TP-link Tapo P110 WiFi mini zásuvka

Tento týždeň zakúpili 3 zákazníci
Nové
CENA S DPH
17,90 €
13,90
Kód produktu: 444664

POPIS: TP-link Tapo P110 WiFi mini zásuvka

Šikovná inteligentná zásuvka

S inteligentnou zásuvkou TP-Link Tapo P110 môžete pripojené zariadenia pohodlne ovládať a spravovať na diaľku. Okrem pripojenia k sieti ponúka prístroj aj inteligentnú funkciu merania spotreby energie, aby ste vždy mali prehľad o tom, na koľko vás pripojený spotrebič vyjde financií. Stiahnite si do svojho telefónu aplikáciu Tapo, kde všetky zariadenia budete mať prehľadne zobrazené a budete si môcť nájsť informácie, ktoré potrebujete. Okrem zapínania a vypínania na diaľku môžete cez aplikáciu tiež nastaviť kalendár pre automatizáciu, časovač alebo režim neprítomnosti. Okrem ovládania cez aplikáciu zásuvka podporuje aj hlasových asistentov.

O produkte

  • Ovládanie na diaľku
    Po pripojení spotrebiča do inteligentnej zásuvky získate možnosť ovládať ho pohodlne na diaľku, nech už ste kdekoľvek. Stiahnite si do telefónu aplikáciu Tapo, cez ktorú budete mať k prístrojom prístup z kancelárie, obchodu alebo aj na dovolenke na druhom konci sveta.

  • Podpora hlasových asistentov
    Ovládanie cez aplikáciu je intuitívne a jednoduché. Ak však nemáte po ruke smartfón, môžete aktivovať svojich hlasových asistentov a zmeniť nastavenie hlasovým povelom. Zásuvka je kompatibilná s asistentkou Alexou a asistentom Google.

  • Úspora energie
    Okrem možnosti ovládania zariadenia na diaľku vie inteligentná zásuvka tiež merať spotrebovanú energiu. Majte prehľad o výdavkoch, ktoré sa s používaním konkrétnych spotrebičov viažu. Spotrebu energie vidíte v aplikácii v reálnom čase, takže môžete upraviť ich používanie tak, aby ste ušetrili.

  • Programovateľný plán
    Už nikdy nebudete musieť myslieť na manuálne zhasínanie svetiel alebo opakované nastavovanie kúrenia. Pri zásuvke si môžete naplánovať programy a časovač pre ešte inteligentnejší a pohodlnejší život. Ľahko si zvolíte čas, kedy sa majú pripojené prístroje zapnúť a vypnúť, aby ste ich mohli nechať pracovať bez dozoru.

  • Jednoduché ovládanie jedným kliknutím
    Vytvorte si skupiny, v ktorých spojíte viac zariadení dohromady. Následne ich v aplikácii všetky budete môcť ovládať súčasne jediným úkonom.

  • Kompaktný dizajn
    Inteligentná zásuvka sa hodí aj do menších bytov a kancelárií. Má malé rozmery a aj po pripojení zaistí, že okolité zásuvky zostanú plne dostupné, aby ste ich mali podľa potreby k dispozícii.

  • Automatické ukladanie pri strate pripojenia
    Pokiaľ dôjde k pozastaveniu prísunu energie alebo strate internetového pripojenia, zásuvka si automaticky zapamätá východiskový stav. Po opakovanom pripojení potom bude fungovať tak, ako predtým, pokiaľ si nezvolíte iné nastavenie. K dispozícii máte predchádzajúci stav, vypnutie prístrojov (ideálne pre vykurovanie) a režim zapnuté.

  • Bezpečné používanie
    Pokročilá štvornásobná ochrana zaistí bezpečné používanie a prevádzku pripojených zariadení. Zásuvka je vyrobená z ohňovzdorného materiálu, je odolná proti manipulácii a otvoreniu deťmi. Nepreniká do nej korózia, takže spoje zostávajú vždy stabilné a bezchybne funkčné.

  • Zdieľanie s rodinou
    Ovládanie zásuvky a pripojených spotrebičov môžete zdieľať s ostatnými členmi rodiny, stačí im v aplikácii nastaviť prístup.

  • Režim Away
    V čase, keď nie ste doma, aktivujte režim Away. Ten simuluje vašu prítomnosť – pripojené zariadenia zapína a vypína v naprogramovaných časoch, takže dokáže odradiť nepozvaných hostí.

Kľúčové vlastnosti

  • Zásuvka umožní ovládať pripojené zariadenie na diaľku
  • Priebežne sleduje spotrebu energie pripojeného spotrebiča
  • Možnosť nastavenia automatizácie, časovača
  • Jednoduché ovládanie cez aplikáciu alebo hlasom
  • Režim neprítomnosti ochráni domácnosť v čase, keď ste preč

Technická špecifikácia
Funkcia Inteligentná zásuvka
Protokol IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2 (iba na integráciu)
Bezdrôtový typ 2,4 GHz
Požiadavky na systém Android 4.4 alebo vyšší, iOS 9.0 alebo vyšší
Požiadavky na napájanie AC 220-240 V~50/60 Hz 10 A
Maximálne zaťaženie 3680W, 16A
Certifikácie CE, RoHS
Tlačidlá LED stavu tlačidla napájania
Rozmery 51 x 72,0 x 40 mm

Obsah balenia:

  • TP-Link zásuvka
  • Dokumentácia

Recenzia na TP-link Tapo P110 WiFi mini zásuvka

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky