Xiaomi Redmi powerbanka, 10 000 mAh, čierna

Nové
CENA S DPH
19,90 €
14,90
Kód produktu: 412021

POPIS: Xiaomi Redmi powerbanka, 10 000 mAh, čierna

Už sa nemusíte trápiť s hľadaním prístupu k elektrickej sieti, s Redmi Power Bank 10000mAh s duálnym USB výstupom dobijete svoje zariadenia kdekoľvek a kedykoľvek.

Prečo kúpiť Xiaomi Redmi Powerbank 10000mAh

  • Batéria 10 000 mAh je schopná pri plnej kapacite až dva krát plne nabiť Xiaomi Mi 9 a ešte v nej nejaká energia zostane.
  • Veľká kapacita 10 000mAh s príkonom 5V 2.1A sľubuje rýchle a efektívne nabíjanie s konštantným výkonom.
  • Zároveň je možné nabíjať až dve zariadenia. Nabíjanie je rýchle a bezpečné, šetrí Váš čas. Powerbank má celkom dva USB-A výstupy a jeden USB-C a micro USB vstup.
  • Táto powerbanka plne uspokojí vaše potreby pre prenosnú batériu, spoľahlivo dobije váš telefón, tablet, kameru, drobnú elektroniku a ďalšie.
  • Powerbank má hneď niekoľko bezpečnostných prvkov, ktoré zabezpečia, že ju môžete používať bez obáv. Medzi tieto prvky patrí ochrana pred vstupným aj výstupným prepätim, pred skratom či pred výstupným nadprúdom. Má taktiež ochranu pred prehriatím, ktorá zabezpečuje, že batéria budú fungovať len v bezpečných teplotných medziach. V neposlednom rade ponúka aj ochranu pri zlom zapojení kábla, kedy zastaví okamžite nabíjanie, a tiež ochranu proti prílišnému vybitiu a prebíjaniu.
  • Už viac nemusíte mať strach z dobíjania jemnej elektroniky. Dvojitým klikom na štartovacie tlačidlo je možné zapnúť na dve hodiny pomalé nabíjanie, vďaka čomu môžete bezpečne dobiť napríklad bluetooth slúchadlá alebo inteligentný náramok.

Technická špecifikácia

Produkt: Xiaomi Redmi Powerbank 10000mAh
Počet výstupov: 2
Výstupy: USB
Výstupný prúd: 2 A
Výstupné napätie: 5,1 V
Počet vstupov: 2
Vstupy: Micro USB, USB-C
Vstupný prúd: 2,1 mA
Funkcie: LED indikácia stavu
Farba: Čierna
Rozmery: 73,6 x 150,5 x 15,1 mm (š, v, h)
Hmotnosť: 400 g

Recenzia na Xiaomi Redmi powerbanka, 10 000 mAh, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky