Xiaomi Mi 18 W Fast Charge powerbanka 3, 10 000 mAh, čierna

Nové
CENA S DPH
18,99
Kód produktu: 412044

POPIS: Xiaomi Mi 18 W Fast Charge powerbanka 3, 10 000 mAh, čierna

Už sa nemusíte trápiť s hľadaním prístupu k elektrickej sieti, s Xiaomi Mi 18W Fast Charge Power Bank s duálnym USB výstupom dobijete svoje zariadenia kdekoľvek a kedykoľvek.


Xiaomi Mi Fast Charge Power Bank ponúka čistý a ničím nerušený dizajn.

Prečo kúpiť Xiaomi Mi 18W Fast Charge Power Bank 3?

  • Dve zariadenia naraz: S Xiaomi 10 000mAh Mi Power Bank 3 môžete dohromady nabíjať až dve zariadenia súčasne vďaka portu USB, micro USB a portu USB-C, ktorý umožňuje nabíjať samotnú power banku alebo ho použiť ako výstupný port na nabíjanie smart phonu, ktorý má tento typ pripojenia.
  • Kapacita 10 000 mAh: Pomocou vysoko kvalitných lítium-iónových polymérových batérií kompatibilných s bežnými mobilnými telefónmi a digitálnymi zariadeniami ponúka táto bezdrôtová power banka bezproblémové napájanie. S kapacitou 10 000 mAh môže nepretržite nabíjať vaše mobilné zariadenie na cestách. Navyše táto prenosná power banka s veľmi veľkou kapacitou 10 000mAh je šetrná ku všetkým zariadeniam, ktoré týmto spôsobom nabíjate, a zaisťuje tak dlhú životnosť batérie mobilných telefónov, tabletov či digitálnych fotoaparátov.
  • Premyslený dizajn, nevyhnutná odolnosť: Puzdro z hliníkovej zliatiny je odolné voči pádu a korózii a zaoblená konštrukcia umožňuje pohodlné uchopenie jednou rukou.
  • Obojsmerné 18W rýchle nabíjanie: Táto powerbanka podporuje 18W rýchle nabíjanie ako na výstupnom porte USB-A, tak na vstupnom porte USB-C, čo z nej robí spoľahlivého spoločníka na cestách.
  • Funkcionalita: V hornej časti sú umiestnené 4 biele LED diódy, ktoré označujú stav kapacity batérie, a malé tlačidlo, ktoré nám pomôže dvoma stlačeniami aktivovať režim pomalého nabíjania, čo je ideálne pre malé prístroje, ako sú hodinky alebo bezdrôtové slúchadlá. Power banka navyše disponuje funkciou automatického vypnutia keď sa nepoužíva, a má ochranu pred nadmerným nabíjaním.

  • Obrovská škála portovej výbavy v jednom balíčku.

Technická špecifikácia:

Produkt: Xiaomi Mi 18W Fast Charge Power Bank 10 000mAh
Počet výstupov: 2
Výstupy: USB
Počet vstupov: 2
Vstupy: Micro USB, USB-C
Funkcie: LED indikácia stavu
Farba: Čierna
Rozmery: 74 x 148 x 15 mm (š, v, h)
Hmotnosť: 550 g

Obsah balenia:

Xiaomi Mi 18W Fast Charge Power Bank 10 000mAh
Dokumentácia

Recenzia na Xiaomi Mi 18 W Fast Charge powerbanka 3, 10 000 mAh, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky