Zadný kryt PanzerGlass HardCase D3O s MagSafe pre Apple iPhone 15 Pro, transparentná

Nové
CENA S DPH
34,99
Kód produktu: 467391

POPIS: Zadný kryt PanzerGlass HardCase D3O s MagSafe pre Apple iPhone 15 Pro, transparentná

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Odolné a ekologické zároveň
    Ochranné puzdro HardCase pre iPhone 15 pozostáva z kombinácie pevného polykarbonátu vyrobeného zo 100 % recyklovaného plastu a termoplastického polyuretánového rámiku na okrajoch. Toto spojenie materiálov zabezpečuje špičkovú ochranu smartfónu pred škrabancami alebo poškodením pri silných nárazoch či pádoch na zem.
  • Unikátny materiál D30® BIO
    Súčasťou puzdra HardCase pre iPhone 15 je špeciálna vrstva vyrobená z najpokrokovejšieho ochranného materiálu na svete, D30® BIO, ktorý pozostáva z kukuričného škrobu. Je tak veľmi ekologický a puzdru dodáva jedinečné vlastnosti.
  • Elegantný dizajn
    Puzdro HardCase je priehľadné, takže umožní naplno vyniknúť dizajnu a farbám vášho iPhone 15. Napriek vysokej odolnosti je však pomerne úzke, takže výrazne nemení celkové proporcie zariadenia.
  • Príjemné používanie smartfónu
    PanzerGlass™ HardCase má na desatinku milimetra presne vyrezané otvory pre objektívy fotoaparátu a jednotlivé ovládače na stranách iPhone 15. Nijakým spôsobom tak neovplyvňuje funkčnosť vášho smartfónu. Okraje puzdra sú mierne zvýšené pre ešte lepšiu ochranu objektívov a displeja.
  • Bezdrôtové nabíjanie bez obmedzení
    Ochranné puzdro PanzerGlass™ HardCase MagSafe je plne kompatibilné s technológiou MagSafe. Zabezpečí tak rýchle bezdrôtové nabíjanie bez akýchkoľvek obmedzení.
  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

Obsah predajného balenia:

  • PanzerGlass ochranný kryt
  • Handrička napustená alkoholom
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstránenie prachu

Recenzia na Zadný kryt PanzerGlass HardCase D3O s MagSafe pre Apple iPhone 15 Pro, transparentná

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky