USB kľúč SanDisk Ultra Dual Drive Go, 256 GB, USB 3.1, rýchlosť 150 MB/s

Nové
CENA S DPH
49,99 €
31,99
Kód produktu: 406185

POPIS: USB kľúč SanDisk Ultra Dual Drive Go, 256 GB, USB 3.1, rýchlosť 150 MB/s

Hľadáte úložisko, ktoré funguje na všetkých vašich zariadeniach USB-C a USB-A? Disk SanDisk Ultra Dual Drive Go vám umožní ľahko presúvať súbory medzi chytrými telefónmi, tabletmi a počítačmi Mac s portom USB-C a počítačom s portom USB-A. Teraz môžete zaobstarať ešte viac fotografií a pristupovať k nim na všetkých svojich zariadeniach .

Prečo kúpiť USB kľúč Sandisk Ultra Dual Drive Go ?

  • Široká kompatibilita
    Obstarávate fotografie na smartfóne s portom USB-C a potrebujete ich v počítači? Pomôžeme vám. Disk SanDisk Ultra Dual Drive Go vám umožní ľahko presúvať súbory medzi chytrými telefónmi, tabletmi a počítačmi Mac s portom USB-C a počítačom s portom USB-A.
  • Uvoľnite miesto vo svojom smartfóne a tablete
    Dochádza vám miesto v smartfóne? Stačí len pripojiť USB flash disk SanDisk Ultra Dual Drive Go a môžete ľahko presunúť súbory zo zariadenia a uvoľniť potrebné miesto. Vďaka tomuto priestoru môžete zaobstarať viac fotografií z ciest, viac videí alebo ukladať hudbu, hry a čokoľvek ďalšieho, čo potrebujete.
  • Automatické zálohovanie jednoduchým pripojením
    Pomocou aplikácie SanDisk Memory Zone môžete automaticky zálohovať svoje najnovšie fotografie, videá, hudbu, dokumenty a kontakty. Môžete byť pokojní. Aj keď stratíte svoj chytrý telefón, neprídete o spomienky, na ktorých toľko záleží.
  • Vysokorychlostný port USB 3.0
    Dajte zbohom posielaniu fotografií medzi zariadeniami e-mailom. Keď budú súbory na disku SanDisk Ultra Dual Drive Go, umožní vám vysoko výkonný port USB 3.1 Gen 1 s rýchlosťou čítania až do 150 MB/s rýchle presunutie súborov do počítača.
  • Ohybný kĺb na ochranu konektorov
    Vezmite ho do tašky, batohu alebo do vrecka. Disk SanDisk Ultra Dual Drive Go je konštruovaný tak, aby mal chránené konektory, keď ho prenášate.
  • Jednoduché prenášanie vďaka otvoru pre krúžok na kľúče
    Disk môžete pripojiť ku kľúčenke a mať ho pri sebe v bezpečí. Budete ho mať vždy po ruke, keď budete na cestách potrebovať uvoľniť nejaké miesto.

Technická špecifikácia

Parametre
Rozmery: 44.41 x 12.1 x 8.6 mm
USB rozhranie: USB 3.1
USB-C
USB štandard: USB 3.0
Šifrovanie: neuvedené
Rýchlosť čítania: do 150 MB/s (Skutočná rýchlosť môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Kapacita: 256GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Záruka: 5 rokov

Obsah predajného balenia:

  • SanDisk Ultra Dual Drive Go 256GB

Recenzia na USB kľúč SanDisk Ultra Dual Drive Go, 256 GB, USB 3.1, rýchlosť 150 MB/s

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky