Apple Watch Ultra 2 GPS , 49mm , titánové puzdro s oceánskym remienkom biela

Tento týždeň zakúpil 1 zákazník
poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
899 €
829
Cena bez DPH: 690,83
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 466798

POPIS: Apple Watch Ultra 2 GPS , 49mm , titánové puzdro s oceánskym remienkom biela

Funkcia Cellular (eSIM) nie je na Slovensku zatiaľ dostupná.

Slovenská oficiálna distribúcia:

  • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
  • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
  • hodinky sú odblokované na všetky siete: Orange, Telekom, O2, 4ka...
  • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
Najodolnejšie a najschopnejšie Apple Watch opäť posúvajú hranice. Majú úplne nový čip SiP S9, kúzelné nové ovládanie bez kontaktu s displejom aj najjasnejší displej Apple v histórii. A teraz si môžeš vybrať uhlíkovo neutrálnu kombináciu krytu hodiniek a remienka.

O produkte

  • Nové srdce, nové ciele
    Apple Watch Ultra 2 sú pripravené na vrcholné výkony. Ľahký titánový kryt je pevný aj odolný voči korózii a jeho zvýšené hrany chránia sklíčko zo zafírových kryštálov pred bočnými nárazmi.
  • Najväčší a najjasnejší displej Apple Watch v histórii
    Vďaka novému čipu SiP S9 je stále aktívny displej Retina s jasom až do 3 000 nitov ešte lepšie čitateľný aj na ostrom slnku. Pri slabom svetle sa jeho jas môže stlmiť na iba 1 nit. V tme sa automaticky aktivuje Nočný režim. Na veľkom displeji máš dosť miesta na všetko, čo potrebuješ pri svojich aktivitách. A nový ciferník na vonkajších okrajoch ukazuje dynamické údaje, ako je nadmorská výška, hĺbka a bežiace sekundy.
  • Pripravené na akciu
    Prispôsobiteľné akčné tlačidlo prináša rýchle ovládanie rôznych funkcií. Môžeš ním spustiť cvičenie, označiť Bod na trase v Kompase alebo začať ponor. Skrýva v sebe ohromný potenciál, rovnako ako ty.
  • Majú všetko, čo potrebuješ
    Apple Watch Ultra 2 je nenahraditeľný a všestranný prístroj na zápästie, ktorý v prekvapivo malom priestore skrýva nesmierne možnosti.
  • Batéria vydrží celé dni
    Keď už druhý deň putuješ s batohom, bežíš posledný úsek triatlonu alebo sa potápaš pri koralových útesoch, to posledné, na čo chceš myslieť, je výdrž batérie. S Apple Watch Ultra 2 sa môžeš pustiť skoro do čohokoľvek a stále budeš mať energiu do zásoby.
  • Ich sila spočíva v novom čipe SiP S9
    Vďaka prispôsobenému čipu Apple sú Apple Watch Ultra 2 schopnejšie, intuitívnejšie a rýchlejšie. Nový dvojjadrový procesor má 5,6 miliardy tranzistorov. Teda o 60 percent viac ako predošlá generácia. Nový štvorjadrový Neural Engine spracúva úlohy strojového učenia až dvakrát rýchlejšie. Jeho výkon stojí aj za novými funkciami, ako sú Presné hľadanie iPhonu a kúzelný nový spôsob ovládania Apple Watch jednoduchým dvojklepnutím.
  • Kúzlo, na končekoch tvojich prstov
    Ovládaj Apple Watch Ultra 2 rýchlo a ľahko aj bez kontaktu s displejom. Dvakrát klepni ukazovákom o palec a prijímaj tak hovory, pozastav a znovu spusti časovač a iné. Každodenné úlohy tak vybavíš jednoduchšie, hlavne keď máš plné ruky.
  • Je tu náš prvý uhlíkovo neutrálny produkt
    Vďaka sústavným inováciám v oblasti materiálov, čistej energie a nízkouhlíkovej dopravy ponúkame teraz Apple Watch v kombináciách krytu a remienka, ktoré sú uhlíkovo neutrálne.
  • Idú ďalej, tak poď aj ty
    Je jedno, či znovu začínaš behať, stojíš na štarte desiatky alebo ťa čaká triatlon, je jasné, že ťa lákajú fyzické výzvy. Apple Watch Ultra 2 sú ideálny tréningový partner plný nových funkcií, ktoré ti pomôžu dosiahnuť svoje ciele.
  • Objav silu čísel
    Apple Watch Ultra 2 pripojíš cez Bluetooth k cyklistickým doplnkom, napríklad k meraču výkonu. Keď na hodinkách spustíš cyklistický tréning, automaticky sa zobrazí ako práve prebiehajúca aktivita na tvojom iPhone. Ten si môžeš vhodnými doplnkami pripevniť na riadidlá, nech máš lepší prehľad o svojom výkone.
  • GPS, ktoré predbehlo dobu
    Pre športovcov, ktorí potrebujú čo najpresnejšie údaje, je dobre fungujúce GPS rozhodujúce. Apple Watch Ultra 2 majú presné dvojfrekvenčné GPS, vďaka ktorému sú neskutočne precízne aj v hustej mestskej zástavbe.
  • Trailová slučka. Pohodlie na dlhú trať
    Je ľahká, tenká a pružná. Má praktické pútko, ktoré rýchlo upravíš aj počas tréningu. Z časti elastická nylonová tkanina navyše pomáhaja nastaviť slučku tak, aby sedela čo najlepšie. Trailová slučka je vyrobená z recyklovaných materiálov a je uhlíkovo neutrálna. Vyberať si môžeš z troch krásnych nových farieb.
  • Špičkový výkon, do nových výšin
    Apple Watch Ultra 2 boli stvorené pre rôzne extrémne prostredia, výšky a teploty. Je to nenahraditeľný objaviteľský prístroj, s ktorým sa môžeš vydať kamkoľvek. A ktorý ťa bezpečne privedie domov.
  • Nový smer pre kompas
    Presný kompas je na pohyb v prírode rovnako nevyhnutný ako kvalitná obuv. Prepracovaná apka Kompas je preto vybavená grafikami a funkciami, ktoré dávajú orientácii na zápästí nový rozmer.
  • Stvorené do divočiny
    Apple Watch Ultra 2 s pokročilými podrobnými mapami budú verným spoločníkom v divokej prírode. Nové topografické mapy zobrazujú prvky vo viac ako 9 000 národných a regionálnych parkoch v USA vrátane hôr, údolí či vodných plôch. Detailne ukazujú aj turistické chodníky, vrstevnice, nadmorskú výšku a orientačné body. Môžeš si pozrieť podrobné informácie o trase, ako je dĺžka, fotky a ďalšie.
  • Pripravené na čokoľvek
    Či už čelíš extrémnym teplotám alebo výškam, Apple Watch Ultra 2 si s tým poradia.
  • Alpská slučka, pevná ako skala
    Je ľahká aj odolná. Skladá sa z dvoch textilných vrstiev pretkaných do jedného celku bez švov. Spona v tvare písmena G z titánu je odolná voči korózii a ľahko vkĺzne do spevnených slučiek, kde bezpečne drží. Alpská slučka obsahuje recyklovanú priadzu a je uhlíkovo neutrálna. Vyberať si môžeš z troch krásnych nových farieb.
  • Ponor sa do budúcnosti
    Nezamáva nimi jazda na vodnom skútri ani kitesurfing. Apple Watch Ultra 2 majú hĺbkomer a poskytujú údaje a funkcie potrebné na prístrojové potápanie a freediving až do hĺbky 40 metrov.
  • Plnohodnotný potápačský počítač
    Apka Oceanic+ pre Apple Watch Ultra 2, vytvorená v spolupráci s renomovanými inovátormi potápačských technológií Huish Outdoors, ti dáva na zápästie solídny potápačský počítač.11 Apka je vhodná na rekreačné prístrojové potápanie a freediving do hĺbky 40 metrov a ponúka všetky kľúčové funkcie, ktoré potápači potrebujú. Okrem toho sa príjemne ľahko používa.
  • Inovácia, ktorá ide do hĺbky
    Apka Hĺbka je ideálna na sledovanie rekreačných podvodných aktivít. Aktivuje sa automaticky, keď sa ponoríš, a zobrazuje čas, aktuálnu hĺbku, teplotu vody, čas strávený pod hladinou a maximálnu dosiahnutú hĺbku. Zároveň ti na hodinkách ukazuje súhrn a záznam o každom ponore uloží do apky Kondícia na tvojom iPhone. Máš tak pohromade celú svoju históriu ponorov vrátane grafov a mapy, ktorá zobrazuje GPS súradnice bodu ponoru.
  • Všetko, čo si na Apple Watch zamiluješ
    Majú funkcie, ktoré ti pomôžu starať sa o svoje zdravie aj bezpečnosť a udržia ťa v spojení. Tieto hodinky posunú tvoje limity a pritom ich môžeš nosiť každý deň.

Technická špecifikácia

Siete/SIM
2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3GHSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 39, 40, 41, 66
SIMeSIM
Veľkosť/Prevedenie
Rozmer49 x 44 x 14,4 mm
Hmotnosť61,4 g
PrevedeniePredná strana zafírové sklíčko, zadná strana keramické/zafírové sklíčko, titánový rám
Stupeň ochranyIP6X
Displej
Veľkosť1,92"
TypRetina LTPO OLED
Rozlíšenie502 x 410 px
Hustota px338 ppi
Jas3000 nitov (max)
OstatnéAlways-on display
Systém/Procesor
Operačný systémwatchOS 10.0
Nadstavbaneuvedené
ChipsetApple S9
CPUDual-core
GPUPowerVR
Pamäť
Vnútorná pamäť64 GB
Operačná pamäť (RAM)nie
Slot pre pamäťovú kartunie
Zvuk
Reproduktoráno, duálne reproduktory 86 decibelov
Mikrofónáno
Komunikácia
WLANWi-Fi 802.11 b/g/n, dual-band
Bluetooth5.3, A2DP, LE
NFCáno
GPSáno, GPS (L1+L5), GLONASS, GALILEO, BDS
Infraportnie
FM rádionie
Konektorynie
Senzory
Akcelometeráno
Gyroskopáno
Tepová frekvenciaáno
Barometeráno
Výškomeráno
Kompasáno
SpO2áno
VO2maxáno
Teplotný senzoráno
Batéria
Kapacita564 mAh
Typ článkovLi-Ion
Prevedenievstavaná
Rýchlonabíjanieáno
Bezdrôtové nabíjanieáno
Reverzné nabíjanienie
Reverzné bezdrôtové nabíjanienie

Obsah predajného balenia:

  • Apple Watch Ultra 2
  • remienok
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Apple Watch Ultra 2 GPS , 49mm , titánové puzdro s oceánskym remienkom biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky