USB-C kľúč SanDisk iXpa Luxe, 64 GB

Nové
CENA S DPH
34,99
Kód produktu: 473077

POPIS: USB-C kľúč SanDisk iXpa Luxe, 64 GB

Jeden flash disk, dva konektory. SanDisk iXpand Luxe je unikátne 2v1 riešenie pre zariadenia iPhone, iPad a Android tablety či telefóny. Disponuje totiž konektormi lightning aj USB-C, takže môžete ľahko presúvať súbory medzi mobilným zariadením a vašim počítačom.

O produkte

  • Rýchle uvoľnenie miesta
    Uvoľnite miesto na svojom iPhone, iPad alebo Android telefóne rýchlo a ľahko vďaka modernému flash disku iXpand. Vložte konektor Lightning a ľahko presúvajte fotografie , videá a ďalšie osobné súbory z vášho zariadenia na disk. Potom môžete súbory presunúť do svojho počítača PC alebo Mac alebo ich uložiť na disk.

  • Automatické zálohovanie fotografií
    Nastavte aplikáciu iXpand Drive na automatické zálohovanie záznamu fotoaparátu či kamery vášho iPhone alebo iPad kedykoľvek je k nemu pripojený disk. Nie je nutné manuálne vyberať, ktoré fotografie sa budú zálohovať. Každým pripojením to aplikácia vykoná za vás.

  • Chráňte svoje súbory heslom
    Chcete uchovávať všetky svoje súbory v bezpečí? Nie je problém. Použite aplikáciu iXpand Drive a nastavte vďaka nej heslo pre vaše iOS a PC zariadenia. Potom už sa nemusíte báť nosiť so sebou USBH flash disk všade treba na kľúčoch, vaše dáta budú úplne v bezpečí.


  • USB flash disk je vybavený vysokorýchlostným konektorom USB 3.0, okrem toho ponúka USB-C a lightning koncovku. Tieto tri moderné konektory zaisťujú naozaj rýchly prúd dát , či už presúvate malé súbory, alebo napríklad videá. Nikdy nebolo rýchlejšie zálohovať dáta.

Technická špecifikácia
Kapacita 64 GB
Kompatibilita Windows 7, Windows 8, Windows 10
Mac OS X v10.9 a vyšší
Pre kompatibilitu s iPhone a iPad pozrite: https://www.sandisk.com/support/ixpandcompatibility
Rýchlosť čítania neuvedené
Rozhranie USB-C 3.1 Gen 1
Rozmery 50 x 15,6 x 8,7 mm
Hmotnosť 5 g

Obsah predajného balenia:

  • USB
  • Dokumentácia

Recenzia na USB-C kľúč SanDisk iXpa Luxe, 64 GB

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky