TechToy Smart žiarovka RGB 11W E27, set 3 ks

Nové
CENA S DPH
32,90
Kód produktu: 461500

POPIS: TechToy Smart žiarovka RGB 11W E27, set 3 ks

Inteligentné osvetlenie pre inteligentnú domácnosť vo výhodnom balení

Inteligentná žiarovka TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 skvele pasuje do každej inteligentnej domácnosti. Či už budete potrebovať rozžiarené jasné a biele svetlá na prácu alebo tlmené teplé svetlá pri večernom sledovaní televízie, inteligentné žiarovky sa vám vždy prispôsobia. V balení dostanete hneď 3 kusy týchto inteligentných žiaroviek, ktoré budete môcť ľahko rozostaviť tak, aby pokryli čo možno najväčšiu časť vašej domácnosti.

O produkte

  • Svetlo pre každú príležitosť
    Teplota farieb sa pohybuje od 2700 K do 6500 K RGB. Žiarovka tak ponúkne širokú paletu farieb, z ktorých si môžete vyberať podľa chuti a aktuálnej potreby. Žiarovka je navyše stmievateľná a umožňuje nastaviť aj teplotu bielej farby. S takýmito možnosťami nájdete správne svetlo pre každú príležitosť!

  • Nastavte si svoje scenáre
    S inteligentnými žiarovkami pri príchode domov už nikdy nebudete musieť hľadať vypínač. Môžete si ich totiž prepojiť so senzorom pohybu a vo chvíli, keď vojdete do domu, sa váš inteligentný domov rozžiari bez toho, aby ste museli pohnúť rukou. Svetlá možno ovládať pomocou diaľkového ovládania alebo z aplikácie v mobile.

  • Buď svetlo!
    Aplikáciu TESLA Smart si stiahnete do vášho iOS alebo Android inteligentného zariadenia. Tu potom môžete veľmi jednoducho nastavovať celú škálu parametrov: intenzitu žiareniu, farbu svetla a rôzne režimy pre navodenie potrebnej atmosféry. Je možné aj ovládanie hlasom vďaka inteligentným osobným asistentom Google Home a Amazon Alexa.

  • Jednoduchosť v každom ohľade
    Práca s inteligentnou žiarovkou je veľmi jednoduchá. Typ závitu žiarovky je E27, ide o najrozšírenejší typ závitu, takže inštalácia by pre vás nemala byť zložitá. V aplikácií ich môžete veľmi ľahko ovládať, čo znamená nielen väčší komfort, ale aj možnú úsporu energie. A to aj v prípade, že náhliac sa pri odchode z domu zabudnete zhasnúť. V aplikácii potom ľahko zistíte, že sa u vás doma zbytočne svieti a svetlá na diaľku zhasnete.

  • Nadštandardný výkon
    Elektrický príkon inteligentnej žiarovky je 11 W a pýšiť sa môže svietivosťou 1050 lúmenov. S takýmito parametrami si touto inteligentnou žiarovkou skvele posvietite na každý kút vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť nastavenia teploty farieb
  • RGB farebné spektrum
  • Svetelný tok 1050 lm
  • Pätica E27

Technická špecifikácia
Príkon < 0,5 W (v pohotovostnom režime), 11 W
Prevádzková teplota -10 - 40°C
Farba svetla RGB (16 milionów kolorów), Studená biela, Teplá biela
Teplota svetla 2700-6500 K
Svetelný tok 1050 lm
Pätica E27
Konektivita Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 2,4 GHz IEEE 802.15.1
Aplikácia Tesla Smart pre Google Android 6.0+ a Apple iOS 11.0+
Jazyk aplikácie EN, DE, SK, SK, PL, HU, SL
Rozmery 70 x 136 mm

Obsah predajného balenia

  • Žiarovka TechToySmart RGB
  • Dokumentácia

Recenzia na TechToy Smart žiarovka RGB 11W E27, set 3 ks

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky