Xiaomi Wanbo T4 Led Projektor, biely

Nové
Cena s DPH
249 €
239
Cena bez DPH: 199,17
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 460955

POPIS: Xiaomi Wanbo T4 Led Projektor, biely

Kvalitný projektor za dostupnú cenu

Chytrý kino projektor Xiaomi Wanbo T4 v kompaktnom prevedení s až 450 ANSI lumenmi. Ide o výkonný Full HD 1080p projektor s LED svetelným zdrojom a LCD technológiou projekcie cez celosklenené šošovky. Disponuje operačným systémom Android vo verzii 9, pracuje na 4-jadrovom procesore a má zabudovanú duálnu Wifi 6, ktorá pracuje v DualBande (2,4/5 Ghz.).

O produkte

  • Inteligentné nastavenie obrazovky
    Wanbo T4 je vybavený vysoko citlivým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a 6-osovým gyroskopom. Vychutnajte si obraz dokonalej veľkosti v priebehu niekoľkých sekúnd s pokročilými technológiami automatickej kalibrácie vrátane zaostrenia TOF, automatickej korekcie lichobežníkového skreslenia a automatického zaostrovania obrazovky. Vďaka umelej inteligencii umožňuje projektor automaticky zaostriť za menej ako 3-4 sekundy. Vychutnajte si dokonalú veľkosť obrazu v priebehu niekoľkých sekúnd s pokročilými technológiami automatickej kalibrácie vrátane zaostrenia TOF, automatickej korekcie lichobežníka, automatického prispôsobenia obrazovky (HDR) bez zložitých úprav obrazovky. Obraz zobrazený pod uhlom sa automaticky zarovná pomocou vstavaného 6-osového gyroskopu. Vlastný algoritmus Wanbo zarovná a automaticky opraví obraz v priebehu niekoľkých sekúnd.

  • Skvelý zvuk
    Vybavený 2x5W širokopásmovými reproduktormi s vysokou vernosťou a podporou dekódovania DOLBY a DTS. Vytvorte výrazný a strhujúci zvuk pre úplný zážitok z domáceho kina. Ak by to však nestačilo, vždy môžete pridať výkonnejšie reproduktory alebo slúchadlá cez 3,5 mm audio jack, alebo spárovať cez Bluetooth bezdrôtové reproduktory, či soundbar.

  • Stream so skvelým pripojením
    Wanbo T4 má inteligentný OS Android 9.0, čo znamená, že máte k dispozícii tisíce aplikácií, vrátane Netflix, Prime Video, Skylink Live a iné. So vstavaným systémom Android 9.0 sledujete tie najlepšie videá Netflix (SD kvalita) alebo Youtube rýchlosťou blesku, či hrať sa hry. Vezmite si ho so sebou, keď si chcete užiť tie najvzrušujúcejšie preteky na záhrade a pozvite všetkých svojich priateľov, aby sa prišli pozrieť. Projektor Wanbo T4 s ultrarýchlou Wi-Fi vo verzii 6 vám prináša plynulejšie online video a herné zážitky. Funguje aj so staršími 2,4G/5G wifi routermi. Vďaka vstavanému Bluetooth 5.0 môžete k T4 voľne pripojiť vaše obľúbené zvukové zariadenia Bluetooth ako soundbar, reprodukty, či slúchadlá.

  • Výkon na úrovni
    Zabudovaný MediaTek MT9269 je čip s bohatými funkciami a rýchlym, 64-bitovým štvorjadrovým CPU Arm Cortex-A53, s maximálnou frekvenciou CPU 1,5 GHz, ktorý zaisťuje, že inteligentný operačný systém, bohaté aplikácie a interakcie používateľov sú vždy plynulé a pohotové. Podporuje dekódovanie videa 4K@60Hz bežných multimediálnych formátov: AVS 2.0, VP9 a HEVC. Natívne sú podporované aj médiá vo formáte HDR10+ a HLG HDR. Ďalšou silnou stránkou Wanbo T4 je rozsiahly multimediálny systém, s ktorým sa dodáva. A to najmä vďaka Wi-Fi konektivite a softvéru Android 9.0. Zabudnite na to, že by ste museli pridávať ďalšie drahé streamovacie zariadenia alebo počítače: Wanbo T4 môže byť úplne nezávislý, aj keď máte v úmysle používať svoje obľúbené aplikácie pre Android. Pripojte k projektoru externé zariadenia, ktoré vám všetko uľahčia, môžete napr. pripojiť počítače, herné konzoly alebo externé USB pamäte. Je skrátka ideálny, ak hľadáte kompaktný, ľahký projektor s dobrým rozlíšením a vstavaným Androidom, ideálny pre domáce využitie, ale aj pre prácu, vďaka výbornej konektivite. Xiaomi Wanbo T4 má rôzne pripojenia pre 3,5 mm audio, HDMI s podporou spätného kanálu ARC a USB. Projektor môžete jednoducho pripojiť aj cez WiFi, či Bluetooth. Nechýbajú zabudované stereo reproduktoy a aj závit pri nasadenie statívu.

  • Vezmite ho kamkoľvek
    Chcete mať možnosť sledovať svoje najlepšie filmy a seriály kedykoľvek a kdekoľvek? Potom je pre vás Xiaomi Wanbo T4 naozaj ideálny! Vďaka svojej veľkosti len 12,7 x 15 x 18,5 cm a vážiaci len 1,2 kg je Xiaomi Wanbo T4 mimoriadne praktický na akomkoľvek mieste. Urobte si príjemný večer bez prerušení, pretože Xiaomi Wanbo T4je sila, ktorá nepotrebuje veľa na to, aby bežala celé hodiny. Šikovné zariadenie si samozrejme ľahko zoberiete so sebou aj na dovolenku, takže aj tam budete mať vždy dokonalý obraz. Chceli by ste si radšej doma užívať obraz ostrý ako britva tohto mini projektora? Potom ho môžete namontovať aj na strop, na statív, alebo umiestniť na iné stabilné miesto. S jediným zariadením máte malý televízor na sledovanie obľúbených seriálov v spálni, väčší televízor na sledovanie kina vo vlastnej obývačke a dokonca aj nástroj na premietanie prezentácií na pracovisku.

Kľúčové vlastnosti

  • Projektor s integrovaným Android systémom 9.0 a 16 GB úložiskom
  • AI Auto Focus a Auto Keystone
  • LCD displej so zdrojom svetla LED
  • Kompaktné rozmery 127 × 150 × 185 mm
  • WANBO T4 je mobilným zariadením vhodným na cesty
  • Poskytuje natívne Full HD rozlíšenie 1920 × 1080 px a HDR10
  • Podpora 4K rozlíšenia
  • Svietivosť projektora je 450 ANSI
  • Podpora duálnej WiFi 6, Bluetooth 5.0
  • WANBO T4 je vybavený dvoma 3 W reproduktormi
  • Automatická korekcia zachováva rovný obraz bez ohľadu na umiestnenie projektora voči stene
  • Turbínový chladiaci systém s nízkou hlučnosťou (do 30 dB)

Technická špecifikácia
Všeobecné
Hlučnosť 38 dB
Reproduktory Áno, vstavané
Svetelný zdroj LED
Jas (ANSI) 450
Rozlíšenie 1920 x 1080 Px
Kontrast 2000 :1
Vstup HDMI, USB, 3,5 mm Jack
Životnosť lampy 20 000 hod.
Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
Čistá hmotnosť 1,2 kg
Veľkosť 127 x 185 x 150 mm

Obsah balenia:

  • Projektor Xiaomi
  • Diaľkový ovládač
  • Adaptér, kábel
  • Dokumentácia

Recenzia na Xiaomi Wanbo T4 Led Projektor, biely

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky