× AKCIA: Doprava k Vám je vo vašej objednávke ZADARMO!

Tesla Ice Cooling IPL Pro Epilátor

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
CENA S DPH
159,90
Cena bez DPH: 133,25
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 475206

POPIS: Tesla Ice Cooling IPL Pro Epilátor


Všestranný epilátor na celé telo

Epilátor Tesla Ice Cooling IPL Pro je všestranný epilátor na celé telo, ktorý ponúka účinnú a dlhotrvajúcu redukciu chĺpkov na rôznych častiach tela. Dokáže účinne ošetriť väčšie plochy ako chrbát, hrudník, paže, brucho, línia bikín, stehná a lýtka, preto ponúka komplexné riešenie na dosiahnutie hladkej pokožky bez chĺpkov po celom tele.

O produkte

  • Vysoko kvalitné technológie
    Trubica lampy je vyrobená z kremeňa, ktorý vďaka svojim vynikajúcim optickým vlastnostiam umožňuje účinný a presný prenos svetla počas procesu epilácie intenzívnym pulzným svetlom. Vysoko kvalitná kremenná trubica zaisťuje rovnomernú distribúciu svetla a pomáha maximalizovať účinok epilácie. Použitú vysoko výkonnú lampu nie je potrebné meniť. Na základe bežného používania jedným užívateľom je možné spotrebič používať mnoho rokov.

  • Funkcia omladenia pokožky
    Epilátor Tesla Ice Cooling IPL ponúka inovatívnu funkciu omladenia pokožky, ktorá pomáha revitalizovať a oživovať vzhľad pokožky. Pomocou technológie intenzívneho pulzného svetla (IPL) v kombinácii s pokročilou funkciou chladenia sa účinne zameriava na známky starnutia, ako sú jemné linky, vrásky a pigmentové škvrny, a redukuje ich. Toto neinvazívne ošetrenie podporuje tvorbu kolagénu, čo prispieva k hladšej a žiarivejšej pleti a mladistvejšiemu vzhľadu.

  • Dotykový displej z tekutých kryštálov
    Epilátor Tesla Ice Cooling IPL Pro je vybavený špičkovým displejom z tekutých kryštálov (LCD) s užívateľsky prívetivým dotykovým rozhraním. LCD displej umožňuje výber z 5 rôznych úrovní intenzity, ktoré sú prispôsobené pre rôzne oblasti tela a citlivosť, čo umožňuje individuálne nastavenie a komfortnejšie ošetrenie. Vďaka intuitívnemu dotykovému ovládaniu je možné ľahko prepínať medzi troma dostupnými režimami: odstraňovanie chĺpkov, chladenie počas odstraňovania chĺpkov a omladenie pleti. Výsledkom je všestranné a efektívne ošetrenie rozmanitých potrieb pokožky.

  • Technológia Ice Cool
    Táto technológia využíva efekt chladenia, ktorý upokojuje a chráni pokožku počas odstraňovania chĺpkov pomocou IPL (intenzívneho pulzného svetla). Chladenie pokožky pred, počas a po každom svetelnom pulze pomáha minimalizovať diskomfort a znižuje riziko podráždenia a popálenia pokožky po ošetrení epilátorom, aby bol proces epilácie príjemnejší a efektívnejší.

Kľúčové vlastnosti

  • Spúšťanie impulzov: manuálne aj automaticky
  • Displej: LCD s dotykovou obrazovkou
  • 5 úrovní intenzity
  • Funkcia omladenia pokožky

Technická špecifikácia
Typ epilátora IPL
Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo
Svetelná plocha 3,6 cm2
Režim aplikácie Ice-cool Care (chladenie počas procedúry)
Epilácia
Omladenie pokožky
Napätie 100-240 V AC 50/60 Hz
Vysokovýkonná lampa Výkon > 350 000 zábleskov

Obsah balenia:

  • Zariadenie IPL na odstraňovanie chĺpkov
  • Adaptér
  • Ochranné okuliare
  • Dokumentácia

Recenzia na Tesla Ice Cooling IPL Pro Epilátor

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky