Garmin Forerunner 165 Music, Turquoise/Aqua

Nové
CENA S DPH
329
Cena bez DPH: 274,17
Kód produktu: 473065

POPIS: Garmin Forerunner 165 Music, Turquoise/Aqua

TRÉNUJ BRILANTNE

Nebeháte len tak. Chcete sa posunúť ďalej a preto potrebujete Forerunner 165 - bežecké smart hodiny s GPS, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele s prispôsobenými adaptívnymi tréningovými plánmi a jasným displejom, s ktorým si posvietite na svoj pokrok.

O produkte

  • Integovaný prehrávač hudby (.mp3)
    Pre okamžité prehrávanie priamo z hodiniek. Odteraz si prehráte svoju obľúbenú hudbu priamo zo zápästia po pripojení externých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel (nie sú súčasťou balenia). Nahrať požadované skladby je veľmi jednoduché, stačí hodinky pripojiť k počítaču cez priložený USB kábel alebo použijete smartfón a svoj playlist si môžete synchronizovať aj cez obľúbenú streamovaciu službu ako Spotify alebo Deezer Pri tréningu už nebude pri počúvaní hudby potrebovať externý prehrávač (smartfón).

  • Monitorovanie zdravia
    Lepšie pochopíte svoje telo vďaka aplikácii monitorovania zdravia ženy, kde môžete sledovať svoj menštruačný cyklus alebo tehotenstvo. Sledujte detaily svojho cyklu, zaznamenávajte fyzické a emočné symptómy a osobné poznámky k pravidelnosti cyklu a prechodu do menopauzy. Získate rady k trénovaniu a stravovaniu v každej fáze aktuálneho cyklu.

  • Ranný report
    Pozdraví vás s informáciou o počasí a sumarizáciou informácií o spánku, čase zotavenia, tréningovom statuse, HRV statuse a s denným tréningovým odporúčaním.

  • Pripravenosť k tréningu
    Na základe vašej tréningovej histórie, úrovne kondície a času na zotavenie máte k dispozícii osobné poradenstvo, získate denné odporúčania pre beh rôznej intenzity vďaka funkcii odporúčaných denných cvičení.

  • Tréningové odporúčania
    Získajte individuálne tréningové odporúčania. Odporúčania sa prispôsobujú po každom tréningu tak, aby zodpovedali vášmu výkonu a regenerácii, a zohľadňujú nadchádzajúce preteky zadané v tréningovom denníku Garmin Connect.

  • Optický snímač pulzu
    Forerunner 165 je vybavený vstavaným optickým snímačom pulzu. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávať variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovať potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byť problém.

  • Running power
    Metrika vyvinutá spoločnosťou Garmin Labs. Bežecký výkon je odhadovaná hodnota a pre jej výpočet sa používajú bežecké metriky - tempo, vertikálna oscilácia, sklon terénu a iné. Výsledkom je hodnota výkonu, ktorý aplikujete pri behu na zem. Keď poznáte výkon (silu), ktorú vynaložíte každú minútu a kilometer, lepšie si prispôsobíte tempo behu a v konečnom dôsledku si lepšie rozložíte sily a tak rýchlo sa neunavíte.

  • Training effect
    Na základe merania tepu vám prezradí, či si vykonávaným tréningom udržiavajte aktuálnu kondíciu alebo ju zvyšujete, prípadne ste sa preťažili. Training Effect meria dopad aktivity na vašu aeróbnu a anaeróbnu kondíciu. Na základe týchto informácií môžete prispôsobovať intenzitu tréningu, čo vám pomôže pri dosahovaní vytýčených cieľov. Funkcia aeróbneho tréningového efektu používa váš pulz pre meranie celkovej intenzity cvičení vzhľadom k vašej aerobní kondici a ukazuje, či si vďaka cvičeniu aktuálnu fyzickú kondíciu udržujete alebo vylepšujete. Funkcia anaerobného tréningového efektu hodnotí pulz a rychlost (alebo podávaný výkonnebo) a posudzuje vply cvičení na schopnosť podávať výkon s vysokou intenzitou.

  • Detekcia nehody
    Aktivuje sa napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožňuje Forerunner 165 nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Keď integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo. Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastaviť a aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielať informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo.

  • Všestranné športové využitie
    Využite viac ako 25 športových profilov, vrátane behu, cyklistiky, plávania, lyžovania, silového tréningu a ďalších.

  • Platby Garmin Pay
    Plaťte ľahko v obchodoch a verejnej doprave s využitím funkcie bezkontaktných platieb (podporujú vybrané banky a platobné karty).

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky údaje sa zobrazia na jasnom AMOLED displeji s podporou tradičného ovládania tlačidlami
  • Hladké a ľahké s 43 mm púzdrom a dvojfarebnými remienkami
  • Bezplatné adaptívne bežecké tréningové plány Garmin Coach priamo od špičkových trénerov prispôsobené vám a vašim cieľom
  • Forerunner 165 je vybavený vstavaným optickým snímačom pulzu
  • Sledujte a zaznamenávajte svoj menštruačný cyklus alebo tehotenstvo a získajte tipy na cvičenie a výživu
  • Tieto múdre hodinky merajú zo zápästia dôležité bežecké veličiny, ako je napríklad kadencia, dĺžka kroku, doba kontaktu so zemou a ďalšie
  • Pokročilé bežecké metriky sú zanamenávané pulzomerom priamo na vašom zápästí
  • Stiahnite si skladby a zoznamy skladieb z konta Spotify, Deezer alebo Amazon Music a počúvajte ich v bezdrôtových slúchadlách bez telefónu

Technická špecifikácia
Rozmery a vlastnosti
Akumulátor - výdrž až do 19 hodín so zapnutým GPS, do 11 dní v režime smart hodín
Rozmery balenia Neuvedené
Rozmery zariadenia 43 x 43 x 11,6 mm
Oxymeter - Pulse Ox Áno
Displej - veľkosť priemer 30,4 mm
Displej - rozlíšenie 390 x 390 pixelov
Displej - typ AMOLED
Dotyková obrazovka Áno + tlačidlá
Materiál sklíčka Corning Gorilla Glass DX
Materiál lunety Neuvedené
Materiál remienku Neuvedené
Hmotnosť balenia Neuvedené
Hmotnosť zariadenia 39 g
Napájanie nabíjateľná lithium - ion
Odolnosť voči vode Áno 5 ATM (50 m)
Teplotný rozsah Neuvedené
GPS prijímač Áno
Mapy a pamäť
Basemapa Nie
Predinštalované mapy Nie
Používanie pam. kariet Nie
Funkcie a výbava
Prepojenie USB/Bluetooth/ANT+/
Garmin Pay Áno
Funkcie LiveTrack (zdielanie jazdy)
Snímač srdcovej frekvencie
Snímač rýchlosti/kadencie (voliteľný)
Automatická synchronizácia s PC
Garmin Connect kompatibilita
Okruhy (auto/manual záznam okruhov)
Auto Pause (zast. tréning podla rýchl.)
Auto Lap (začne okruh po urč. vzial.)
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa
Úprava vzhľadu obrazoviek
Barometrický výškomer
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík)
Sledovanie počtu krokov
Zvukové alarmy/vibrácia

Obsah balenia:

  • Forerunner 165, remienok vhodný pre zápästie s priemerom: 126 - 203 mm
  • Nabíjací/dátový kábel
  • Manuál
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Garmin Forerunner 165 Music, Turquoise/Aqua

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky