WD Ultrastar Pevný disk DC HC520 12TB SATA SE

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Nové
CENA S DPH
305,99
Cena bez DPH: 254,99
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 465975

POPIS: WD Ultrastar Pevný disk DC HC520 12TB SATA SE

Rad Ultrastar DC HC500 je určený pre verejné a súkromné cloudové prostredia, v ktorých sú zásadná hustota úložiska a cenovo výhodná infraštruktúra.

O produkte

  • Pridaná hodnota pre datacentrum
    Western Digital poskytuje základný stavebný kameň pre bezstarostnú prevádzku datacentra a kapacitu na zvládnutie rozmachu dát – Ultrastar DC HC520, predtým známy pod názvom Ultrastar He12, ktorý je súčasťou nášho radu pevných diskov plnených héliom HC500. Ultrastar DC HC520, ktorý je navrhnutý tak, aby zvládal zaťaženie až 550 TB za rok, je prvým diskom s kapacitou 12 TB 1 na trhu. Používa tradičnú technológiu kolmého magnetického záznamu (PMR) a je pripravený doplniť akúkoľvek podnikovú kapacitnú aplikáciu alebo prostredie. Stabilné interné prostredie vytvorenia štvrtou generáciou technológie HelioSeal umožňuje nový 8diskový design a zvyšuje kapacitu o 20% v porovnaní so 7diskovým designom predchádzajúcej generácie, Ultrastar DC HC510. Tento vysokokapacitný disk plnený héliom ponúka jeden z najnižších energetických profilov na trhu a pomáha tak architektom datacentier plniť ciele a požiadavky ochrany životného prostredia. S hodnotou 2,5 mil. hodín MTBF 2 sa Ultrastar DC HC520 pýši najvyšším ratingom spoľahlivosti zo všetkých HDD diskov momentálne dostupných na trhu vďaka tomu, že stavia na úspešnom dizajne svojich predchodcov s kapacitou 10 TB, 8 TB a 6 TB. Zvoľte Western Digital a Ultrastar DC HC520 a získajte väčšiu kapacitu, vyššiu výkonnosť, lepšiu spoľahlivosť a väčšiu pridanú hodnotu pre vaše datacentrum.

  • Technológia HelioSeal
    Datacentrá sa nachádzajú pod stále vyšším tlakom. Objem dát rastie, prevádzkové náklady sa zvyšujú, ale rozpočty zostávajú stále rovnaké. Znižovanie celkových nákladov na vlastníctvo (TCO) sa stalo hlavným zameraním architektov datacentier a Ultrastar DC HC520 ponúka najlepšiu dostupnú hodnotu a najvyššiu efektivitu úložísk. V porovnaní s diskami s kapacitou 8 TB plnenými vzduchom ponúka pevný disk s technológiou HelioSeal o 50 % väčšiu kapacitu, spotrebováva o 52 % menej energie (Watty/TB) a je o 25 % spoľahlivejší s ratingom 2,5 mil. hodín MTBF. Pripravený na nasadenie v datacentrách vďaka funkciám, ako je dvojstupňový pohon druhej generácie - Micro-Actuator Western Digital, ktorý spresňuje polohovanie hlavy pre vyšší výkon, integritu dát a celkovú spoľahlivosť disku, obzvlášť v prostrediach s viacerými diskami, kde dochádza k prevádzkovým vibráciám. Pre viac informácií sa pozrite do nášho technického prehľadu. Výber medzi rozhraním 6 GB/s SATA a 12 GB/s SAS umožňuje hladkú integráciu do vysoko výkonných datacentier.

Technická špecifikácia

Všeobecné funkcie
Rozhrania: SATA 6 Gb/s
Rozmer disku: 3.5"
Typ disku: HDD
Kapacita: 12 TB
Technológia pevného disku: magnetická
Rozmery: 147 x 101,6 x 26,1 mm
Výkon
Vyrovnávacia pamäť: 256 MB
Rýchlosť disku (RPM) : 7200 rpm
Rýchlosť prenosu: až 255 MB/s
Ostatné
Životnosť: neuvedené

Obsah predajného balenia:

  • WD HDD Ultrastar
  • Dokumentácia

Recenzia na WD Ultrastar Pevný disk DC HC520 12TB SATA SE

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky