Xiaomi FlipBuds Pro, black

Nové
Cena s DPH
179 €
139,90
Cena bez DPH: 116,58
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30,00 €
Kód produktu: 444453

POPIS: Xiaomi FlipBuds Pro, black

Xiaomi FlipBuds Pro sú vybavené výkonným nezávislým procesorom ANC, ktorý prináša až 40 dB hybridné potlačenie hluku. Vyberte si medzi režimom Office, Daily a Lietadlo a získajte najlepší zážitok z počúvania v každej situácii.
Vďaka viac ako 5 000 testom na ušiach, údajom z výskumu od 10 000+ používateľov a viac ako 20 kolám úprav boli detaily opakovane doladené, aby priniesli čo najpohodlnejšie nosenie. FlipBuds sa dodávajú s tromi veľkosťami silikónových koncoviek do uší, ktoré sú optimalizované pre pohodlie a účinný efekt izolácie hluku.

O produkte

  • Buďte si vedomí svojho okolia
    V režime transparentnosti môžete zostať v strehu bez toho, aby ste museli zložiť slúchadlá. Podporuje tiež vylepšenie hlasu na udržanie čistých hlasových frekvencií, čo uľahčuje komunikáciu s priateľmi v hlučnom prostredí.
  • Tri mikrofóny pre jasné hovory
    Tri mikrofóny spolupracujú tak, aby spracovali hlas a zvuky prostredia oddelene a tým znížili šum, presne zachytili ľudské hlasy, takže každé slovo počas telefónu hovor je ostré a jasné.
  • Podmanivý zvuk vám pomôže zabudnúť na vaše okolie
    11 mm super vyvážený reproduktor ponúka ostré výšky, jemné stredy a hlboké basy, ktoré poskytujú pohlcujúci a vzrušujúci zvukový zážitok. Profesionálne ladenie interného zvukového laboratória Xiaomi dokáže simulovať skutočný život HRTF, aby sa obnovili zvukové textúry a smery. Na dosiahnutie optimálnej kvality zvuku boli doladené rôzne akustické parametre.
  • Dobrá hudba bez čakania
    Rýchle nabíjanie za 5 minút a hudbu môžete počúvať 2 hodiny. Plne nabite slúchadlá v puzdre len za 35 minút. Puzdro podporuje štandard bezdrôtového nabíjania Qi a je kompatibilné s viacerými nabíjacími zariadeniami.
  • Bezproblémové pripojenie
    Otvorte puzdro v blízkosti telefónu Xiaomi a klepnutím na vyskakovacie okno MIUI dôjde k spárovaniu. Po spárovaní ostatné telefóny Xiaomi pripojené k vášmu účtu Mi automaticky rozpoznajú vaše slúchadlá. Slúchadlá je možné pripojiť k dvom platformám, ako sú Android, iOS a Windows súčasne. Pracujte na svojom notebooku bez toho, aby ste zmeškali telefónny hovor.
  • Užitočné funkcie, navrhnuté s ohľadom na vás
    K jednému zariadeniu je možné súčasne pripojiť dve sady slúchadiel, aby ste si mohli spolu s priateľom vychutnať skladby, podcasty a filmy. Použite svoj telefón na aktiváciu mikroreproduktorov slúchadiel. Zvuk z reproduktorov vám pomôže ľahko nájsť stratené slúchadlá v dosahu pripojenia bluetooth. Vďaka inteligentnej detekcii priľnutia si môžete vybrať veľkosť ušnej koncovky, ktorá lepšie padne do vášho zvukovodu.

Technická špecifikácia

Zvuk
Impedancia: 16 Ohm
ANC: 40 dB
Mikrofón: áno, 3x
Ostatné
Bluetooth: 5.2
Bluetooth profily: LE/HFP/A2DP/AVRCP/SPP
Výdrž batérie: do 7 hodín na jedno nabitie slúchadiel (vypnuté ANC) br /> do 28 hodín kombinovaného počúvania s nabíjaním z púzdra (vypnuté ANC)
Nabíjanie: bezdrôtové
Nabíjací port: USB-C
Dotykové ovládanie: áno
Rýchle párovanie: áno, pre smartfóny s nadstavbou MIUI
Rozmery: 62 x 40 x 27 mm
Hmotnosť: slúchadlo 4.6 g
púzdro 60 g

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • nabíjacie púzdro
  • USB-C kábel
  • náhradné náušníky (2 veľkosti)
  • dokumentácia

Recenzia na Xiaomi FlipBuds Pro, black

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky