USB kľúč Samsung USB-C, 64 GB, USB 3.1, modrý

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Nové
CENA S DPH
15,90
Kód produktu: 444418

POPIS: USB kľúč Samsung USB-C, 64 GB, USB 3.1, modrý

USB flash disk typu C je prispôsobený dnešnému štandardu USB-C. Vďaka Samsung NAND flash kombinuje spoľahlivý, vysoký výkon s vysokou flexibilitou – pre vysokú kompatibilitu s rôznymi koncovými zariadeniami.

O produkte

  • Zaraďte vyššiu rýchlosť
    Spoľahnite sa na rýchly a kvalitný USB-C kľúč. Výkonný a spoľahlivý dokáže preniesť až 4 GB súborov za približne 11 sekúnd s rýchlosťou čítania až 400 MB/s cez USB 3.1. Je tiež spätne kompatibilný s USB 3.0/2.0, takže máte svoje dáta vždy po ruke.
  • Moderné a ikonické
    USB-C flash disk vyzerá rovnako dobre, ako funguje. Jeho štíhle puzdro v mystickom modrom prevedení skutočne priťahuje pozornosť. Tiež sa vám bude páčiť, že sa dá pripojiť k mnohým ďalším zariadeniam. S takýmto vybavením môžete prenášať aj veľké súbory – jednoducho a štýlovo.
  • Úložisko na cestách
    USB-C je všade. A váš flash disk v praktickom vreckovom formáte možete mať všade so sebou – je kompatibilný s mnohými zariadeniami, ako sú notebooky, tablety, smartfóny a fotoaparáty. S kapacitou až do 256 GB ponúka priestor pre 63 730 fotografií alebo maximálne 12 hodín 4K videa.
  • 4 stupňová ochrana
    Vonkajšie vplyvy nemajú na flash disk žiadny dosah práve vďaka 4 stupňovej ochrane. Dokáže prežiť až 72 hodín v morskej vode, vydržať extrémne teploty, aj ochrániť všetky vaše dáta pred poškodením letiskovými röntgenmi, alebo pôsobením magnetizmu porovnateľného s magnetickou rezonanciou.

Technická špecifikácia

Parametre
Rozhranie: USB 3.2 Gen1
Spätná kompatibilita: Áno
Kapacita: 64GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 400 MB/s (Skutočná rýchlosť sa môže líšiť v závislosti od pripojeného zariadenia, prostredia a ďalších faktoroch)
Odolnosť voči magnetom: 15 000 G (Gauss)
Odolnosť voči žiareniu: 100m Gy
Odolnosť voči vode: Do hĺbky 1 m po dobu 72 hodín (3% NaCl slaná voda)
Odolnosť voči nárazom: Zrýchlenie:1 500 g po dobu 0,5 ms vo všetkých smeroch
Rozmery
Šírka: 33,7 mm
Výška: 15,9 mm
Hĺbka: 6,4 mm
Hmotnosť: 3,4 g

Obsah predajného balenia:

  • Samsung USB-C kľúč

Recenzia na USB kľúč Samsung USB-C, 64 GB, USB 3.1, modrý

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky