USB OTG kľúč Samsung DUO Plus, 64GB, USB-C 3.1 (MUF-64DB/APC)

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Nové
CENA S DPH
26,90 €
19,99
Kód produktu: 408248

POPIS: USB OTG kľúč Samsung DUO Plus, 64GB, USB-C 3.1 (MUF-64DB/APC)

Zoznámte sa s dvojnásobne užitočným flash diskom. DUO Plus využíva rozhranie USB-C a súčasne disponuje konektorom typu A. Takže sa nemusíte obávať nedostatočnej kompatibility so staršími zariadeniami. DUO Plus pri nich k rýchlemu prenosu a uloženiu dát využijete rovnako ľahko ako pri tých nových.

Prečo kúpiť USB OTG kľúč Samsung DUO Plus ?

  • Zapojíte ho okamžite
    Nezáleží na tom, akým smerom ho pripájate. DUO Plus je vybavený univerzálnym konektorom USB-C, takže ku svojmu zariadeniu ho môžete zapojiť akýmkoľvek spôsobom. Žiadne nepraktické otáčanie vás už nečaká. Iba jednoduchý prenos súborov medzi rôznymi prístrojmi s USB-C portami, či už to sú smartfóny, tablety, alebo notebooky.
  • Dvojnásobná konektivita
    DUO Plus je jeden flash disk pre niekoľko zariadení. Pripojíte ho k portom USB-C a USB-A, takže ľahko uvoľníte miesto, vytvoríte zálohu alebo prenesiete súbory z rôznych prístrojov. A získate viac priestoru pre filmy, hudbu alebo hry.
  • Rýchly a všestranný
    Aj veľký objem dát prenesiete s DUO Plus v priebehu niekoľkých sekúnd. Vďaka mimoriadne výkonnému rozhraniu USB 3.1 dosahuje flash disk rýchlosť čítania až 300 MB/s. Navyše je spätne kompatibilný s USB 3.0 a 2.0, takže jeho výkon využijete pri rôznych ďalších zariadeniach.
  • Päťnásobná ochrana
    Vaše dáta budú vždy v úplnom bezpečí – kdekoľvek. Prvotriedna technológia a bohaté skúsenosti s výrobou flash diskov spoločnosti Samsung robia z DUO Plus mimoriadne spoľahlivé úložisko. Odoláva vode, nárazom, extrémnym teplotám, magnetom aj röntgenovému žiareniu. A to všetko s päťročnou zárukou.

Technická špecifikácia

Parametre
Konektor: USB-A
USB-C
Rozhranie: USB 3.1 Gen1
Spätná kompatibilita: Áno
Kapacita: 64GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 300 MB/s (Skutočná rýchlosť sa môže líšiť v závislosti od pripojeného zariadenia, prostredia a ďalších faktoroch)
Odolnosť voči magnetom: 15 000 G (Gauss)
Odolnosť voči žiareniu: 80 KV, 50 uA, 4 W, 500 sekúnd žiarenia
Odolnosť voči vode: Do hĺbky 1 m po dobu 72 hodín (3% NaCl slaná voda)
Odolnosť voči nárazom: Zrýchlenie:1 500 g po dobu 0,5 ms vo všetkých smeroch
Rozmery
Šírka: 57,92 mm
Výška: 18,33 mm
Hĺbka: 7,29 mm
Hmotnosť: 7,7 g

Obsah predajného balenia:

  • Samsung DUO Plus 64GB

Recenzia na USB OTG kľúč Samsung DUO Plus, 64GB, USB-C 3.1 (MUF-64DB/APC)

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky