Tesla Professional BLDC fén na vlasy s ionizátorom

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
179.9 €
175,90
Cena bez DPH: 146,58
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 466541

POPIS: Tesla Professional BLDC fén na vlasy s ionizátorom

Sušič vlasov TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer

Fény sa stali neoddeliteľnou súčasťou kúpeľní. TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer je však viac ako fén, so svojimi praktickými funkciami a vlastnosťami vlasy aj chráni, tvaruje a fixuje. Vďaka jeho práci bude váš účes žiarivo hladký, lesklý a dlhotrvajúci.

O produkte

  • Personalizovaná domáca starostlivosť
    Niekto preferuje nižšie teploty fénovania a slabšie fúkanie, niekto výkon na maximum. S TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer si zvolíte úroveň teploty aj prúdenia podľa typov vlasov a vlastných preferencií. Obe funkcie ovládnete ľahko tlačidlami na držadle a nastavenie prekontrolujete podľa LED kontrolky .
    Možnosť voľby ponúka aj nástavce. Súčasťou fénu sú dve tvarovacie trysky alebo koncentrátory (malá a veľká), ktoré pomáhajú nasmerovať prúdiaci vzduch do konkrétneho miesta. S pomocou plochej či okrúhlej kefy tak účes doladíte k dokonalosti. Rotačný magnetický difuzér zase zaistí objem a prirodzene vytvaruje lokne.
    Výsledný styling potom stlačením tlačidla Cold Shot zafixujete studeným vzduchom , ktorý zároveň dodá vlasom hebkosť a jemnosť. Všetky vaše nastavenia teploty a prúdenia si navyše sušič vďaka pamäťovej funkcii zapamätá. Pri ďalšom spustení tak rovno sám všetko navolí, aby používanie bolo čo najkomfortnejšie.

  • Rýchlosť aj ochrana v jednom
    Čím kratšie fénovanie, tým lepšie pre vlasy. Aby vysúšanie bolo rýchle, účinné a čo najbezpečnejšie, disponuje TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer ionizátorom , ktorý generuje cez 5 miliónov ionizačných impulzov na cm3. Táto technológia dokáže vlasy vysušiť za kratšiu dobu, chráni ich pred presušením, dodáva im potrebnú vlhkosť a eliminuje statickú elektrinu . Vlasy sa tak menej lámu, všade možne nepoletujú a účes je hladší, jemnejší a lesklejší. Rýchlosť a účinnosť zaisťujú aj profesionálne magnetické trysky s otáčaním o 360 stupňov a motor s až 110 tisíc otáčkami za minútu a výkonom 1500 W .

  • Čistenie aj skladovanie jedna radosť
    S TESLA Professional BLDC Neutralizing Ion Hairdryer docielite aj to, že váš sušič bude vždy dokonale čistý. Táto procedúra je s ním totiž hračka. Stačí na päť sekúnd podržať tlačidlá teploty a prúdenie vzduchu a motor sa počas 15 sekúnd sám hĺbkovo vyčistí . Prípadné závady navyše tiež vyhľadá sám, disponuje totiž automatickou diagnostikou systému . A až ho budete ukladať do skrinky, rukoväťou jednoducho otočíte a držadlo sklopíte . Nezaberie tak zbytočne veľa miesta, a preto si ho s radosťou vždy pribalíte aj do kufra, nech už zamierite kamkoľvek.

  • Jednou aplikáciou ovládate všetky produkty
    Nie je nič jednoduchšie ako ovládať celú domácnosť zo svojho telefónu. A práve múdra aplikácia vám to umožní. Nemusíte sa báť žiadneho zdĺhavého nastavovania alebo zložitého ovládania. Aplikácia je navyše v slovenčine, takže jej budete dokonale rozumieť. Všetko je skrátka pripravené tak, aby pre vás bola práca s aplikáciou čo najpríjemnejšia. Aplikácia vás stále informuje o všetkom dôležitom, takže máte prehľad o tom, čo sa doma deje. Ovládať chytré prístroje potom môžete odkiaľkoľvek vďaka komunikácii cez internet. Je tak jedno, kde sa práve nachádzate, vaša domácnosť vás bude počúvať odkiaľkoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • 3 nástavce (malý a veľký koncentrátor a difuzér)
  • ionizátor vzduchu pre žiarivý účes
  • 3 možnosti nastavenia teploty
  • studený vzduch pre fixáciu
  • 3 úrovne prúdenia vzduchu
  • pamäťová funkcia
  • automatické čistenie aj diagnostika systému
  • sklopné držadlo a 2,8m dlhý kábel

Technická špecifikácia
Napájanie/b> 220–240 V AC 50/60Hz
Výkon 1500 W
Hlučnosť 67 db
Dĺžka kábla 2,8 m
Maximálne otáčky motora ±110 000 otáčok/minútu
Úrovne teploty 3
Úrovne prúdenia vzduchu 3
Vlastnosti Automatické čistenie
Ionizácia , Tlačidlo Cold Shot (studený vzduch)
Funkcia pamäte
Automatická diagnostika systému
Automatické vypínanie
Ochranná funkcia NTC
Rozmery 1,32 kg

Obsah balenia:

  • sušič vlasov
  • difuzér
  • stylingové trysky (malá, veľká)
  • manuál
  • Dokumentácia

Recenzia na Tesla Professional BLDC fén na vlasy s ionizátorom

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky