Xiaomi Watch 2 Pro-bluetooth, čierna

tento produkt si práve pozerá 6 zákazníkov
poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
239
Cena bez DPH: 199,17
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 467285

POPIS: Xiaomi Watch 2 Pro-bluetooth, čierna


Inteligentné hodinky od Xiaomi

Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro vám ponúkajú úplne nový inteligentný zážitok z pohodlia vášho zápästia. Stiahnite si svoje obľúbené aplikácie s Wear OS, odomknite nové úrovne pripojenia s podporou LTE a s každým nosením sa dozviete viac o svojom zdraví a kondícii.

O produkte

  • Krištáľovo čistý AMOLED Displej a dych berúce telo hodiniek
    S mimoriadne jasným 1.43” AMOLED displejom s rozlíšením 466×466 pixelov a hustotou pixelov až 326 PPI máte všetky vaše kľúčové informácie vždy po ruke. Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro sú nádherne spracované v duchu klasických náramkových hodiniek s 46 mm ciferníkom, parížskou lunetou a kvalitným, jemne lešteným telom z nehrdzavejúcej ocele. Otočná korunka je pokračovaním v tradícii a odkaze klasických mechanických náramkových hodiniek a poskytne vám skutočne intuitívne a plynulé ovládanie vašich hodiniek. Dvojica bočných tlačidiel zasa ponúka ďalšiu funkcionalitu a pohodlie.

  • Vychutnajte si nový inteligentný zážitok so systémom Google Wear OS
    Využite silu a komfort Google aplikácii, teraz už aj na vašom zápästí. S viac ako 200 populárnymi aplikáciami tretích strán ponúkajú hodinky Xiaomi Watch 2 Pro nekonečné možnosti, pokiaľ chcete žiť svoj život čo najinteligentnejšie.

  • Plaťte bezstarostne so službou Google peňaženka
    S peňaženkou Google a hodinkami Xiaomi Watch 2 Pro teraz zaplatíte len jedným ťuknutím pomocou technológie NFC. Konečne tak môžete nechať svoju starú peňaženku doma a privítať tak nový spôsob platenia. Ešte nikdy to nebolo také jednoduché.

  • Snapdragon W5+ Gen 1, 4nm vlajkový procesor
    Platforma Snapdragon W5+ Gen 1 pre nositeľné zariadenia Xiaomi Watch 2 Pro poskytuje vysoký výkon a vynikajúcu energetickú efektivitu, čím zabezpečuje plynulú, rýchlu odozvu a bezproblémový zážitok z používania

  • Väčšie úložisko a dlhá výdrž batérie
    Vďaka väčšiemu úložisku na hodinkách Xiaomi Watch 2 Pro môžete ukladať viac obsahu offline, či už ide o vašu hudobnú knižnicu, aplikácie alebo obľúbené ciferníky. Využite naplno schopnosti operačnej pamäte LPDDR 4X s veľkosťou až 2GB a veľké 32 GB úložisko. Vďaka vysokokapacitnej batérii a efektívnemu procesoru vám hodinky Xiaomi Watch 2 Pro poskytnú výkon, ktorý vydrží. Až 55 hodín vo verzii LTE a až 65 vo verzii BT.

  • Robte to, čo vás baví
    Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro podporujú viac ako 150 športových režimov, tak môžete hravo sledovať svoj pokrok vo všetkých obľúbených aktivitách. Optimalizované profesionálne modely algoritmov pomáhajú poskytovať presné údaje o cvičení a analýzu, aby ste sa tak posunuli svoj výkon o úroveň vyššie.

  • Znásobte svoj pokrok meraním zloženia vášho tela
    Pomocou bioelektrických impedančných senzorov a vedeckých algoritmov dokážu hodinky Xiaomi Watch 2 Pro merať množstvo zdravotných údajov, ako je napríklad hladina telesného tuku, základná rýchlosť metabolizmu a úroveň mineralizácie kostí. Získajte lepší prehľad o vlastnom tele a sledujte svoje zlepšenie. Hodinky Xiaomi Watch 2 Pro vám nie len že pomáhajú sledovať dĺžku spánku, ale dokážu tiež rozlišovať fázy spánku a monitorovať ďalšie viacrozmerné údaje, ako je srdcový tep, hladina kyslíka v krvi a kvalita dýchania.

  • Ukážte svoj štýl a upravte si svoje Xiaomi Watch 2 Pro podľa vás
    Xiaomi Watch 2 Pro sú vybavené viac ako 20 zabudovanými ciferníkmi vrátane viacerých dynamických ciferníkov. Od sofistikovanej elegancie až po taktickú užitočnosť. Určite si v nich nájdete to svoje.

Kľúčové vlastnosti

  • S vodotesnosťou 5ATM sa hodinky Xiaomi Watch 2 Pro neboja namočiť a hravo si poradia so sledovaním vašich obľúbených vodných športov
  • Pomocou dvojpásmového globálneho satelitného navigačného systému L1 + L5 si hodinky Xiaomi Watch 2 Pro hravo poradia aj s komplexným prostredím vďaka rýchlejšiemu určovaniu polohy a presnému sledovaniu
  • Skvelý výkon platformy Snapdragon W5+ Gen 1 pre hladký chod systému Wear OS by Google
  • Výdrž na nabitie až 65 hodín
  • Nádherný 1,43" AMOLED displej
  • Meranie telesnej kompozície
  • Dvojpásmová GPS pre maximálnu presnosť

Technická špecifikácia
Displej 1.43", AMOLED, Jas: 600 nitov
Batéria hodiniek/náramku 495 mAh
Výdrž batérie až 65 hod
OS Google Wear OS
Konektivita 2,4 GHz/5 GHz Wi-Fi, Bluetooth 5.2
Možnosť platenia Áno
Podpora telefonovania Áno, prostredníctvom Bluetooth
Funkcie hodiniek/náramku Hladina telesného tuku, Meranie zloženia tela, Monitorovanie spánku, Monitorovanie srdcovej frekvencie, Monitorovanie stresu, Riadené dýchanie počas stresu, Sledovanie menštruačného cyklu, Sledovanie SpO2
Športové režimy 150+
Senzory hodiniek/náramku Akcelerometer, Gyroskop, Optický snímač srdcovej frekvencie, Senzor okolitého svetla, Snímač barometra, Snímač biolektrickej impedančnej analýzy, Snímač elektronického kompasu
Podpora GPS Áno
Odolnosť voči vode 5 ATM
Konštrukcia hodiniek/náramku Nehrdzavejúca oceľ
Hmotnosť hodiniek/náramku 54,5g (bez remienka)
Rozmery hodiniek/náramku 47,6 x 45,9 x 11,8 mm

Obsah balenia:

  • Hodinky Xiaomi
  • Remienok
  • Nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Xiaomi Watch 2 Pro-bluetooth, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky