup: AC 100-240V, max 2A
Výstup USB-C: USB-C: PD 65W, 5V DC 3A, 9V DC 3A, 12V DC 3A, 15V DC 3A, 20V DC 3,25A
USB-C: dohromady max 65W
USB: DC 5V DC 1A max 5W
*Rozdelenie výkonu pri pripojení rôznych zariadení - samotný výstup USB-C až 65W - pri pripojení dvoch zariadení do portov USB-C sa optimalizuje dobíjací výkon podľa ich potrieb a dohromady je až 65W
Maximálny výkon: 70 W

Obsah predajného balenia:

  • UK Adaptér SWISSTEN
  • Dokumentácia

Recenzia na Swissten sieťový adaptér GaN 2 x USB-C a 1x USB 70 W pre UK zásuvku, biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky