Xiaomi Mi air purifier 3C, použitý, záruka 12 mesiacov

Nové
Cena s DPH
119 €
95,99
Cena bez DPH: 79,99
Kód produktu: 475782

POPIS: Xiaomi Mi air purifier 3C, použitý, záruka 12 mesiacov

Pokojne dýchajte s efektívnym čistením True HEPA

Vysoko efektívne trojvrstvové filtračné jadro so zabudovaným filtrom True HEPA môže dosiahnuť PM až 320 m3/h a spolu s cirkulačným systémom vzduchového potrubia 360°C čistí vysokou rýchlosťou po dlhú dobu. Pomocou Mi Air Purifier 3C budete mať trvalo vyčistený vzduch.

Prečo kúpiť Mi Air Purifier 3C?

  • Vzduch, ktorý dýchate, je plný skrytých nebezpečenstiev
    Zdravie Vašej rodiny je ovplyvnené PM 2,5, baktériami, vírusmi a sústredenými vo vzduchu, škodlivými plynmi, ako je formaldehyd, a látkami ukrytými v prikrývkach a pohovkách vrátane vlasov a prachu.
  • Cirkulácia pre vysokorýchlostné čistenie
    Vďaka 320 m3/h PM CADR je trojrozmerný cirkulačný systém 360° schopný úplne vyčistiť vzduch v miestnosti s rozlohou 106 m2 raz za hodinu a okamžite tak poskytnúť čerstvý dobre dýchateľný vzduch.
  • Pravý HEPA filter
    Kombinácia troch vrstiev - primárny filter, filter True HEPA a vysoko kvalitné aktívne uhlie - účinne odstraňuje PM2,5, baktérie, vírusy, peľ, formaldehyd, pachy atď. Pokojne dýchajte s nepretržitým prísunom čisteného vzduchu.
  • Častice aerosólu
    Mi Air Purifier 3C využíva True HEPA filter s presnosťou filtrácie v nanometroch na efektívne odstránenie jemných častíc, ako sú vzduchom prenášané baktérie a vírusy.
  • Bezpečný, čistý vzduch
    Pravý HEPA filter účinne odstraňuje vírusy a baktérie zo vzduchu, zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéri a udržuje vzduch bezpečný a čistý pre Vašu rodinu.
  • Digitálny LED displej
    Vylepšený digitálny LED displej zobrazuje presné informácie v reálnom čase pre hodnoty PM2,5, stav Wi-Fi a prevádzkový režim. Trojfarebný svetelný kruh je možné použiť ako vysokorýchlostnú referenciu pre kvalitu vnútorného vzduchu, ktorá poskytuje jasný obraz o kvalite vzduchu, ktorý dýchate.
  • Nastaviteľný jas displeja
    Môžete manuálne zvoliť jeden z troch režimov jasu displeja - ultra jasný, slabý a trvale zapnutý - ktorý najlepšie vyhovuje Vášmu prostrediu, pre jasné denné sledovanie a nerušený nočný displej.
  • Automatické nastavenie rýchlosti
    Vysoko presné laserové snímače poskytujú okamžité a presné údaje o kvalite vnútorného vzduchu. "Automatický režim" použite na automatické nastavenie rýchlosti čistenia na základe aktuálnej kvality vzduchu pre efektívne a energeticky úsporné čistenie vzduchu.
  • Minimalistický, biely dizajn
    Tento ultra tichý čistič nebude rušiť, má hlučnosť iba 31 dB. So základnou plochou iba 576 cm2 šetrí Mi Air Purifier 3C miesto, a je možné ju umiestniť kamkoľvek.

Technická špecifikácia

Základné vlastnosti
Prepojenie s aplikáciou:áno
Odporúčaná veľkosť miestnosti:106 m2
Filtre:HEPA
Funkcie:Časovač
Displej
Nočný režim
Automatický režim
Detský zámok
Výkon
Príkon:29 W
Vzduchový výkon:320 m3/hod
Hlučnosť
Maximálna hlučnosť:61 dB(A)
Minimálna hlučnosť:55 dB(A)

Obsah predajného balenia:

  • Čistička vzduchu
  • Napájací kábel
  • Používateľská príručka

Recenzia na Xiaomi Mi air purifier 3C, použitý, záruka 12 mesiacov

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky