Xiaomi 70Mai autokamera A800

Nové
Cena s DPH
149 €
139
Cena bez DPH: 115,83
Kód produktu: 414609

POPIS: Xiaomi 70Mai autokamera A800

A800 je Xiaomi autokamera lepšia ako kedykoľvek predtým.


Pre spoľahlivé nahrávanie v najvyššej možnej kvalite odporúčame zakúpiť jednu z nasledujúcich pamäťových kariet.

Prečo kúpiť 70mai A800?

  • Super vysoké rozlíšenie 4K UHD
    Model A800 posúva hranice kvality obrazu s najvyšším štandardom v tomto odbore až do 4K Ultra High Definition 3.840x2.160 poskytujúcich neuveriteľne čisté snímky, keď ste na ceste.
  • Vynikajúca kvalita obrazu
    Model A800 používa 7 kusov vysoko kvalitných šošoviek s clonou f1.8 a snímačom Sony IMX415, ktoré rýchlejšie spracúvajú snímky a poskytujú tak jasnejší a živší obraz.
  • Super nočné videnie
    Model A800 používa na zníženie obrazového šumu objektív s clonou f/1.8 s technológiou 3D DNR (Dynamic Noise Reduction) a inteligentným algoritmom AI. To umožňuje modelu A800 vynikajúci výkon pri slabom osvetlení a poskytuje Vám najčistejší obraz počas akejkoľvek dennej doby alebo za určitých poveternostných podmienok.
  • Pokročilý jazdný asistenčný systém
    Advanced Driving-Assistance System (ADAS) detekuje Vaše okolie a má hlasové výstrahy v reálnom čase, ktoré Vás varujú pred bezpečnostnými problémami. Systém varovania pred vybočením z jazdného pruhu Vás upozorní, keď sa auto začne unášať z Vášho vlastného jazdného pruhu, a to sledovaním značiek jazdných pruhov na ceste. Systém Varovanie pred kolíziou dokáže rozpoznať a monitorovať vozidlá pred Vami, vypočítať ich rýchlosť a priestor medzi Vašimi automobilmi, aby sa zabránilo kolíziám počas jazdy.
  • Parkovací dohľad
    Neustále sledujte, keď ste preč. Zabudovaný G-senzor dokáže automaticky detekovať náhle otrasy alebo kolízie a začne nahrávať, aby ste pri parkovaní mohli zachytiť akýkoľvek incident. Ak dôjde k incidentu, dostanete upozornenie na kontrolu záznamov udalostí v aplikácii 70mai.
  • Zabudované GPS
    Vstavaná palubná kamera s GPS spracováva údaje efektívnejšie a rýchlejšie. Funguje ako presný palubný počítač a je možné ho zobraziť v aplikácii 70mai. Údaje zahŕňajú: najazdené kilometre, dojazd, priemernú rýchlosť, maximálnu rýchlosť, trvanie atď. Pri dlhých cestách je skvelé sledovať presné miesto nehody, ak by k nej malo dôjsť.
  • Ovládanie v aplikácii a zdieľanie záznamov
    Pripojte aplikáciu 70mai APP k vlastnej WiFi prístrojovej dosky, môžete v aplikácii nastavovať a ovládať kameru, ako aj spravovať, sťahovať a zdieľať vaše zábery.
  • Nahrávanie slučky
    Model A800 využíva nahrávanie slučiek na neustále prepísanie starších záznamov, takže po naplnení kapacity nepotrebujete novú kartu. Zaznamenané videá môžete skontrolovať a stiahnuť v aplikácii 70mai.

Technická špecifikácia

Kamera
Rozlíšenie:3.840x2.160
Senzor:Sony IMX415
Optika:7G+IR filter
Clona:f1.8
Zorný uhol:140°
Displej
Veľkosť:3”
Typ:LCD
Konektivita
GPS:áno
WiFi:áno
SD karta:áno (do 128GB)
Video kódek:H.264
Video formát:MP4
Vlasnosti
Super nočné videnie:áno
Asistenčný systém bezpečnej jazdy:áno
Automatické nahrávanie pri kolízii:áno
Prepojenie s aplikáciou:áno
3D DNR:áno

Obsah predajného balenia:

  • Kamera
  • Napájací kábel
  • Užívateľská príručka

Recenzia na Xiaomi 70Mai autokamera A800

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky