TP-Link TL-SG3428, 24 portov gigabitový L2+ manažovaný switch s 4 10GE SFP+ slotmi

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
205 €
197,99
Cena bez DPH: 164,99
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 468925

POPIS: TP-Link TL-SG3428, 24 portov gigabitový L2+ manažovaný switch s 4 10GE SFP+ slotmi

So špičkovým výkonom

Vychutnajte si špičkovú prenosovú rýchlosť v rámci vašej domácej alebo firemnej siete. Že neviete, ako na to? Stačí využiť služby tohto moderného prepínača, ktorý v rámci svojich 24 gigabitových portov ponúkne rýchle dátové transfery.

O produkte

  • Praktický gigabitový switch pre celú sieť Omada
    Platforma softvérovo definovaných sietí Omada (SDN) integruje sieťové zariadenia, vrátane prístupových bodov, switchov a brán, a poskytuje 100% centralizovanú cloudovú správu. Omada vytvára vysoko škálovateľnú sieť, ktorá je riadená z jedného rozhrania. Zaisťuje bezproblémové pripojenie k bezdrôtovej aj káblovej sieti a je ideálny na použitie v prostredí pohostinstva, vzdelávania, maloobchodu, kancelárií a ďalších.

  • Pokročilé funkcie L3
    Zariadenie podporuje veľké množstvo funkcií vrstiev L2+ a L3, aby bolo možné vybudovať vysoko škálovateľnú a robustnú sieť, ktorá poskytne spoľahlivé a efektívne riešenie pre podniky, univerzitné areály a poskytovateľov internetového pripojenia.

  • Bezpečná sieť
    Medzi ponúkané funkcie zabezpečenia patrí viazanie na adresy IP-MAC-Port-VID, zabezpečenie portov, funkcie Storm Control a DHCP Snooping, ktoré poskytnú ochranu pred celým radom sieťových hrozieb. Zariadenie má k dispozícii integrovaný zoznam typických útokov DoS, takže ochrana pred nimi je jednoduchšia ako kedykoľvek predtým. Funkcia riadenia prístupu (ACL, L2 až L4) potom tiež obmedzuje prístup k citlivým častiam siete odmietnutím paketov na základe zdrojovej a cieľovej MAC adresy, IP adresy, portov TCP/UDP alebo VLAN ID. Prístup užívateľov k sieti je možné strážiť pomocou overenia 802.1X, ktoré pracuje so serverom RADIUS/Tacacs+, aby bol poskytnutý prístup iba tým užívateľom, ktorí majú platné prihlasovacie údaje.

  • Funkcie na podnikovej úrovni
    Podpora kompletného radu funkcií L2+, vrátane 802.1Q VLAN, zrkadlenia portov, STP/RSTP/MSTP, protokolu riadenia agregácie liniek a riadenia toku 802.3x. Pokročilá funkcia IGMP Snooping zaisťuje, aby switch inteligentne odovzdával dátové prúdy multicastového vysielania iba príslušným odberateľom, a znížil tak prevádzku v sieti o dáta, ktoré nie sú potrebné. Funkcia IGMP Throttling & Filtering zase obmedzuje každého odberateľa na úrovni portu, aby zabránila neoprávnenému prístupu k dátovému prúdu multicast. Statické smerovanie je jednoduchý spôsob segmentácie siete a umožňuje smerovanie dát v lokálnej sieti pomocou switchu pre lepšiu efektivitu prevádzky.

  • Pokročilé funkcie QoS
    Dátam hlasových a video aplikácií je možné priradiť vyššiu prioritu na základe IP adresy, MAC adresy, čísla TCP portu, čísla UDP portu a ďalších vlastností. Vďaka funkcii QoS beží spojenie v hlasových a video aplikáciách bez prerušovania, aj keď sa práve nedostáva šírky pásma.

  • Funkcia ISP
    Sú k dispozícii funkcie sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion a overovanie IGMP, ktoré boli navrhnuté s ohľadom na poskytovateľa služieb. Funkcia 802.3ah OAM a protokol detekcie pripojenia zariadení (DLDP) ponúka jednoduché monitorovanie ethernetových pripojení a riešenie prípadných problémov, ktoré sa u nich môžu vyskytnúť.

  • Podpora IPv6
    Funkcie IPv6, ako napríklad Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery a IPv6 Neighbor Discover zaručujú, že vaša sieť je pripravená pre sieť budúcej generácie (NGN) , bez toho, aby bolo nutné meniť váš hardvér.

Kľúčové vlastnosti

  • Plne gigabitové pripojenia
  • Pokročilé L2 funkcie
  • Protektívne bezpečnostné technológie
  • Centralizovaný cloudový manažment

Technická špecifikácia
Typ zariadenia: Switch
Rozhranie: 24× 10/100/1000 Mb/s RJ45 portov
4× Gigabitové SFP sloty
1× RJ45 konzolový port
1× Micro-USB konzolový port
Počet ventilátorov: bez ventilátora
Zdroj: 100-240 V AC ~ 50/60 Hz
Montáž: Možnosť montáže do racku
Maximálna spotreba energie: 19,22 W (110 V/60 Hz)
Maximálny odvod tepla: 65,58 BTU/hr (110 V/60 Hz)
Max. prenosová rýchlosť: 56 Gbps
Podporované rýchlosti 1 000 Mbps
Rýchlosť preposielania paketov: 41,66 Mpps
Tabuľka MAC adries: 8K
Pamäť vyrovnávacej pamäte: 12 Mbit
Jumbo rám: 9 kB
Vlastnosti: Cloud management, DHCP snooping, QoS, VLAN
Spotreba: 19,2 W
Rozmery: 440 × 180 × 44 mm

Obsah balenia:

  • TL-SG3428
  • Napájací kábel
  • Súprava na montáž
  • Gumové nožičky
  • Dokumentácia

Recenzia na TP-Link TL-SG3428, 24 portov gigabitový L2+ manažovaný switch s 4 10GE SFP+ slotmi

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky